• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım keci boynuz u kuru yaptım ben eşime bende sogan kuru yapmıştım ama çok düzenli yaptim özellikle eşime ve ilk ay da olmassa hemen pes etme hergün yap eşine bizim ikinci ayda oldu ama ben hergün icrdim iki ay. ilk hamileliğin de de öyle olmuştu dualar ve keci boynuz u kuru çok inanıyorum faydasina
Bende cok inanıyorım canm inanarak yapıyorum :)

Ya kizlar bende dayanamadım devlet hastanesine gittim bugün daha çok moralim bozuldu geldim ultrason cihazı çok iyi değilmiş tahmin bile yapamam dedi ya çok üzüldüm. 12. haftada bile öğrenen var dedim onlar detaylı ultrasona girmiştir dedi ne yani giderken detaylı girmek istiyorum mu demek gerekiyor anlamadım ultrason fotografini bile vermedi bidaha da devlet hastanesine gitmicem Allah dusurmesin. yarın kendi doktoruma gidicem artık oda erken fln demez inslh ya bide detaylıultrasona girmek istiyorum diye belirtmek mi gerekiyor.
yani herkes cinsiyeti hakkında tahminde bulunuyor iyice kafam karisti biran once öğrenmek istiyorum:KK43:

tatlım bunun için üzülünür mü hiç. bırak güzel güzel büyüsün de bir kaç hafta geç öğren. Eylül anneleri grubunda kaç kişinin sonradan (18-20. haftalar) değişti. yani erken haftalarda tahmin ediyor ama %100 diyemiyor ki zaten.

tatlım bunun için üzülünür mü hiç. bırak güzel güzel büyüsün de bir kaç hafta geç öğren. Eylül anneleri grubunda kaç kişinin sonradan (18-20. haftalar) değişti. yani erken haftalarda tahmin ediyor ama %100 diyemiyor ki zaten.
evet akşam salim kafayla düşündük eşimle bugün ne de randevu almıştık iptal ettik 4 ayda 8 kere ultrasona girmisim esimde bebegin sağlığından daha önemli değil diye iptal etti.geç öğrenelim olsun sağlıklı olsun da hiç fark etmez. :)

ayyyy çok güzelmiş canım hayırlı uğurlu olsun, inşalah rahat rahat huzurlu uyusun beşiğinde, bende beğişimi aldım ama ben park beşik aldım bebek odasını daha sonra alacam taşınma işlerim bittikten sonra
canım benimm Allah razı olsun hepimizin minikleri odalarında yataklarında huzurla uyuyp güzelce büyüsünnler inşallah... :)
biz kirada olmadığımız için oda yapalım dedik ama tayinci ya da kiracı olsaydım yapmazdım yazık günah çünkü taşındkça kötü oluyo..

canım benimm Allah razı olsun hepimizin minikleri odalarında yataklarında huzurla uyuyp güzelce büyüsünnler inşallah... :)
biz kirada olmadığımız için oda yapalım dedik ama tayinci ya da kiracı olsaydım yapmazdım yazık günah çünkü taşındkça kötü oluyo..
evet bende tayin bekliyorum. ama sürekli tayinci değilim. gittikten sonra oraya yerleşicez artık. o yüzden alırım odasını doğumdan sonra taşınma tayin işlerim bittikten sonra, ne olursa olsun odası ve yeri belli olsun iyi oluyor çocuğun öbür türlü hem çocuk için hem benim için sıkıntı. nelere para harcamıyoruz sanki alırım inşallah

evet bende tayin bekliyorum. ama sürekli tayinci değilim. gittikten sonra oraya yerleşicez artık. o yüzden alırım odasını doğumdan sonra taşınma tayin işlerim bittikten sonra, ne olursa olsun odası ve yeri belli olsun iyi oluyor çocuğun öbür türlü hem çocuk için hem benim için sıkıntı. nelere para harcamıyoruz sanki alırım inşallah
o zaman süper canım yerleşince keyfince yaparsın odasını.. biz bu takımı çok uyguna aldık ikeadan aldık büyüyünce çocuk odası yaparız dedik bunları kaldırıp.. dediğin gibi insan nelere para harcamıyo ki yavrularımıza mı kıyamıcaz :)

o zaman süper canım yerleşince keyfince yaparsın odasını.. biz bu takımı çok uyguna aldık ikeadan aldık büyüyünce çocuk odası yaparız dedik bunları kaldırıp.. dediğin gibi insan nelere para harcamıyo ki yavrularımıza mı kıyamıcaz :)
canım zaten ben inşallah çocuk odasına çevrilebilecek büyüyen beşikli bir bebek odası almak istiyorum. beğendiğim birkaç model var bakalım artık hayırlısı

mf_d mf_d
bizde öyle almayı düşünyorduk ama odamız çok küçük tıkış tıkış olsun istemedim hem sonradan oğluş biraz büyüyünce onun zevkine göre alırız dedik :) şimdiki çocuklar herşeyi çok iyi biliyo :)

arkadaslar benım bugun degerım 166 cıktı doktorda ıkı hafta sonra gel keseye belkı kalp atıslarını bıle duyabılırız dedıde bende 5 mayısa randevu aldım ozaman kese ve kalp atıslarını gorebılırmıyız duyabılırmıyız

arkadaslar benım bugun degerım 166 cıktı doktorda ıkı hafta sonra gel keseye belkı kalp atıslarını bıle duyabılırız dedıde bende 5 mayısa randevu aldım ozaman kese ve kalp atıslarını gorebılırmıyız duyabılırmıyız

Hayırlı uğurlu olsun. evet iki hafta sonra %99,9 keseyi görürsünüz. kalp atışlarını da duyma ihtimaliniz çok yüksek.

Back