• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

SmartSelectImage_2016-04-29-15-54-09.png
ya antibiyotik kullandığım için içim rahat etmedi test yaptım daha çok var adetime birşey yok demi kızlar çizgi falan

gulit_me gulit_me görüşürüz tabiki tatlım. iyiyiz çok şükür, ağırlaştık birazcık sadece bu yüzden hareketlerimiz biraz daha yavaşladı. çok daha çabuk yoruluyorum. uyku problemim var birde, pek uyuyamıyorum artık. rabbim veriyor çok şükür dernamını günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. napalım artık canı sağolsun oğluşumun. şimdiden alıştırıyor annesini uykusuzluğa uykusuz çalışmaya. salı günü bizim de kontrolümüz var. ayrıca da aktarma yapıcam çalışabilir raporu vericek bakalım. ondan sonra da çalışabildiğim kadar çalışıp ayrılıcam doğum iznine, iş yerimle evim arası biraz uzak yol çok yoruyor beni, sağolsunlar iş yerinde çok yormuyorlar beni ama mesafe uzaklığı bayağı sıkıntıya soktu.

hayatım biliyorum çok zor bende yaşadım aynı şeyleri söylemek kolaymış gibi gelebilir ama inan seni anlıyorum. diyorum ya bende yaşadım bu kendini dinlemeleri, ama inan ne zaman kendimi bıraktım o zaman hamile kaldım. ve gördüm ki ne kadar çok evhamlı olursan o kadar çok sıkıntılı geçiriyorsun hamileliği rabbim herkese benim gibi kolay ve rahat hamilelik versin,

gerçi eşim diyor benim de biraz canım berk herhalde çok üstüme almıyorum öyle herşeyi onun da etkisi vardır. evlat için katlanılması gerekenler diye düşünüyorum. şikayet edersem isyan etmiş gibi olurum diye korkuyorum. bunun da etkisi var sanırım. ne kadar zorluklarla hamile kaldık. şikayetlenmek nankörlük olur gibi geliyor bana şükürler olsun,

allahım inşallah sana ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebekler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ne güzel yazmışsın yine..
E tabi az kaldı, demek çalışabildiğin kadar çalışıcaksın, aslında en iyisi.. Ama kendini de fazla yorma.. İş yerindekilerin yormamasına çok sevindim, kimisi hiç anlamıyor böyle şeylerden..

Evet canım haklısın, bende kendimi dinlememek, oluruna bırakmak için girmedim buralara, baktım toparladım geri döndüm:)

Keşke sen gibi düşünebilsek hepimiz, en azından kendi adıma çok isterim senin gibi düşünebilmeyi.. Bu konudaki duruşunu çok beğeniyorum:)

Güzel dileklerin için tekrardan teşekkür ederim canım benim:) inşallah hepimiz veririz güzel haberi;) sen de sağlıkla tek avazda alırsın inşallah oğluşunu kucağına canım benim

12 gün falan var çok var ama ilaç kullanınca korkuyor insan
Canım yeni yumurtlamışsın zaten, geçmiş olsun bu arada.. Şimdiden belli olmaz ama korkma döllenme esnasında sıkıntı olursa zaten döllenme olmaz diye düşünüyorum. Yine de doktoruna danış istersen canım

Saol ttlim bu arada hoşgeldin yok erken yumrtlama için tirstim yoksa artık korkacak durum kalmadı biraz içimi rahatlatmak için yaptım
Canım yeni yumurtlamışsın zaten, geçmiş olsun bu arada.. Şimdiden belli olmaz ama korkma döllenme esnasında sıkıntı olursa zaten döllenme olmaz diye düşünüyorum. Yine de doktoruna danış istersen canım

Canımsıınn:KK66: inşallah inşallah.. Şu sınav stresi bitsin bakalım.. Ya aslında bence de gecikme iyi bir şey, vücut hazırlıyor falan diyorlar:) inşallah öyledir.. Bu sefer beraber veririz belki hamiş haberini:KK66:

Yeminle sabah aynısını ben düşündüm. umarım beraber veririz, sonra da beraber yaşarız 40 haftayı :)

sevgılı bayanlar bu arada benım gebelıgım 9. ayda tuttu ve bu surece kadar hamıle kalabılmek ıcın acele edıp bır cok sey yaptım. bunların cogunu burda paylasmıstım ancak son aylarımda yaptıklarımı paylasmadım.benım bır tupume kapalı denıldı ve ben o kapalı tupten yumurtlamayı bekledıgım ay hamıle kalmıs bulundum. yaptıgım buhara oturmalar mı arada kullandıgım klomen mı yoksa son aylarda esımın gosterdıgı ustun cabalar mı ozel taktıkler mı yedıgım kecı boynuzu ozu ve kestane sekerı mı kıldıgım namazlar mı ettıgım dualar mı... etkılı oldu ... bence hepsı etkılı oldu ve anladım kı zamanı vardı rahmımım hazır olma zamanı ve karnımdakı bebegın kaderdekı yerının zamanı

seni son anda kurtardık canımmm melankolik havalara girmişken bebişin çekti aldı seni o havalardan şimdi bahar havası geldi sana da :KK46::KK76:sağlıkla kucağına da versin inşallah rabbim :anneadayı:
amın canım tum gebelerımızın bebeklerını saglıklı sekılde kucaklarına almayı allahım nasıp etsın ben karamsar bır karaktere sahıbım evet o melankolı cok oluyo bndeo_OHoppa

12 gün 38 lik döngüye göre var geçen ay geçen adet olduğum için öyle dedim bugün normal de 23. Gün o yüzden risk vardı yoksa o kadar panik yapmam cnm bnm :))) Homely_angel Homely_angel

Kuzum nasılsın özledim seni

İyiyim hamd olsun aylardır hamiş olmaya çalışıyorum
eşimin değerleri düzelmedi ona üzülüyorum ama gene de küçücük de olsa bir umut var içimde...
yine de olmazsa aşılama deneyeceğim mecburen
anlayacağın durumum pek ümitli değil
Gene de Rabbim ol derse olur..hayırlısı Rabbimden
sen de çatlatma iğnesi olmuşsun...inşallah tutar canım benim...

İnşallahh canım beniimm, siz hamişler bol bol dua edin bize:):anneadayı::KK200:

Canımm seni nasıl özledim.. Sende bir gelişme var mı? En son eşin ameliyat olmuştu.. Canım yaa çok özlemişim:KK200:

Canımmm benimm sen de çok seviliyorsunn:KK200: inşallah her şey güzel olur yaa:)) çok özlemişim gerçektenn

Yok canım ameliyata rağmen eşimin değerleri düzelmedi...
Hızlı ileri harektli sperm sayısı %0 ona çok üzülüyorum.

Buna rağmen adet yaklaştıkça bir acaba sorusu içimi kemiriyor.
Hayırlısı Allah'tan...

Back