• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallahh canım beniimm, siz hamişler bol bol dua edin bize:):anneadayı::KK200:

Canımm seni nasıl özledim.. Sende bir gelişme var mı? En son eşin ameliyat olmuştu.. Canım yaa çok özlemişim:KK200:

Canımmm benimm sen de çok seviliyorsunn:KK200: inşallah her şey güzel olur yaa:)) çok özlemişim gerçektenn
Bizde senı çok özledik inş burdan bebiş uyumadı gazı var die sorucaz birbirimize ben inanıyorum ☺️❤️

İnşallahh canım beniimm, siz hamişler bol bol dua edin bize:):anneadayı::KK200:

Canımm seni nasıl özledim.. Sende bir gelişme var mı? En son eşin ameliyat olmuştu.. Canım yaa çok özlemişim:KK200:

Canımmm benimm sen de çok seviliyorsunn:KK200: inşallah her şey güzel olur yaa:)) çok özlemişim gerçektenn
Dualarımiz hep sizinle canım benimmmm:KK200:

Kızlar 3 ay sonra merhaba.. Beni bilenler bilir bilmeyenler için de topiğin hamile kalamayan demirbaşlarındanım:oops: bir süre kendime kalmak istemiştim, sizi arasıra takip ediyordum ama..

Şimdi iyiyim, toparlandım.. Mayısta sınav var, sonra çok çalışıcam çokk:KK54:

Hakkımızda hayırlısı olsun..

Çok sık giremeyebilirim bu 3 hafta, ama sizleri çok özledim ve sizle devam etmek istediimm
Hos geldin canim seni burda gormek ne kadar guzel insallah cok beklemeden bebek haberinide hemencecik verirsin

Yaaa geldim ben de kuzu yaa.. Kafamı rahatlattım, sınava kaldı 3 hafta:)) bu ay değil ama hazirandan sonra artık tek ödevim bebek olacak:))

Benim bat ile ilgili tuhaf bir durum var. Ben hayatımda ilk defa geçen ay 1 haftalık gecikme yaşadım. Düşün kimyasal gebeliğimi bile 5 gün öncesinden öğrendim, olmam gereken gün oldum. O seveple kaç günden almalıyım bilmyiorum. Teldeki hesaplayıcı 14 mayıs diyor öyle alalım:)

heyoyooo çok sevindim. hoş geldin, iyi ki geldin, iyi ki döndün :)
öncelikle sınavın süper geçicek inş, sonra da gelsin bebiş. Gecikme de güzel bir gelişme bence, her şey çoook güzel olacak. inanalım, pozitif düşünelim ve öyle olsun.

kızlar bu arada benim de ilk reglim tam olarak oldu, rahatladım. Bu sefer çok ilginçti, pazar günü başlar gibi oldu düne kadar lekelenme gibi devam etti. Dün kırmızılar kırmızılar :) bakalım kaç gün sürecek. Normalde şimdiye bitmeliydi, ama bu operasyondan sonra böyle farklılıklar olabilirmiş.

selam kızlar ovulasyonla takip ediyorum yum yumu ama daha koyu degil sanırım aksam koyu olacak sabah seffaf yumurta akı gibi akıntım oldu yum yum catladı mı acaba birliktelik olmalı mı kafamda deli sorular En Büyük KK:mad::KK35:

selam kızlar ovulasyonla takip ediyorum yum yumu ama daha koyu degil sanırım aksam koyu olacak sabah seffaf yumurta akı gibi akıntım oldu yum yum catladı mı acaba birliktelik olmalı mı kafamda deli sorular En Büyük KK:mad::KK35:

Henüz koyulaşmadıysa daha çatlamamıştır tatlım. İstersen fotolarını koy bakalım. Ama akıntı başladıysa yakındır. Bir de kendini bir dinle bakalım, sendeki istek arttı mı? bu da çok önemli bir belirti aslında. bu ara ilişki oldu mu? eğer olmadıysa da üç gün üstüste olabilir ;)

Yaaa geldim ben de kuzu yaa.. Kafamı rahatlattım, sınava kaldı 3 hafta:)) bu ay değil ama hazirandan sonra artık tek ödevim bebek olacak:))

Benim bat ile ilgili tuhaf bir durum var. Ben hayatımda ilk defa geçen ay 1 haftalık gecikme yaşadım. Düşün kimyasal gebeliğimi bile 5 gün öncesinden öğrendim, olmam gereken gün oldum. O seveple kaç günden almalıyım bilmyiorum. Teldeki hesaplayıcı 14 mayıs diyor öyle alalım:)

