Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Profilindeki gibi sağlıklı bebişlerin olsun inş. Cnm kaç günlük olacakki haftaya cuma.? Bnde cumaya gitsem mi acep keseyi görür müyüz? Diye düşünüyom
Aminnn.. telefonumun ekran fotosu yaptım eşimle bakıp duruyoruz... inşş o kadar güzel olurlar... tabi önce sağlıklı..

Yeminle sabah aynısını ben düşündüm. umarım beraber veririz, sonra da beraber yaşarız 40 haftayı :)
İnşallah canım.. Ben sistik oldum, dün acildeydim. Bu hafta yumurtlama haftası ama ilişki yasak.. Ama öncesi oldu.. Bakalım. Aslında biraz moralim bozuldu, hsg fen sonra dr dikkat et idrar yollarını üşütme demişti
Canım ya, dur bakalım aynen aşılaması var her türlü tedavisi var bu işin.. Benim doktorum bir kadın regl olduğu sürece hamile kalabilir diyor.. Hakkımızda hayorlısı canım

Kızlar Bayadir giremedim Homely_angel cnm benim bat 9 mayıs yada 11 mayıs emin değilim gecen ay iki gun erken geldi adetim bu arada angel-devil cnmmmm cok cok cok sevindim tutmasına yaa gozlerim doldu inan kı insaallah saglicaklar alırsin yavrularını kucağına :) Hnf sllms cnm tebrikleeeeer insaalah sağlıcakla alırsin kucağına gulit_me hosgeldin tekrardan cnm insaallah bu sefer guzel haberler vericez birbirimize :)

Hoşbuldumm:) canım benim inşallah:) ben de artık eskisi kadar kasmadığım içim çok daha umutluyum bu sefer:)

Olsun tatlım bozma morali, zaten sınav bi geçsin demiştik. Bu ay esas kritik ay olmasın varsın, bir daha ki ay bomba gibi başlarsın. Ama kendine dikkat et, ayakları sıcak tutmak çok önemli.

ok tatlım, nerelerdeydin? kayboldun bir anda :)

Saol canm darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah...

Olsun tatlım bozma morali, zaten sınav bi geçsin demiştik. Bu ay esas kritik ay olmasın varsın, bir daha ki ay bomba gibi başlarsın. Ama kendine dikkat et, ayakları sıcak tutmak çok önemli.
Evet önemliymiş, sıcak su torbasıyla yaşıyorum:) aynen zaten doktora sormaya unutmuşum ne zaman birlikte olabiliriz diye.. Şimdi de arayıp sormaya utanıyorum:)) bir ilgisi var mı ilişkiyle onu da bilmiyorum.. Öyle garip işler:)

Sor canım utanması olmaz bu konunun ben hala evde panduflarla geziyorum ayaklar sıcak olsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…