• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Evet
[QUOTiyye, post: 46107702, member: 706919"]Merhaba kizlar nasilsiniz yaaa bu aralar hamis haberi alamiyoruz cok durqun buralari insallah onumuzdeki iki ay icinde her kesin adeti duzene girer bir an once hamis haberleri gelir
angel-devil angel-devil canim insallah 10 gun sonra uzun zamandir beklediyimiz hamis haberini verirsin
Bugun topiğimizin ilk bebeği doğucak P Pambuk Sindrella insallah bebisini sag salim kucağina almisindir guzel haberlerini bekliyoruz[/QUOTE]

Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor :(

Evet
[QUOTiyye, post: 46107702, member: 706919"]Merhaba kizlar nasilsiniz yaaa bu aralar hamis haberi alamiyoruz cok durqun buralari insallah onumuzdeki iki ay icinde her kesin adeti duzene girer bir an once hamis haberleri gelir
angel-devil angel-devil canim insallah 10 gun sonra uzun zamandir beklediyimiz hamis haberini verirsin
Bugun topiğimizin ilk bebeği doğucak P Pambuk Sindrella insallah bebisini sag salim kucağina almisindir guzel haberlerini bekliyoruz

Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor :KK43:[/QUOTE]
Tebrikler canim sağlicakla buyut bebeyini insallah emme sorununuz bir an once duzelir bebis guzel guzel anne sutu yer cabucak buyur

Kizlar detaylidan geldik. Kizimiz cok utangac olacak sanirim bir turlu yuzunu gostermedi. Dun 2 kez bugun 2 kez ultrasona girdim de anca gorebildik. Cok sukur hersey yolunda 26cm ve 416gr olmusuz. Bu da resmimiz

Eklentiler

• 20160423_155101-1.jpg
    20160423_155101-1.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 39
Evet
Bugun topiğimizin ilk bebeği doğucak P Pambuk Sindrella insallah bebisini sag salim kucağina almisindir guzel haberlerini bekliyoruz

Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor :KK43:[/QUOTE]
Allah analı babalı büyütsün canım düzelir zamanla stres sıkıntı yapma

Evet

Allah anali babali buyutsun cnm. Keske su hamilelik imza yerinde su zamanda dogdu diye de deseydi

P Pambuk Sindrella canım hayırlı olsun.Allah vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
interiorarchitect interiorarchitect ya senin sistem yine tutmadı bende:( adet salı bitti.çarşamba ve cuma ilişki oldu ben yine pert:)
Vajinanın ağzında küçük bi tahriş oldu.şimdilik okullar tatil.inşallah 2-3güne düzelir çünkü tam yumurtlama günlerim.

Back