• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar benim değer 326 dan 756 ya yükselmiş... 4 haftalık değeri 756... iki bıdığım da tutunmuştur di mi...? değerim yüksek değil mi?

canım bu iki günlük yükseliş değil mi? Değerin 2,3 katına çıkmış, yani güzel yükseliyor :nazar::nazar: İkizde bazen daha hızlı da yükselebiliyormuş ama seninki normal. bakalım tek mi çift mi? :)

canım bu iki günlük yükseliş değil mi? Değerin 2,3 katına çıkmış, yani güzel yükseliyor :nazar::nazar: İkizde bazen daha hızlı da yükselebiliyormuş ama seninki normal. bakalım tek mi çift mi? :)
Ben çift hissediyorum ya... inşş öledir biri solumda bir sağda.. Ayy... ikinci değerim 768 miş yanlış yazmışım.. 2,35 kat oluor.. ikizde 2,5 kat artıormuş die okudum bakalım yarın kaç olucak.. Soldaki daha geç tutundu gibi hissetmiştim.. Ultrasonu iple çekiorum.. Allah yanıltmaz inşallah benii de ikisinide alırım inşallah kucağıma..

Ben çift hissediyorum ya... inşş öledir biri solumda bir sağda.. Ayy... ikinci değerim 768 miş yanlış yazmışım.. 2,35 kat oluor.. ikizde 2,5 kat artıormuş die okudum bakalım yarın kaç olucak.. Soldaki daha geç tutundu gibi hissetmiştim.. Ultrasonu iple çekiorum.. Allah yanıltmaz inşallah benii de ikisinide alırım inşallah kucağıma..

Allah gönlüne göre versin inşşşşş. Bana da ikizmiş ve topiğimizin ilk ikizleri geliyor gibi geliyor. Ne zaman ultrason?

hıııımmmm ben sandım ki geçen cumadan sonra 12 gün. geç olsun da güç olmasın.

neler yapıldı tatlım? zahmet olmazsa bizi aydınlatsan :KK58:
benim ki uzun protokoldu.Bir ay doğum kontrol ilacı yumurta kalitesini artırıcı vitamin kullandım. Regliden önce ki üç gün önce lucrin die bir iğneye başlanıyor.. hormonları kontrol altına almak içi vuruluyor bu iğne.. karından kendin yapıyorsun.. sonra reglinin ikinci günü lucrinle birlikte yumurta geliştirici yeni bir iğne daha kullanıyorsun.. benim doktorum hergün muayeneye çağırdı beni.. tabi hergün de hormonlara bakıldı kan verdim..E2 hormonum fazla arttığı için.. sürekli ilaç dozunu yavaş yavaş düşürdü..yumrtalar büyüyünce çatlatma iğnesi verildi iki tane.. dediği tarihte gittik opu yani yumurta toplama işlemi yapıldı.. yine bir poşet iğne verildi.. yumurtalıklarım su toplamıştı.. benim ilaçlarım o yüzden daha da fazlaydı doktor idrar söktürmek için 4 gün enerji içeceği iç dedi.. opu dan sonraki gün embriyoloğu arıyorsun.. embriyolar hakkında bilgi alıyorsun.. benim 16 yumurtam toplandı 10 tanesi yeterli olgunluktaydı.. hepsi döllenmiş.. 3, günü transfer için gün verdiler.. tam hazırlandım çıkacağım.. telefonum çaldı.. embriyolog doktor bey 5, gün embriyosuna gitme kararı aldı dedi.. havalara uçtum.. lab ortamında daha çok yüyüdüğü için tutunma ihtimali daha çok artıyor. ama bu herkeste olmuyor.. toplanan yumurtanın %40 ından fazlasının A kalite embriyo olması düzenli bölünmesi gerekiyormuş.. Şükür benim ki öyleydi.. 5. günü gittik bebeleri aldık.. transfer çok kolay oluyor narkozsuz.. ama opu işlemi narkozlu yapıldı.. uyudum ve uyandım.. uyandığımda doktorum yanağımı seviyordu.. :) kendisini çok seviyorum.. işinde çok titiz ve başarılı.. prof. dr. Hulusi Zeyneloğlu... benim kahramanım oldu.. Neyse transferden sonra sana ihtimali söylüyor.. bana %80 üstü hamilesin dedi.. :) iğneler devam 8 gün yattım babam annem yedirdi içirdi.. bir wc ye kalktım.. tutunmayı kolaylaştırıyor diye sabah akşam havuç suyu sıkıldı.. ananas yedim..bal polen arı sütü.. progeston hormonu kalçadan vuruluyor.. çok açıyor yeri.. hibor var.. kan sulandırıcı göbekten.. bunaldım iğneden ilaçtan vericem kanı kurtulacağım dedim.. zannettimki hamileysem ilaçları kullanmıycam.. Test pozitif ti Allaha şükür... ama iğneye ilaca devam... :)) biraz uzun oldu... süzgeç gibiyim kolum kalçam göbeğim... ama olsun değer hiç zor gelmedi bana... sadece transferden sonra beklemek çok zordu.. Haa tabii bir de maddiyat var.. 5,000 lira verdik en iyi ihtimalle..

