- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.221
Çok sağol canimHayırlı uğurlu olsun. evet iki hafta sonra %99,9 keseyi görürsünüz. kalp atışlarını da duyma ihtimaliniz çok yüksek.
Çok teşekkür ederiz teyzesi darısı sizede olsun inşallah AMİN YA RABBİMMMMM :)interiorarchitect cok guzel miniğinin odası gule Gule oynasın büyüsün paşacik sağlıcakla gelsin insaallah :)
En son ne zaman adet olmustun cnm hayirli olsunarkadaslar benım bugun degerım 166 cıktı doktorda ıkı hafta sonra gel keseye belkı kalp atıslarını bıle duyabılırız dedıde bende 5 mayısa randevu aldım ozaman kese ve kalp atıslarını gorebılırmıyız duyabılırmıyız
25önde canimEn son ne zaman adet olmustun cnm hayirli olsun
25 mart ilk adet gunun muydu son adet gunun muydu25önde canim
İlk gunumducanim25 mart ilk adet gunun muydu son adet gunun muydu
Evet
[QUOTiyye, post: 46107702, member: 706919"]Merhaba kizlar nasilsiniz yaaa bu aralar hamis haberi alamiyoruz cok durqun buralari insallah onumuzdeki iki ay icinde her kesin adeti duzene girer bir an once hamis haberleri gelir
angel-devil canim insallah 10 gun sonra uzun zamandir beklediyimiz hamis haberini verirsin
Bugun topiğimizin ilk bebeği doğucak P Pambuk Sindrella insallah bebisini sag salim kucağina almisindir guzel haberlerini bekliyoruz
Maşallah cnm sanırım sana benzioo.. Sağlıkla kucağına al inşşKizlar detaylidan geldik. Kizimiz cok utangac olacak sanirim bir turlu yuzunu gostermedi. Dun 2 kez bugun 2 kez ultrasona girdim de anca gorebildik. Cok sukur hersey yolunda 26cm ve 416gr olmusuz. Bu da resmimiz
Evet
[QUOTiyye, post: 46107702, member: 706919"]Merhaba kizlar nasilsiniz yaaa bu aralar hamis haberi alamiyoruz cok durqun buralari insallah onumuzdeki iki ay icinde her kesin adeti duzene girer bir an once hamis haberleri gelir
angel-devil canim insallah 10 gun sonra uzun zamandir beklediyimiz hamis haberini verirsin
Bugun topiğimizin ilk bebeği doğucak P Pambuk Sindrella insallah bebisini sag salim kucağina almisindir guzel haberlerini bekliyoruz
Evet
Cnm gorunuyor ya iste yuzu masallahKizlar detaylidan geldik. Kizimiz cok utangac olacak sanirim bir turlu yuzunu gostermedi. Dun 2 kez bugun 2 kez ultrasona girdim de anca gorebildik. Cok sukur hersey yolunda 26cm ve 416gr olmusuz. Bu da resmimiz
canım beniiim çook teşekkür ederiz darısı senin bebişin eşyalarına inşallah :) cinsiyet belli oldu mu?interiorarchitect canim bebek odana bayildim cok guzel olmus insallah bebisde doğduktan sonra beyenirde odayi uslu uslu uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?