• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah..
Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor :KK43:
Tebrikler canim sağlicakla buyut bebeyini insallah emme sorununuz bir an once duzelir bebis guzel guzel anne sutu yer cabucak buyur[/QUOTE]

Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor :KK43:
Allah analı babalı büyütsün canım düzelir zamanla stres sıkıntı yapma[/QUOTE]

Allah anali babali buyutsun cnm. Keske su hamilelik imza yerinde su zamanda dogdu diye de deseydi[/QUOTE]

P Pambuk Sindrella canım gözünaydınnn :) bi an önce düzelir inşallah canım bebeğini de doya doya emzirirsin :)

P Pambuk Sindrella canım hayırlı olsun.Allah vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
interiorarchitect interiorarchitect ya senin sistem yine tutmadı bende:KK43: adet salı bitti.çarşamba ve cuma ilişki oldu ben yine pert:)
Vajinanın ağzında küçük bi tahriş oldu.şimdilik okullar tatil.inşallah 2-3güne düzelir çünkü tam yumurtlama günlerim.

P Pambuk Sindrella canım hayırlı olsun.Allah vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
interiorarchitect interiorarchitect ya senin sistem yine tutmadı bende:KK43: adet salı bitti.çarşamba ve cuma ilişki oldu ben yine pert:)
Vajinanın ağzında küçük bi tahriş oldu.şimdilik okullar tatil.inşallah 2-3güne düzelir çünkü tam yumurtlama günlerim.
Canım benim ilişkiden önce zeytinyağı kullan hem bi zararı yok vücuda hem tahrişi önler canım şimdide tahriş olan yere kullan hızlı iyileşir

Bizim abimizin odası var birde kardes yapabilirsek once yanımızda sonra AB'sinin odasınıda değiştirerek iki kişilik tasarlayacağız artık bakalım bir gelse bizim Nazli 2. bebisimizde
Ya şu ikinci bebis gelsin de ben mimari projesini bile çizerim odanın ama gelsin yani bak teyze kızıyo minnak :)

Canım benim ilişkiden önce zeytinyağı kullan hem bi zararı yok vücuda hem tahrişi önler canım şimdide tahriş olan yere kullan hızlı iyileşir
Ya ilişki sırasında kuruluk ya da acıma olsa anlıycam da öyle bi sıkıntı da yok.o zaman her şey gayet normal.sonrasında başlıyo.hatta 7-8 ay önce eşimle ürolojiye de gittik acaba enfeksiyon falan mı geçiyo diye ama dr tahlil sonucu ikinizde de bir enfeksiyona rastlanmadı.yüzeysel tahriş demişti.günlük en az 3 lt de su içen biriyim ama demek ki olacağı var.
Bir de zeytinyağını deneyeyim bakalım.inşallah faydasını görürüm.

Ya ilişki sırasında kuruluk ya da acıma olsa anlıycam da öyle bi sıkıntı da yok.o zaman her şey gayet normal.sonrasında başlıyo.hatta 7-8 ay önce eşimle ürolojiye de gittik acaba enfeksiyon falan mı geçiyo diye ama dr tahlil sonucu ikinizde de bir enfeksiyona rastlanmadı.yüzeysel tahriş demişti.günlük en az 3 lt de su içen biriyim ama demek ki olacağı var.
Bir de zeytinyağını deneyeyim bakalım.inşallah faydasını görürüm.
canım aynı dediklerin bende de var çok iyi anlıyorum bunu dene faydasını görürsün inşallah

Evet
[QUOTiyye, post: 46107702, member: 706919"]Merhaba kizlar nasilsiniz yaaa bu aralar hamis haberi alamiyoruz cok durqun buralari insallah onumuzdeki iki ay icinde her kesin adeti duzene girer bir an once hamis haberleri gelir
angel-devil angel-devil canim insallah 10 gun sonra uzun zamandir beklediyimiz hamis haberini

Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor :KK43:[/QUOTE
Canim gözün aydın rabbim sağlık sihat versin kuzucuna. Insallah en kisa surede emme sorunu da hallolur da annesini güzelce sömürür miniğimiz. Ay ne tatlıdır şimdi ya yeni doğan bebeklere bayılıyorum

canım aynı dediklerin bende de var çok iyi anlıyorum bunu dene faydasını görürsün inşallah
Düne göre daha iyiyim.nette böyle tahrişlere idrarın da iyi geldiğini yazmışlar.boşuna dememişler bir işe yaramayana yaralı parmağa işemez diye:)
Homely_angel Homely_angel sen naptın ilk adet geldi mi 40 gün oldu mu?

O konuda dertliyim eşim yogun calisio nöbet felan annem başka şehirde gelemio. Kayınvalidem zaten kendisi hasta kadıncagiz. Valla rabbim yardım eder inşallah
Ayy canım benim yaa... Başka kimse yok mu akraba haftada 2 gün gelse evini azcık toparlasa bile nimettir çok üzüldüm şimdi hangi şehirdesin sen

Canimcim oglusum akıllı aslında ama annesi zorladı şartları çocuk karnımda kasılmaktan bi hal oldu ben hala kosturup durdum önemsemedim pek. Oda bi kulağımi çekti güzelce
Canim gecmis olsun rabbim bebeyinide senide korusun insallah vakti zamaninda gelir bebis zaten 4 haftaniz kalmis bir azcikta siksin disini sonra gelir

Back