• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İşteyim öğlene kadar. Ya dün ultrasona girdim karnıma çok bastırdı bişey de göremedi sonra başladı kanama. Böyle kanamayla sağlıklı bebeğin olan var mı

tatlım çok hamilelik kanamayla başlıyor şimdi. sakin tut kendini, işten çıkınca da hemen git bakalım.

Eki Görüntüle 1821172 Eki Görüntüle 1821174

merhaba kızlar gecen ay 12.gün yumurtladım bu ay takipdeyim yine ama tam koyuluk olmadı hiç kacırdım mı acaba normalde 29-30 günde bir adet oluyorum gecen ay 28 günde oldum bu ay kacırmak istemiyorum :oops::KK34::KK37:
Kiz qarip ama dun gece ben seni ruyamda gordum cift kizcili test eklemisdin kk ya nasil koyu bir kizciyidi anlatamam insallah ruyam gercek olur hamis haberini verirsin

Kizlar benim.adetim 3 gun gecti bugun clearblue kac haftalk oldugunu gosrteren testten yaptim ama malesef negatif cikti sabah idrariyla fln yapmadm 4 saatte tutmadim ustunde herhangi bir idrarla yapilabilir dedi diye. Aslinda pek bir dahada yapasim yok hep negatif gormeye alisinca olmadi bir kac gune gelmezse gideyim diyorum doktora

Kizlar benim.adetim 3 gun gecti bugun clearblue kac haftalk oldugunu gosrteren testten yaptim ama malesef negatif cikti sabah idrariyla fln yapmadm 4 saatte tutmadim ustunde herhangi bir idrarla yapilabilir dedi diye. Aslinda pek bir dahada yapasim yok hep negatif gormeye alisinca olmadi bir kac gune gelmezse gideyim diyorum doktora
Ah o negatifler :KK35: aynen cnm belli olmaz bir kaç daha gelmezse git

Kızlar sizlerden ve iş yerindeki kızlardan aldığım gazla hastaneye gittim özele hemen bakıverdi kanama görrünmüyor. Rahim kalınlığı normal dedi. Ne olur ne olmaz progestan verdi . Yarında tekrar kan testi vericem değere bakılcak

belli mi olur o testlere güvenemiyoruz biliyorsun. bir kaç gün daha geçsin bakalım.

Kızlar sizlerden ve iş yerindeki kızlardan aldığım gazla hastaneye gittim özele hemen bakıverdi kanama görrünmüyor. Rahim kalınlığı normal dedi. Ne olur ne olmaz progestan verdi . Yarında tekrar kan testi vericem değere bakılcak

tam sana nasılsın, ne yaptın yazıcaktım sen yazdın. çok sevindim, eve gidince de uzan hemen. bu ara pek yormamaya çalış kendini bakalım. inş yarın sonucun da ikiye katlar da için rahatlar iyice.

He bi de cnm bnmde adetimi beklediğim üçüncü gün test yapmıştım . Oda biraz karanlıktı negatif çıktı . Sinirlendim fazla bakmadım . Ertesi gün çöpe atarken öğle ışığında bi baktım hayalet çizgi belirmişti

kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.

dilfeza dilfeza - 20 Nisan
ardaemre ardaemre - 10 Mayıs
@melekbaby - 12 Mayıs
Tgbptn Tgbptn - 12 Mayıs
Homely_angel Homely_angel - 24 Mayıs
zoombi zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
ardaemre ardaemre - bat tarihi bekliyoruz
ada_aras ada_aras - bu ay tarihsiz bekliyoruz
efsunsuz efsunsuz - :KK200:
birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski - :KK200:
gulit_me gulit_me - :KK200:
_kermit_ _kermit_ - :KK200:

Bat 9 may
kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.

dilfeza dilfeza - 20 Nisan
ardaemre ardaemre - 10 Mayıs
@melekbaby - 12 Mayıs
Tgbptn Tgbptn - 12 Mayıs
Homely_angel Homely_angel - 24 Mayıs
zoombi zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
ardaemre ardaemre - bat tarihi bekliyoruz
ada_aras ada_aras - bu ay tarihsiz bekliyoruz
efsunsuz efsunsuz - :KK200:
birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski - :KK200:
gulit_me gulit_me - :KK200: