- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.441
Ohh çok iyi yapıyosun canım.. Sıcak su torbasını da tavsiye ederimSor canım utanması olmaz bu konununben hala evde panduflarla geziyorum ayaklar sıcak olsun diye :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh çok iyi yapıyosun canım.. Sıcak su torbasını da tavsiye ederimSor canım utanması olmaz bu konununben hala evde panduflarla geziyorum ayaklar sıcak olsun diye :)
Ohh çok iyi yapıyosun canım.. Sıcak su torbasını da tavsiye ederim![]()
Gunaydin cnm hayirli kandiller allah bugun edilen dualari geri cevirmesin herkesin gonlune gore versinGünaydın ladiessss, nasılsınız bakalım? yeni emojileri gördünüz mü çoook şekerler
ve daha bi sürü :)
Gunaydin cnm hayirli kandiller allah bugun edilen dualari geri cevirmesin herkesin gonlune gore versin
Gunaydin canim nasilsin evet yaa cok eğlencelilerGünaydın ladiessss, nasılsınız bakalım? yeni emojileri gördünüz mü çoook şekerler
ve daha bi sürü :)
Gunaydin canim nasilsin evet yaa cok eğlencelileren cokda bunu sevdim
canm rabbim şifa versin kaç gündür böyle sancı devam ediyor başka bir hastane ye git benceYa Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
İki gecedir başka hastaneler kürtaja alıyor drumda küçük die almak istrmiyocanm rabbim şifa versin kaç gündür böyle sancı devam ediyor başka bir hastane ye git bence
canım bebegin kendiliğinden düşmesi daha iyi rahim açısından ama iki gündür böyleyse tekrardan ara bi konuş doktorunla ağrıların olduğunu söyle.ve birde tuvaletinde yapar gibi otur ve ıkın sürekli yatma pozisyonunda kalma dolaş evin içinde. benimki 24 saat sürmüştü ama sonra kendiliğinden düştü...İki gecedir başka hastaneler kürtaja alıyor drumda küçük die almak istrmiyo
Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
Hoşgeldin bakalım.macereya kaldığın yerden devam mi:)Evet önemliymiş, sıcak su torbasıyla yaşıyorum:) aynen zaten doktora sormaya unutmuşum ne zaman birlikte olabiliriz diye.. Şimdi de arayıp sormaya utanıyorum:)) bir ilgisi var mı ilişkiyle onu da bilmiyorum.. Öyle garip işler:)
Cnm bn bıgün gittim muayeneye 4 hafta 5 günlük görünüyor bnmki . Gec döllenme görünüyor. Bn hiç geç adet olmamıştım hayatımda nasıl olur anlamıyorum da keseyi gördük normal dedi herşey doktor. Sen naptın cnm?5+ 4 olcsk canım
Sagol cnm inşallahKızlar Bayadir giremedimHomely_angel cnm benim bat 9 mayıs yada 11 mayıs emin değilim gecen ay iki gun erken geldi adetim
bu arada
angel-devil cnmmmm cok cok cok sevindim tutmasına yaa gozlerim doldu inan kı
insaallah saglicaklar alırsin yavrularını kucağına :)
Hnf sllms cnm tebrikleeeeer insaalah sağlıcakla alırsin kucağına
![]()
gulit_me hosgeldin tekrardan cnm insaallah bu sefer guzel haberler vericez birbirimize :)
bazen döllenip bekliolarmış hemen bölünmüolarmış.. mercimekli bulgur pilavı ye canım.. olduğu haftadan da öne geçiriormuşCnm bn bıgün gittim muayeneye 4 hafta 5 günlük görünüyor bnmki . Gec döllenme görünüyor. Bn hiç geç adet olmamıştım hayatımda nasıl olur anlamıyorum da keseyi gördük normal dedi herşey doktor. Sen naptın cnm?
Aynen kaldığım yerden devamHoşgeldin bakalım.macereya kaldığın yerden devam mi:)
Gördüm mü keseyi, hadi hayırlı olsun canım benim:) darısı kalp atışınaCnm bn bıgün gittim muayeneye 4 hafta 5 günlük görünüyor bnmki . Gec döllenme görünüyor. Bn hiç geç adet olmamıştım hayatımda nasıl olur anlamıyorum da keseyi gördük normal dedi herşey doktor. Sen naptın cnm?
Senin ikiz mi tek mi çok merak ediyorum, bizi haberdar et tamam mı:)bazen döllenip bekliolarmış hemen bölünmüolarmış.. mercimekli bulgur pilavı ye canım.. olduğu haftadan da öne geçiriormuşben bu hafta iki defa yaptım yedim.. iki taneyse küçük kalmasınlar die korkuorum.. biz de yarın gidioruz inşş.. bakalım hayırlısıyla ikisini de bi görsek... Hayırlı olsun cnm ne zmn kalp atışına gidilcekmiş?
Günaydın:) hadi bakalım, hazirana çalışmalar başlasınGünaydın canlarim hamisler mutlu haberler bekliyorumHomely_angel canım ben regl oldum bat 6 haziran oldu