- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.261
Canim temizlik için kadın alcam inşallah her hafta ama ankarada pek Nazlı oluyorlar. Annem de bu hafta dolaba bişeyler yapıp yollayacam dedi. Insallah ben önümüzdeki hafta kalkabilirim en azından yemek yaparımAyy canım benim yaa... Başka kimse yok mu akraba haftada 2 gün gelse evini azcık toparlasa bile nimettir çok üzüldüm şimdi hangi şehirdesin sen
inşallah kafana göre birini bulursun canım benim annenden yemeklik bi şey yollarsa süper olur en azından yapamadıgın zamanlarda ordan faydalanırsın Allah yardımcın olsun canım benimmCanim temizlik için kadın alcam inşallah her hafta ama ankarada pek Nazlı oluyorlar. Annem de bu hafta dolaba bişeyler yapıp yollayacam dedi. Insallah ben önümüzdeki hafta kalkabilirim en azından yemek yaparım
ya ben bu detaylu ultrasona girmiştim ama normal ultrason gibiyli 3d dedikleri mi bu bunu doktorun mu söyledi sen mi girmek istedin. bende istiyorum aslınd çok merak ediyorumKizlar detaylidan geldik. Kizimiz cok utangac olacak sanirim bir turlu yuzunu gostermedi. Dun 2 kez bugun 2 kez ultrasona girdim de anca gorebildik. Cok sukur hersey yolunda 26cm ve 416gr olmusuz. Bu da resmimiz
Gercektenmi cok sevindim canim tebrik ederim sag salim kucagina alirsin insallah cokk guzel haber bu aylar sonra hamis haberi aldikçok şükürrr dostlarrrr... hamileyimmmm
Canim bende tam olarak bilimiyorum acikcasi 3d mi deniyor ama resimde ki gibi goruntu renkli oluyor. Butun olcumlerine organlarina bakiyorlar. Evet doktorum son kontrol de istemisti. Detayli icin randevu al cikisti zaten anca bir ay sonrasina verirler demisti. Esik randevuyu alirken de 21-25. haftalar arasinda yapiliyor demislerya ben bu detaylu ultrasona girmiştim ama normal ultrason gibiyli 3d dedikleri mi bu bunu doktorun mu söyledi sen mi girmek istedin. bende istiyorum aslınd çok merak ediyorum
canıım gözünaydııın :) ben demiştiiim dimiii :)Kizlar doktora gitdim cok sukur hersey normal oğlum olucak ikinci pasa geliyor isminide yusuf koyucam insallah
çççççççççooook ama çooooooook sevindiiim gözünaydın canım beniiim :)çok şükürrr dostlarrrr... hamileyimmmm
Tesekkurler canim evet sen erkek demisdin oylede olducanıım gözünaydııın :) ben demiştiiim dimiii :)
Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canım benim akıllı uslu evlat olsun inşallahTesekkurler canim evet sen erkek demisdin oylede oldu
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.çok şükürrr dostlarrrr... hamileyimmmm
Canım benim çok sevindim. benim daha 3 hafta var Dr a gitmeme sabırla bekliyorum. oglusun sağlıkla gelsin inş.Kizlar doktora gitdim cok sukur hersey normal oğlum olucak ikinci pasa geliyor isminide yusuf koyucam insallah
hayırlı olsun canım çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. rahat bir hamilelik geçirirsin umarım benim gibiçok şükürrr dostlarrrr... hamileyimmmm
ben kaçırdım o zaman o haftaları doktorum da hiç böyle birşey söylemedi bana benim de aklıma gelmedi sormak. ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin iç organlarını görmek için ama böyle net görüntü değildi diğeri gibi siyah beyazdıCanim bende tam olarak bilimiyorum acikcasi 3d mi deniyor ama resimde ki gibi goruntu renkli oluyor. Butun olcumlerine organlarina bakiyorlar. Evet doktorum son kontrol de istemisti. Detayli icin randevu al cikisti zaten anca bir ay sonrasina verirler demisti. Esik randevuyu alirken de 21-25. haftalar arasinda yapiliyor demisler
İnşallah vaktinde doğsun cnm .Sorma canım az kalsın alioduk kucagimiza. Geçen gün dogum sancılari ile hastanede yattım. Şimdi de evde yatiorum. Dua edin bizim için lütfen vakıtlice dogsun oglusum
Hayırlı evlat olsun cnm .Kizlar doktora gitdim cok sukur hersey normal oğlum olucak ikinci pasa geliyor isminide yusuf koyucam insallah
valla şimdiden sabah bulantıları başladı...hayırlı olsun canım çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. rahat bir hamilelik geçirirsin umarım benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?