- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.421
Daha çok varmış tatlım kafana takma zaten merak etme ilk ayda kullandığın ilaçların hiçbiri bebeğe etki etmiyor için rahat olsun12 gün falan var çok var ama ilaç kullanınca korkuyor insan
12 gün 38 lik döngüye göre var geçen ay geçen adet olduğum için öyle dedim bugün normal de 23. Gün o yüzden risk vardı yoksa o kadar panik yapmam cnm bnm :)))Homely_angel
Profilindeki gibi sağlıklı bebişlerin olsun inş. Cnm kaç günlük olacakki haftaya cuma.? Bnde cumaya gitsem mi acep keseyi görür müyüz? Diye düşünüyomdoktorum da öle dediiddaya girerim ikiz dedi ve ultrasonu erkene aldı ben adamın başının etini yiyince haftaya cuma gidioruzzz..
Amin cnm inşallah bhcg testini de öyle çift çizgi koyu görürsün bu ayEki Görüntüle 1823823
Benim yum yum bu ay cok nazlı cıktı 20.gün yarın catlayacak sanırım dün calısma oldu bugün bekleyip yarın sabaha calısma yapıcm inşAllah rabbim hamile kalmak isteyen herkese nasp eder
5+ 4 olcsk canımProfilindeki gibi sağlıklı bebişlerin olsun inş. Cnm kaç günlük olacakki haftaya cuma.? Bnde cumaya gitsem mi acep keseyi görür müyüz? Diye düşünüyom
Aminnn.. telefonumun ekran fotosu yaptım eşimle bakıp duruyoruz... inşş o kadar güzel olurlar... tabi önce sağlıklı..Profilindeki gibi sağlıklı bebişlerin olsun inş. Cnm kaç günlük olacakki haftaya cuma.? Bnde cumaya gitsem mi acep keseyi görür müyüz? Diye düşünüyom
amin inslh bu ay senin de güzel haberiniz alırız inslhEki Görüntüle 1823823
Benim yum yum bu ay cok nazlı cıktı 20.gün yarın catlayacak sanırım dün calısma oldu bugün bekleyip yarın sabaha calısma yapıcm inşAllah rabbim hamile kalmak isteyen herkese nasp eder
Amin inş :) canmamin inslh bu ay senin de güzel haberiniz alırız inslh
Amin inş canım inş :)Amin cnm inşallah bhcg testini de öyle çift çizgi koyu görürsün bu ay
İnşallah canım.. Ben sistik oldum, dün acildeydim. Bu hafta yumurtlama haftası ama ilişki yasak.. Ama öncesi oldu.. Bakalım. Aslında biraz moralim bozuldu, hsg fen sonra dr dikkat et idrar yollarını üşütme demiştiYeminle sabah aynısını ben düşündüm. umarım beraber veririz, sonra da beraber yaşarız 40 haftayı :)
Canım ya, dur bakalım aynen aşılaması var her türlü tedavisi var bu işin.. Benim doktorum bir kadın regl olduğu sürece hamile kalabilir diyor.. Hakkımızda hayorlısı canımYok canım ameliyata rağmen eşimin değerleri düzelmedi...
Hızlı ileri harektli sperm sayısı %0 ona çok üzülüyorum.
Buna rağmen adet yaklaştıkça bir acaba sorusu içimi kemiriyor.
Hayırlısı Allah'tan...
Hoşbuldumm:) canım benim inşallah:) ben de artık eskisi kadar kasmadığım içim çok daha umutluyum bu sefer:)Kızlar Bayadir giremedimHomely_angel cnm benim bat 9 mayıs yada 11 mayıs emin değilim gecen ay iki gun erken geldi adetim bu arada angel-devil cnmmmm cok cok cok sevindim tutmasına yaa gozlerim doldu inan kı insaallah saglicaklar alırsin yavrularını kucağına :) Hnf sllms cnm tebrikleeeeer insaalah sağlıcakla alırsin kucağına gulit_me hosgeldin tekrardan cnm insaallah bu sefer guzel haberler vericez birbirimize :)
günaydın canım inşAllah hayırlara cıksın rüyanGünaydın herkese gece rüyamda hamile olduğumu gördüm hatta hcg degerim 445 onu da muayene olmak isterken şans eseri öğrenmişim gerçek gibiydi inşallah gerçek olur
İnşallah canım.. Ben sistik oldum, dün acildeydim. Bu hafta yumurtlama haftası ama ilişki yasak.. Ama öncesi oldu.. Bakalım. Aslında biraz moralim bozuldu, hsg fen sonra dr dikkat et idrar yollarını üşütme demişti
Canım ya, dur bakalım aynen aşılaması var her türlü tedavisi var bu işin.. Benim doktorum bir kadın regl olduğu sürece hamile kalabilir diyor.. Hakkımızda hayorlısı canım
Kızlar Bayadir giremedimHomely_angel cnm benim bat 9 mayıs yada 11 mayıs emin değilim gecen ay iki gun erken geldi adetim bu arada angel-devil cnmmmm cok cok cok sevindim tutmasına yaa gozlerim doldu inan kı insaallah saglicaklar alırsin yavrularını kucağına :) Hnf sllms cnm tebrikleeeeer insaalah sağlıcakla alırsin kucağına gulit_me hosgeldin tekrardan cnm insaallah bu sefer guzel haberler vericez birbirimize :)
Saol canm darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah...Kızlar Bayadir giremedimHomely_angel cnm benim bat 9 mayıs yada 11 mayıs emin değilim gecen ay iki gun erken geldi adetim bu arada angel-devil cnmmmm cok cok cok sevindim tutmasına yaa gozlerim doldu inan kı insaallah saglicaklar alırsin yavrularını kucağına :) Hnf sllms cnm tebrikleeeeer insaalah sağlıcakla alırsin kucağına gulit_me hosgeldin tekrardan cnm insaallah bu sefer guzel haberler vericez birbirimize :)
Evet önemliymiş, sıcak su torbasıyla yaşıyorum:) aynen zaten doktora sormaya unutmuşum ne zaman birlikte olabiliriz diye.. Şimdi de arayıp sormaya utanıyorum:)) bir ilgisi var mı ilişkiyle onu da bilmiyorum.. Öyle garip işler:)Olsun tatlım bozma morali, zaten sınav bi geçsin demiştik. Bu ay esas kritik ay olmasın varsın, bir daha ki ay bomba gibi başlarsın. Ama kendine dikkat et, ayakları sıcak tutmak çok önemli.
Evet önemliymiş, sıcak su torbasıyla yaşıyorum:) aynen zaten doktora sormaya unutmuşum ne zaman birlikte olabiliriz diye.. Şimdi de arayıp sormaya utanıyorum:)) bir ilgisi var mı ilişkiyle onu da bilmiyorum.. Öyle garip işler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?