- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.481
Merhaba kizlar nasilsiniz dun beni elektirik carpti cok korkdum bu gun doktora gitdik cok sukur bebek iyi o kadar korkdum ki bebeye birsey olur diye cok sukur her sey yolunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm çok geçmiş olsuun.. Allah korumuş gerçekten canom.. İyi olmanıza sevindim:)Merhaba kizlar nasilsiniz dun beni elektirik carpti cok korkdum bu gun doktora gitdik cok sukur bebek iyi o kadar korkdum ki bebeye birsey olur diye cok sukur her sey yolunda
Tesekkur ederim canim cok sukur ucuz atlatdiqCanımmm çok geçmiş olsuun.. Allah korumuş gerçekten canom.. İyi olmanıza sevindim:)
canım benimm teşekkür ederiz en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarda bu duyguyu tatsın inşallaaahh seninde anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi :)Burada günlerce heyecanla bekleyen
çift çizgi umuduyla birbirine destek veren
Şimdi hamiş olan
tüm arkadaşlar anneler gününüz kutlu olsun
Evt cnm keseyim gördük, inşallahAynen kaldığım yerden devam inşallah bu sefer çok güzel olacak:))
Gördüm mü keseyi, hadi hayırlı olsun canım benim:) darısı kalp atışına
Senin ikiz mi tek mi çok merak ediyorum, bizi haberdar et tamam mı:)
Günaydın:) hadi bakalım, hazirana çalışmalar başlasın
Cnm mrb nasıl gidiyor hamilelik hani sen ultrason fotosuna bakıp cinsiyet tahmin ediyordun ya sağ da solda olunca nasıl oluyorducanım benimm teşekkür ederiz en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarda bu duyguyu tatsın inşallaaahh seninde anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi :)
Cnm Bn yedim mercimekli bulguru annem yaptı çok güzel olmuştu nedense sen burda yazınca canım bir çekti ki onu nasıl gecti randevu senin cnm?bazen döllenip bekliolarmış hemen bölünmüolarmış.. mercimekli bulgur pilavı ye canım.. olduğu haftadan da öne geçiriormuş ben bu hafta iki defa yaptım yedim.. iki taneyse küçük kalmasınlar die korkuorum.. biz de yarın gidioruz inşş.. bakalım hayırlısıyla ikisini de bi görsek... Hayırlı olsun cnm ne zmn kalp atışına gidilcekmiş?
mrb canım iyi gidiyo şükürler olsun :) seni sormalı taze hamiş :)Cnm mrb nasıl gidiyor hamilelik hani sen ultrason fotosuna bakıp cinsiyet tahmin ediyordun ya sağ da solda olunca nasıl oluyordu
Kızlar mrblar bu özel günde tüm anne adaylarinin annelerin ve geleceğin annelerinin gününü kutluyorum. Kızlar Bn sanırım kendime bakamadım usutmusum hastayım yatıyorum üstelik antibiyotik kullanıyorum bu hassas dönemde benm gibi hassas bir vücudun daha dikkatli olması gerekiyordu üzgünüm. Siz dikkat edin kendinize
geçmiş olsun canım nasıl oldu ?Merhaba kizlar nasilsiniz dun beni elektirik carpti cok korkdum bu gun doktora gitdik cok sukur bebek iyi o kadar korkdum ki bebeye birsey olur diye cok sukur her sey yolunda
Merhaba kizlar nasilsiniz dun beni elektirik carpti cok korkdum bu gun doktora gitdik cok sukur bebek iyi o kadar korkdum ki bebeye birsey olur diye cok sukur her sey yolunda
Homely_angel benden kırmızı kart....
içimde bir ümit anneler gününe süpriz olur diye düşünüyordum ama gene olmadı...
Hayırlısı Allah'tan
BurdaKızlaaaaar nerelerdesiniz herkes çok sessiz bugün.