Canımm ben uzun zamandır küstüm girmiyorum buralara.. Hayırlı olsun topiğimizin ilk minişi:KK66: Allah analı babalı büyütsün canın
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese bu duyguyu
yasatsin, hepinizden guzel haberler
bekliyorum insallah. Emme isi gercekten ğde zormus:KK43: sagma makinasi aldim ama bu seferde süt az geliyor:KK43: bebegim doymuyor:KK43: hepinizi opuyorum kizlar..
Canımm ben uzun zamandır küstüm girmiyorum buralara.. Hayırlı olsun topiğimizin ilk minişi:KK66: Allah analı babalı büyütsün canın

Canımmm inşallah inşallah.. Bi sen bi ben kaldık hamiş olamayan inşalllah bize de nasip eder Allah

Canımm hayırlı olsun, beni hatırladın mı bilmiyorum ama sen benim moralimin bozuk olduğunda bana çok yardımcı olmuştun, çok sevindim canım benim[/QUOTE]
Teşekkür ederim cnm.. darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.. Allah aratmasın...

uzun bir yolculuk gerçekten ama şükür ki sonu güzel oldu. Ben ki iğnelerden öcü gibi korkan ben, hamilelik sırasında umrumda bile olmuyordu. o yüzden eminim şu an tek önemli olan bebek/bebekler. ben de kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi oldum, işte o fena bir şey. Hemşire bile vurmadan önce kusura bakmayın, ne kadar hassas olsam da bu iğne acıtacak demişti.
Çok teşekkürler canım, bilgi sahibi olmuş olduk.
Benimde esimle kan uyusmazligi var canim. Hamileligin belli bir haftasinda ihne vuracagiz dedi doktor. Nasil bir igne? Niye o kadar acitti ki? Nereden vuruluyor

Henüz koyulaşmadıysa daha çatlamamıştır tatlım. İstersen fotolarını koy bakalım. Ama akıntı başladıysa yakındır. Bir de kendini bir dinle bakalım, sendeki istek arttı mı? bu da çok önemli bir belirti aslında. bu ara ilişki oldu mu? eğer olmadıysa da üç gün üstüste olabilir :KK66:
sali günü oldu sabah yaptım da evde bıraktım aksama yaapyım atayım tekrar :KK45::KK22:bu dün sabah ki

IMG_8995.JPG

Benimde esimle kan uyusmazligi var canim. Hamileligin belli bir haftasinda ihne vuracagiz dedi doktor. Nasil bir igne? Niye o kadar acitti ki? Nereden vuruluyor

Canım benim bildiğim doğumdan sonra 72 saat içinde vurulduğu. Benim de bebek büyüdüğü için tedbir amaçlı vuruldu. Kalçadan vuruluyor. Biraz büyük bir iğne, tüm bacağımda hissettim. Hemşirede acıtacağını söylemişti zaten ama acısı öyle uzun süre kalmıyor.

Canım benim bildiğim doğumdan sonra 72 saat içinde vurulduğu. Benim de bebek büyüdüğü için tedbir amaçlı vuruldu. Kalçadan vuruluyor. Biraz büyük bir iğne, tüm bacağımda hissettim. Hemşirede acıtacağını söylemişti zaten ama acısı öyle uzun süre kalmıyor.
Doktorum dofum esnasinda ice kanama gibi bir durum olursa sikinti olmasin diye yanlis hatirlamiyorsam 27. Haftada vuracagiz demisti. Neyse yasayip gorcez ama kalcadan vurulan dusuk onleyici igneler okadar canimi yakti ki artik igne dendi mi korku basliyor hemen :KK17:

Doktorum dofum esnasinda ice kanama gibi bir durum olursa sikinti olmasin diye yanlis hatirlamiyorsam 27. Haftada vuracagiz demisti. Neyse yasayip gorcez ama kalcadan vurulan dusuk onleyici igneler okadar canimi yakti ki artik igne dendi mi korku basliyor hemen :KK17:

O aşamalara gelemediğim için bir şey söylemiyim canım. korkma 10 saniyelik bişi. bebişler için her şeye değer. Biliyorsun bu iğne ikinci bebeğe hazırlık için vurulyor :)