benim ki uzun protokoldu.Bir ay doğum kontrol ilacı yumurta kalitesini artırıcı vitamin kullandım. Regliden önce ki üç gün önce lucrin die bir iğneye başlanıyor.. hormonları kontrol altına almak içi vuruluyor bu iğne.. karından kendin yapıyorsun.. sonra reglinin ikinci günü lucrinle birlikte yumurta geliştirici yeni bir iğne daha kullanıyorsun.. benim doktorum hergün muayeneye çağırdı beni.. tabi hergün de hormonlara bakıldı kan verdim..E2 hormonum fazla arttığı için.. sürekli ilaç dozunu yavaş yavaş düşürdü..yumrtalar büyüyünce çatlatma iğnesi verildi iki tane.. dediği tarihte gittik opu yani yumurta toplama işlemi yapıldı.. yine bir poşet iğne verildi.. yumurtalıklarım su toplamıştı.. benim ilaçlarım o yüzden daha da fazlaydı doktor idrar söktürmek için 4 gün enerji içeceği iç dedi.. opu dan sonraki gün embriyoloğu arıyorsun.. embriyolar hakkında bilgi alıyorsun.. benim 16 yumurtam toplandı 10 tanesi yeterli olgunluktaydı.. hepsi döllenmiş.. 3, günü transfer için gün verdiler.. tam hazırlandım çıkacağım.. telefonum çaldı.. embriyolog doktor bey 5, gün embriyosuna gitme kararı aldı dedi.. havalara uçtum.. lab ortamında daha çok yüyüdüğü için tutunma ihtimali daha çok artıyor. ama bu herkeste olmuyor.. toplanan yumurtanın %40 ından fazlasının A kalite embriyo olması düzenli bölünmesi gerekiyormuş.. Şükür benim ki öyleydi.. 5. günü gittik bebeleri aldık.. transfer çok kolay oluyor narkozsuz.. ama opu işlemi narkozlu yapıldı.. uyudum ve uyandım.. uyandığımda doktorum yanağımı seviyordu.. :) kendisini çok seviyorum.. işinde çok titiz ve başarılı.. prof. dr. Hulusi Zeyneloğlu... benim kahramanım oldu.. Neyse transferden sonra sana ihtimali söylüyor.. bana %80 üstü hamilesin dedi.. :) iğneler devam 8 gün yattım babam annem yedirdi içirdi.. bir wc ye kalktım.. tutunmayı kolaylaştırıyor diye sabah akşam havuç suyu sıkıldı.. ananas yedim..bal polen arı sütü.. progeston hormonu kalçadan vuruluyor.. çok açıyor yeri.. hibor var.. kan sulandırıcı göbekten.. bunaldım iğneden ilaçtan vericem kanı kurtulacağım dedim.. zannettimki hamileysem ilaçları kullanmıycam.. Test pozitif ti Allaha şükür... ama iğneye ilaca devam... :)) biraz uzun oldu... süzgeç gibiyim kolum kalçam göbeğim... ama olsun değer hiç zor gelmedi bana... sadece transferden sonra beklemek çok zordu.. Haa tabii bir de maddiyat var.. 5,000 lira verdik en iyi ihtimalle..

uzun bir yolculuk gerçekten ama şükür ki sonu güzel oldu. Ben ki iğnelerden öcü gibi korkan ben, hamilelik sırasında umrumda bile olmuyordu. o yüzden eminim şu an tek önemli olan bebek/bebekler. ben de kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi oldum, işte o fena bir şey. Hemşire bile vurmadan önce kusura bakmayın, ne kadar hassas olsam da bu iğne acıtacak demişti.
Çok teşekkürler canım, bilgi sahibi olmuş olduk.

kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.

