• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ayy canım benim yaa... Başka kimse yok mu akraba haftada 2 gün gelse evini azcık toparlasa bile nimettir çok üzüldüm şimdi hangi şehirdesin sen
Canim temizlik için kadın alcam inşallah her hafta ama ankarada pek Nazlı oluyorlar. Annem de bu hafta dolaba bişeyler yapıp yollayacam dedi. Insallah ben önümüzdeki hafta kalkabilirim en azından yemek yaparım

Canim temizlik için kadın alcam inşallah her hafta ama ankarada pek Nazlı oluyorlar. Annem de bu hafta dolaba bişeyler yapıp yollayacam dedi. Insallah ben önümüzdeki hafta kalkabilirim en azından yemek yaparım
inşallah kafana göre birini bulursun canım benim annenden yemeklik bi şey yollarsa süper olur en azından yapamadıgın zamanlarda ordan faydalanırsın Allah yardımcın olsun canım benimm

Kizlar detaylidan geldik. Kizimiz cok utangac olacak sanirim bir turlu yuzunu gostermedi. Dun 2 kez bugun 2 kez ultrasona girdim de anca gorebildik. Cok sukur hersey yolunda 26cm ve 416gr olmusuz. Bu da resmimiz
ya ben bu detaylu ultrasona girmiştim ama normal ultrason gibiyli 3d dedikleri mi bu bunu doktorun mu söyledi sen mi girmek istedin. bende istiyorum aslınd çok merak ediyorum

ya ben bu detaylu ultrasona girmiştim ama normal ultrason gibiyli 3d dedikleri mi bu bunu doktorun mu söyledi sen mi girmek istedin. bende istiyorum aslınd çok merak ediyorum
Canim bende tam olarak bilimiyorum acikcasi 3d mi deniyor ama resimde ki gibi goruntu renkli oluyor. Butun olcumlerine organlarina bakiyorlar. Evet doktorum son kontrol de istemisti. Detayli icin randevu al cikisti zaten anca bir ay sonrasina verirler demisti. Esik randevuyu alirken de 21-25. haftalar arasinda yapiliyor demisler

çok şükürrr dostlarrrr... hamileyimmmm:nazar::KK200::anneadayı::KK46::KK46::KK54::KK68:
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Kizlar doktora gitdim cok sukur hersey normal oğlum olucak ikinci pasa geliyor isminide yusuf koyucam insallah
Canım benim çok sevindim. benim daha 3 hafta var Dr a gitmeme sabırla bekliyorum. oglusun sağlıkla gelsin inş.

Canim bende tam olarak bilimiyorum acikcasi 3d mi deniyor ama resimde ki gibi goruntu renkli oluyor. Butun olcumlerine organlarina bakiyorlar. Evet doktorum son kontrol de istemisti. Detayli icin randevu al cikisti zaten anca bir ay sonrasina verirler demisti. Esik randevuyu alirken de 21-25. haftalar arasinda yapiliyor demisler
ben kaçırdım o zaman o haftaları doktorum da hiç böyle birşey söylemedi bana benim de aklıma gelmedi sormak. ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin iç organlarını görmek için ama böyle net görüntü değildi diğeri gibi siyah beyazdı

Back