• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canımnım E="myssteriouss, post: 46229863, member: 381098"]kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.

dilfeza dilfeza - 20 Nisan
ardaemre ardaemre - 10 Mayıs
Princess91 Princess91 - 12 Mayıs
@Tugbanusta - 12 Mayıs
Homely_angel Homely_angel - 24 Mayıs
zoombi zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
ardaemre ardaemre - bat tarihi bekliyoruz
ada_aras ada_aras - bu ay tarihsiz bekliyoruz
efsunsuz efsunsuz - :KK200:
birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski - :KK200:
gulit_me gulit_me - :KK200:
_kermit_ _kermit_ - :KK200:[/QUOTE]
kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.

@Tugbanusta - 12 Mayıs
_kermit_ _kermit_ - :KK200:
Canım beni unutmadığın için teşekkürler bugün ikinci çizgiyi gördüm yarın kan verecem bakalım artık sonucu yazacam bu arada adetime 1 gün kaldı umarım bu sefer olacak

Canımnım E="myssteriouss, post: 46229863, member: 381098"]kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.

@Tugbanusta - 12 Mayıs

Canım beni unutmadığın için teşekkürler bugün ikinci çizgiyi gördüm yarın kan verecem bakalım artık sonucu yazacam bu arada adetime 1 gün kaldı umarım bu sefer olacak[/QUOTE]
canım hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

Canım beni unutmadığın için teşekkürler bugün ikinci çizgiyi gördüm yarın kan verecem bakalım artık sonucu yazacam bu arada adetime 1 gün kaldı umarım bu sefer olacak

çok çok sevindim, gözün aydın. hadi kan sonucunu bekliyoruz o zaman :) tebrik ediyorum, öpüyorum kocamaaaan

U umutlarbitmedi canim gözün aydiiiiin harika bir haber bu insaallah darısı bize siz me zmandir bekliyordurdunuz ? Demek ki esinde sorun yokmus cnm yaa :)) Homely_angel Homely_angel ya cnm sorma valla kayboluykrum arada hayatım yogun geciyor su sıra kafamdan Bebek isi cikti biraz fkt yine de olmuyor hala bakalım bat ya 9 ya 11 mayıs gecen ay 26 gunde geldi adet normalde 28 döngüm bu ay me olacak acaba ? Bu gece rüyamda goguslerim sütler fiskirdigini ve şutumu pompayla sağdıgimi gordum sahane bir rüyaydı tabiri cok guzel kisa surede evladi olacağına delalet eder diyor bakalim :) sen nasılsın adetin bitti mi ? Bu ay korunmayacaksin dimi calışmalar olacak hemen

U umutlarbitmedi canim gözün aydiiiiin harika bir haber bu insaallah darısı bize siz me zmandir bekliyordurdunuz ? Demek ki esinde sorun yokmus cnm yaa :)) Homely_angel Homely_angel ya cnm sorma valla kayboluykrum arada hayatım yogun geciyor su sıra kafamdan Bebek isi cikti biraz fkt yine de olmuyor hala bakalım bat ya 9 ya 11 mayıs gecen ay 26 gunde geldi adet normalde 28 döngüm bu ay me olacak acaba ? Bu gece rüyamda goguslerim sütler fiskirdigini ve şutumu pompayla sağdıgimi gordum sahane bir rüyaydı tabiri cok guzel kisa surede evladi olacağına delalet eder diyor bakalim :) sen nasılsın adetin bitti mi ? Bu ay korunmayacaksin dimi calışmalar olacak hemen
Canım eşimin sperm hızı yüzde 25 çıkınca doktor ilaç verdi bir ay kullandı haplarını kullandığında hamile kaldım

Kızlar bişey sorcam geçen ay 6 nisanda leklenmem oldu kesildi 8 nisanda gene lekelendim kesildi 10 nisanda tamamen adetim geldi ben son adet tarihimi neye göre hesaplamalıyım 10 nisana göre hesapladığımda 4 hafta 3 günlük hamilelik çıkıyo doktora gitsem keseyi görür mü

[QUOsagolasın canım ="myssteriouss, post: 46375824, member: 381098"]çok çok sevindim, gözün aydın. hadi kan sonucunu bekliyoruz o zaman :) tebrik ediyorum, öpüyorum kocamaaaan[/QUOTE]
Çok sağolasın canım benim darısı tüm isteyenlere inşallah vu sefer düşmez bebişim de anasını üzmez

kızlar Bata Son 4 gün...şu son günler insanı meraktan delirtiyor
geçmek bilmiyor
bir de beklemeye değse....
Canımm güzel haberlerle gelirsin heyecanla:)) gün sayma, bir kitaba başla bir şey yap ki çabuk geçsin zaman;)

U umutlarbitmedi canım hadi gözün aydınn, kan sonuçlarını da bekliyoruz
kızlarrr bebelerim yan yana duruolardı minicik... :KK46::KK46::nazar::halay::KK54::KK36: çok şükür bu günleri de gördük...

Yaaa sağlıkla al kucağına ikisini de inşallah:)) çok sevindim

Bakarsın hiç olmaz ;) inşallaaaah :)
Yarın sabah kontrolüm var tatlım. Doktor ne diyecek bakalım. Korunmak istemiyorum ama yine de rahme bir baksın da.

Kızlar bişey sorcam geçen ay 6 nisanda leklenmem oldu kesildi 8 nisanda gene lekelendim kesildi 10 nisanda tamamen adetim geldi ben son adet tarihimi neye göre hesaplamalıyım 10 nisana göre hesapladığımda 4 hafta 3 günlük hamilelik çıkıyo doktora gitsem keseyi görür mü

Canım önemli olan ultrason ölçümü zaten, kan değerin kaç çıkmıştı? 2000 nin üzerine çıkınca görmesi garantileniyor. Sabredip öyle gidersen en iyisi sanırım.

@Tugbanusta - 12 Mayıs

Canım beni unutmadığın için teşekkürler bugün ikinci çizgiyi gördüm yarın kan verecem bakalım artık sonucu yazacam bu arada adetime 1 gün kaldı umarım bu sefer olacak[/QUOTE]
Tebrik ederim canim cok sevindim insallah sağlikli gebelik gecirirsin bebeyini kucagina alirsin

Canım UOTE="myssteriouss, post: 46387260, member: 381098"]Canım önemli olan ultrason ölçümü zaten, kan değerin kaç çıkmıştı? 2000 nin üzerine çıkınca görmesi garantileniyor. Sabredip öyle gidersen en iyisi sanırım.[/QUOTE]
Canım çift çizgiyi gördüm ya beklemeye aldım kendimi önümüzdeki haftalarda doğrudan ultrasonla baktırayım diyorum hem o zaman a kadar bebişimin benle kalıp kalmayacağını da görürüm

Back