@dilfeza - 20 Nisan
ardaemre ardaemre - 10 Mayıs
@melekbaby - 12 Mayıs
@Tugbanusta - 12 Mayıs
Homely_angel Homely_angel - 24 Mayıs
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
@umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
ardaemre ardaemre - bat tarihi bekliyoruz
@ada_aras - bu ay tarihsiz bekliyoruz
efsunsuz efsunsuz - :KK200:
@birbuyuktemmuzaski - :KK200:
gulit_me gulit_me - :KK200:
@_kermit_ - :KK200:
Yaaa geldim ben de kuzu yaa.. Kafamı rahatlattım, sınava kaldı 3 hafta:)) bu ay değil ama hazirandan sonra artık tek ödevim bebek olacak:))

Benim bat ile ilgili tuhaf bir durum var. Ben hayatımda ilk defa geçen ay 1 haftalık gecikme yaşadım. Düşün kimyasal gebeliğimi bile 5 gün öncesinden öğrendim, olmam gereken gün oldum. O seveple kaç günden almalıyım bilmyiorum. Teldeki hesaplayıcı 14 mayıs diyor öyle alalım:)
canım benim çok çok tebrik ederim. annesi, babası, sevdikleriyle beraber huzurlu, sağlıklı, mutlu ve şanslı upuzun bir ömrü olsun inş. haber verdiğin için de ayrıca çok teşekkürler. emme sorunu da en kısa zamanda hallolur inş. ilk günler genelde zormuş.
Canımm ben uzun zamandır küstüm girmiyorum buralara.. Hayırlı olsun topiğimizin ilk minişi;) Allah analı babalı büyütsün canın
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese bu duyguyu
yasatsin, hepinizden guzel haberler
bekliyorum insallah. Emme isi gercekten ğde zormus:KK43: sagma makinasi aldim ama bu seferde süt az geliyor:KK43: bebegim doymuyor:KK43: hepinizi opuyorum kizlar..[/QUOTE]
Canımm ben uzun zamandır küstüm girmiyorum buralara.. Hayırlı olsun topiğimizin ilk minişi;) Allah analı babalı büyütsün canın
Homely_angel Homely_angel umudumuzu yitirmiyoruz Can'ım bugun çatlatma iğnesini oldu tüm hamile annelerden ve sizlerden dua bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısı olur ıns
Canımmm inşallah inşallah.. Bi sen bi ben kaldık hamiş olamayan inşalllah bize de nasip eder Allah
kızlar benim değer 326 dan 756 ya yükselmiş... 4 haftalık değeri 756... iki bıdığım da tutunmuştur di mi...? değerim yüksek değil mi?
Canımm hayırlı olsun, beni hatırladın mı bilmiyorum ama sen benim moralimin bozuk olduğunda bana çok yardımcı olmuştun, çok sevindim canım benim

Kızlar 3 ay sonra merhaba.. Beni bilenler bilir bilmeyenler için de topiğin hamile kalamayan demirbaşlarındanım:oops: bir süre kendime kalmak istemiştim, sizi arasıra takip ediyordum ama..

Şimdi iyiyim, toparlandım.. Mayısta sınav var, sonra çok çalışıcam çokk:KK54:

Hakkımızda hayırlısı olsun..

Çok sık giremeyebilirim bu 3 hafta, ama sizleri çok özledim ve sizle devam etmek istediimm

Kızlar 3 ay sonra merhaba.. Beni bilenler bilir bilmeyenler için de topiğin hamile kalamayan demirbaşlarındanım:oops: bir süre kendime kalmak istemiştim, sizi arasıra takip ediyordum ama..

Çok sık giremeyebilirim bu 3 hafta, ama sizleri çok özledim ve sizle devam etmek istediimm
tekrardan hoşgedinnnnnnnn canım benim inşallah bu dönüş bomba gibi bi dönüş bebişle dönüş olur :)

hoşgeldin canım
İnşallah sınavın güzel geçer...
Belki bu yaz hepimiz için yeni başlangıçlar yeni sevinçler ile dolu olacak

Hakkı'mızda hayırlısı olucak bitanem bomba gibi gel inş güzel haberlerini alıcaz haziranda seviliyorsun:KK200:

tekrardan hoşgedinnnnnnnn canım benim inşallah bu dönüş bomba gibi bi dönüş bebişle dönüş olur :)
İnşallahh canım beniimm, siz hamişler bol bol dua edin bize:):anneadayı::KK200:
hoşgeldin canım
İnşallah sınavın güzel geçer...
Belki bu yaz hepimiz için yeni başlangıçlar yeni sevinçler ile dolu olacak
Canımm seni nasıl özledim.. Sende bir gelişme var mı? En son eşin ameliyat olmuştu.. Canım yaa çok özlemişim:KK200:
Hakkı'mızda hayırlısı olucak bitanem bomba gibi gel inş güzel haberlerini alıcaz haziranda seviliyorsun:KK200:
Canımmm benimm sen de çok seviliyorsunn:KK200: inşallah her şey güzel olur yaa:)) çok özlemişim gerçektenn

Back