Hos geldin canim seni burda gormek ne kadar guzel insallah cok beklemeden bebek haberinide hemencecik verirsin
Canım beniimm benim için de sizinle olmak çok güzel:) inşallah canım.. Senin minik nasıl?? Teyzeleri ısırır onu:):KK200::KK200:
heyoyooo çok sevindim. hoş geldin, iyi ki geldin, iyi ki döndün :)
öncelikle sınavın süper geçicek inş, sonra da gelsin bebiş. Gecikme de güzel bir gelişme bence, her şey çoook güzel olacak. inanalım, pozitif düşünelim ve öyle olsun.
Canımsıınn;) inşallah inşallah.. Şu sınav stresi bitsin bakalım.. Ya aslında bence de gecikme iyi bir şey, vücut hazırlıyor falan diyorlar:) inşallah öyledir.. Bu sefer beraber veririz belki hamiş haberini;)
kızlar bu arada benim de ilk reglim tam olarak oldu, rahatladım. Bu sefer çok ilginçti, pazar günü başlar gibi oldu düne kadar lekelenme gibi devam etti. Dün kırmızılar kırmızılar :) bakalım kaç gün sürecek. Normalde şimdiye bitmeliydi, ama bu operasyondan sonra böyle farklılıklar olabilirmiş.
Canım benim hadi gözün aydın.. Evet benim eltimde aynı senin gibi olmuştu, suyu gelmişti.. O baya geç adet oldu ve 1 ay olduğunı söylemişti.. Ama sonraki ay hemen düzene girdi... Senin öyle olacak diye demiyorum hepsi kendine özel ama yani düzen şaşırması normal canım.

Canımmm inşallah inşallah.. Bi sen bi ben kaldık hamiş olamayan inşalllah bize de nasip eder Allah

Canımm hayırlı olsun, beni hatırladın mı bilmiyorum ama sen benim moralimin bozuk olduğunda bana çok yardımcı olmuştun, çok sevindim canım benim
Teşekkür ederim cnm.. darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.. Allah aratmasın...[/QUOTE]
Amin inşallah:)
gulit_me gulit_me tatlım hoşgeldin. özlemişiz seni epeydir yoksun, neye küstün be bize mi küstün yoksa hayatım
Yaaa süper anne:) senin nasıl rahat mı hala hamilelik, maşallah diyeyim de.. Nerde telaşlı hamile görsem aklıma sen geliyorsun..:anneadayı: Yok canım ben gelmeyen miniğime küsmüştüm:anneadayı: kafama çok takıp regl günü sayıyordum düşün.. O sebeple kk ya ara verdim, sınavıma yoğunlaştım. Bildiğin öğrenci modunda ders çalıştım.. Ben de çok özledim canım benim yaa:KK200: artık buralardayım, görüşürüz;)

gulit_me gulit_me görüşürüz tabiki tatlım. iyiyiz çok şükür, ağırlaştık birazcık sadece bu yüzden hareketlerimiz biraz daha yavaşladı. çok daha çabuk yoruluyorum. uyku problemim var birde, pek uyuyamıyorum artık. rabbim veriyor çok şükür dernamını günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. napalım artık canı sağolsun oğluşumun. şimdiden alıştırıyor annesini uykusuzluğa uykusuz çalışmaya. salı günü bizim de kontrolümüz var. ayrıca da aktarma yapıcam çalışabilir raporu vericek bakalım. ondan sonra da çalışabildiğim kadar çalışıp ayrılıcam doğum iznine, iş yerimle evim arası biraz uzak yol çok yoruyor beni, sağolsunlar iş yerinde çok yormuyorlar beni ama mesafe uzaklığı bayağı sıkıntıya soktu.

hayatım biliyorum çok zor bende yaşadım aynı şeyleri söylemek kolaymış gibi gelebilir ama inan seni anlıyorum. diyorum ya bende yaşadım bu kendini dinlemeleri, ama inan ne zaman kendimi bıraktım o zaman hamile kaldım. ve gördüm ki ne kadar çok evhamlı olursan o kadar çok sıkıntılı geçiriyorsun hamileliği rabbim herkese benim gibi kolay ve rahat hamilelik versin,

gerçi eşim diyor benim de biraz canım berk herhalde çok üstüme almıyorum öyle herşeyi onun da etkisi vardır. evlat için katlanılması gerekenler diye düşünüyorum. şikayet edersem isyan etmiş gibi olurum diye korkuyorum. bunun da etkisi var sanırım. ne kadar zorluklarla hamile kaldık. şikayetlenmek nankörlük olur gibi geliyor bana şükürler olsun,

allahım inşallah sana ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebekler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Back