- 9 Aralık 2014
- 135
- 80
- 18
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.241
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah..
Tebrikler canim sağlicakla buyut bebeyini insallah emme sorununuz bir an once duzelir bebis guzel guzel anne sutu yer cabucak buyur[/QUOTE]Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor
Allah analı babalı büyütsün canım düzelir zamanla stres sıkıntı yapma[/QUOTE]Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor
Allah anali babali buyutsun cnm. Keske su hamilelik imza yerinde su zamanda dogdu diye de deseydi[/QUOTE]Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor
P Pambuk Sindrella canım gözünaydınnn :) bi an önce düzelir inşallah canım bebeğini de doya doya emzirirsin :)
P Pambuk Sindrella canım hayırlı olsun.Allah vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
interiorarchitect ya senin sistem yine tutmadı bende adet salı bitti.çarşamba ve cuma ilişki oldu ben yine pert:)
Vajinanın ağzında küçük bi tahriş oldu.şimdilik okullar tatil.inşallah 2-3güne düzelir çünkü tam yumurtlama günlerim.