• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba kizlar nasilsiniz dun beni elektirik carpti :skandal:cok korkdum bu gun doktora gitdik cok sukur bebek iyi o kadar korkdum ki bebeye birsey olur diye cok sukur her sey yolunda

Mercimekli bulgur pilavı mı? Güzel oluyor mu :) yerim madem hamile kalabilmk için neler yaptık kaldık . Böyle şeylere inanıyorum :) kalp atışı 10 gün sonra gel demişti

Merhaba kizlar nasilsiniz dun beni elektirik carpti :skandal:cok korkdum bu gun doktora gitdik cok sukur bebek iyi o kadar korkdum ki bebeye birsey olur diye cok sukur her sey yolunda
Canımmm çok geçmiş olsuun.. Allah korumuş gerçekten canom.. İyi olmanıza sevindim:)

Burada günlerce heyecanla bekleyen
çift çizgi umuduyla birbirine destek veren
Şimdi hamiş olan:anneadayı:
tüm arkadaşlar anneler gününüz kutlu olsun:KK200::nazar:
canım benimm teşekkür ederiz en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarda bu duyguyu tatsın inşallaaahh seninde anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi :)

Aynen kaldığım yerden devam:KK66: inşallah bu sefer çok güzel olacak:))

Gördüm mü keseyi, hadi hayırlı olsun canım benim:) darısı kalp atışına

Senin ikiz mi tek mi çok merak ediyorum, bizi haberdar et tamam mı:)

Günaydın:) hadi bakalım, hazirana çalışmalar başlasın
Evt cnm keseyim gördük, inşallah
darısı başına canım

canım benimm teşekkür ederiz en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarda bu duyguyu tatsın inşallaaahh seninde anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi :)
Cnm mrb nasıl gidiyor hamilelik hani sen ultrason fotosuna bakıp cinsiyet tahmin ediyordun ya sağ da solda olunca nasıl oluyordu

bazen döllenip bekliolarmış hemen bölünmüolarmış.. mercimekli bulgur pilavı ye canım.. olduğu haftadan da öne geçiriormuş :KK66: ben bu hafta iki defa yaptım yedim.. iki taneyse küçük kalmasınlar die korkuorum.. biz de yarın gidioruz inşş.. bakalım hayırlısıyla ikisini de bi görsek... Hayırlı olsun cnm ne zmn kalp atışına gidilcekmiş?
Cnm Bn yedim mercimekli bulguru annem yaptı çok güzel olmuştu nedense sen burda yazınca canım bir çekti ki onu :KK66::super: nasıl gecti randevu senin cnm?

Kızlar mrblar bu özel günde tüm anne adaylarinin annelerin ve geleceğin annelerinin gününü kutluyorum. Kızlar Bn sanırım kendime bakamadım usutmusum hastayım yatıyorum üstelik antibiyotik kullanıyorum :hasta: bu hassas dönemde benm gibi hassas bir vücudun daha dikkatli olması gerekiyordu üzgünüm. Siz dikkat edin kendinize :olamaz:

Tatlım havalar o kadar degiskenn ki bu aralar kendini suçlama hepimizin anneler günü kutlu olsun geçmiş olsun dikkat et kendine
Kızlar mrblar bu özel günde tüm anne adaylarinin annelerin ve geleceğin annelerinin gününü kutluyorum. Kızlar Bn sanırım kendime bakamadım usutmusum hastayım yatıyorum üstelik antibiyotik kullanıyorum :hasta: bu hassas dönemde benm gibi hassas bir vücudun daha dikkatli olması gerekiyordu üzgünüm. Siz dikkat edin kendinize :olamaz:

Back