- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.401
ne kadar var canım adetine, benim adetim 3 gün geçtikten sonra çok silik çizgi görmüştümEki Görüntüle 1823357 ya antibiyotik kullandığım için içim rahat etmedi test yaptım daha çok var adetime birşey yok demi kızlar çizgi falan
ne kadar var canım adetine, benim adetim 3 gün geçtikten sonra çok silik çizgi görmüştüm
Ne güzel yazmışsın yine..gulit_me görüşürüz tabiki tatlım. iyiyiz çok şükür, ağırlaştık birazcık sadece bu yüzden hareketlerimiz biraz daha yavaşladı. çok daha çabuk yoruluyorum. uyku problemim var birde, pek uyuyamıyorum artık. rabbim veriyor çok şükür dernamını günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. napalım artık canı sağolsun oğluşumun. şimdiden alıştırıyor annesini uykusuzluğa uykusuz çalışmaya. salı günü bizim de kontrolümüz var. ayrıca da aktarma yapıcam çalışabilir raporu vericek bakalım. ondan sonra da çalışabildiğim kadar çalışıp ayrılıcam doğum iznine, iş yerimle evim arası biraz uzak yol çok yoruyor beni, sağolsunlar iş yerinde çok yormuyorlar beni ama mesafe uzaklığı bayağı sıkıntıya soktu.
hayatım biliyorum çok zor bende yaşadım aynı şeyleri söylemek kolaymış gibi gelebilir ama inan seni anlıyorum. diyorum ya bende yaşadım bu kendini dinlemeleri, ama inan ne zaman kendimi bıraktım o zaman hamile kaldım. ve gördüm ki ne kadar çok evhamlı olursan o kadar çok sıkıntılı geçiriyorsun hamileliği rabbim herkese benim gibi kolay ve rahat hamilelik versin,
gerçi eşim diyor benim de biraz canım berk herhalde çok üstüme almıyorum öyle herşeyi onun da etkisi vardır. evlat için katlanılması gerekenler diye düşünüyorum. şikayet edersem isyan etmiş gibi olurum diye korkuyorum. bunun da etkisi var sanırım. ne kadar zorluklarla hamile kaldık. şikayetlenmek nankörlük olur gibi geliyor bana şükürler olsun,
allahım inşallah sana ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebekler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım yeni yumurtlamışsın zaten, geçmiş olsun bu arada.. Şimdiden belli olmaz ama korkma döllenme esnasında sıkıntı olursa zaten döllenme olmaz diye düşünüyorum. Yine de doktoruna danış istersen canım12 gün falan var çok var ama ilaç kullanınca korkuyor insan
Canım yeni yumurtlamışsın zaten, geçmiş olsun bu arada.. Şimdiden belli olmaz ama korkma döllenme esnasında sıkıntı olursa zaten döllenme olmaz diye düşünüyorum. Yine de doktoruna danış istersen canım
Canımsıınninşallah inşallah.. Şu sınav stresi bitsin bakalım.. Ya aslında bence de gecikme iyi bir şey, vücut hazırlıyor falan diyorlar:) inşallah öyledir.. Bu sefer beraber veririz belki hamiş haberini
12 gün falan var çok var ama ilaç kullanınca korkuyor insan
Cnm benımkıne gore cok yuksek senın ıkız gebelık gıbı duruyorkızlar benim değer 326 dan 756 ya yükselmiş... 4 haftalık değeri 756... iki bıdığım da tutunmuştur di mi...? değerim yüksek değil mi?
Canım benim gözünaydın çok sevindim
sagolun kızlar sız bu senenın hamıle bayanlarını yakaladım sanırımCanim cok sevindim insallah hamileliyin boyunca hep guzel haberler alirsin
seni son anda kurtardık canımmm melankolik havalara girmişken bebişin çekti aldı seni o havalardan şimdi bahar havası geldi sana dasagolun kızlar sız bu senenın hamıle bayanlarını yakaladım sanırım.
amın canım tum gebelerımızın bebeklerını saglıklı sekılde kucaklarına almayı allahım nasıp etsın ben karamsar bır karaktere sahıbım evet o melankolı cok oluyo bndeseni son anda kurtardık canımmm melankolik havalara girmişken bebişin çekti aldı seni o havalardan şimdi bahar havası geldi sana dasağlıkla kucağına da versin inşallah rabbim
artık yooook bebek gelir melankoli giderrramın canım tum gebelerımızın bebeklerını saglıklı sekılde kucaklarına almayı allahım nasıp etsın ben karamsar bır karaktere sahıbım evet o melankolı cok oluyo bnde
vallahı mutlu olmak lazım aynen. ınsan cok korkuyormus boyleyken aglamaya uzulmeye sınırlenmeyeartık yooook bebek gelir melankoli giderrr
artıkböyle olman gerek
aynen canımm bebişinde mutlu olur sen mutlu oldukçavallahı mutlu olmak lazım aynen. ınsan cok korkuyormus boyleyken aglamaya uzulmeye sınırlenmeye
doktorum da öle dediCnm benımkıne gore cok yuksek senın ıkız gebelık gıbı duruyor
Kuzum nasılsın özledim seni
İnşallahh canım beniimm, siz hamişler bol bol dua edin bize:)
Canımm seni nasıl özledim.. Sende bir gelişme var mı? En son eşin ameliyat olmuştu.. Canım yaa çok özlemişim
Canımmm benimm sen de çok seviliyorsunninşallah her şey güzel olur yaa:)) çok özlemişim gerçektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?