- 15 Ocak 2014
- 360
- 266
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.161
Zaman geçmek bilmiyor artık tabiki de önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız inşallah azz kaldı kavuşmaya :) darısı tüm isteyenlere inşallah çifter çifter :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş kuzum ben inanıyorum rabbım mucizesini bizede göndericekhadi hayırlısı tatlım yaaa, topiğe beraber başladık, hatta öncesi de var. hala ellerim bomboş, yüreğimde bir sızı modundayız. umarım en kısa zamanda bim bam bom çok şükür dostlar oluruz
Canım çok sağol bende çok kararsız kaldım ama Dr yaptır dedi. Olasılık herzaman var, oyüzden takmamak lazım bu tarama testini, inş. seninde tekrardan sağlıkla bebişin gelecek canımMAşallah tatlım çok çok sevindim hiiiç kafana takma. ben inş yeni hamileliğimde ikili yaptırmayı bile düşünmüyorum.
ayy benim güzel ablacııımmm rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin tekrardannn kocamaaan bir AMİİİİNNN :) sen 2 defa tattın paşa annesi olma duygusunu bende hayırlısıyla tadarım inşallah :)interiorarchitect ablacım maşallah size Paşa'yla Kocaman abi oldu çınar paşa
Rabbım sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin sende bir kaynana adayısın hayırlısı ablam rabbım anlıma yazdıysa inş bende tekrar tadarım bu eşsiz duyguyu paşalarında iyi çok şükür okula gidip geliyorlarayy benim güzel ablacııımmm rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin tekrardannn kocamaaan bir AMİİİİNNN :) sen 2 defa tattın paşa annesi olma duygusunu bende hayırlısıyla tadarım inşallah :)
nasılsın ablacım yakışıklılarım nasıllar?
Canım benim Sağol inş. aynen kız erkek farketmez sadece merak, sen erkek demiştin canım bakalım hayırlısı olsun :)@triton-x canım benimmm hadi inşallah test sonucunda güzel çıkar hayırlsıyla iyi olmanıza çoook sevindimmm :) cinsiyeti de bi sonrakinde belli olur hayırlısıyla insan sabırsızlanıyo ama olsun sağlıklı olsunda :)
Kuşum dualarında bizi eksik etme:)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız pek bi suskun pek bi durgunsunuz hayrola inşallah :) bu enerjiyle o spermleri yumyumlara nasıl buluşturacaksınız??? hamileler bu enerjiyle doğuma akdar beklenmez az canlanın az kımıldasın topikk neşeli haberlerde beraberinde gelsin inşallah
pozitif enerji yüklemesi yapalım topiğeeeeee gelin kendinize Homely_angel ada_aras dilfeza @ruziyye ve diğer etiketleyemediğim sevgili arkadaşlarım hadi bakalım
ayyy dimiii ben o kısmı düşünmemiştimmm :) inşallah tatlı mı tatlış bi kaynana olurum :)Rabbım sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin sende bir kaynana adayısın hayırlısı ablam rabbım anlıma yazdıysa inş bende tekrar tadarım bu eşsiz duyguyu paşalarında iyi çok şükür okula gidip geliyorlar
tutarsa bi çikiletanı alırııım :) canım benimm rabbim hayırlı mutlu sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereeee :)Canım benim Sağol inş. aynen kız erkek farketmez sadece merak, sen erkek demiştin canım bakalım hayırlısı olsun :)
canım beniiim dualarım hepinizle berabeeeeeeeer :)Kuşum dualarında bizi eksik etme:)
Beni biliyorsun kürtaj sonrası 2.adetimi oldum.bitti sayılır.
Şimdi çalışma vaktidir:))
zaman çabuk geçse de bat beklesek:)
Allah kolaylıklar versin canım benimmm...interiorarchitect yaa sormayın Can'larım valla yıl
Sonu geldi koşturmacalarimiz var topige girsem de yazamadan çıkıyorum benim
Adet bitti yeni çalışma donemi basladi dis problemlerim var onları hallettirmek istiyorm bu arada
aminnnnnn tüm isteyenlere inşAllahAllah razı olsun canım benimmm rabbim tez zamanda sana da sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah :)
teşekkürler canım :)hemencik ekliyorum :) tekrar kusura bakma.
öyle yapıyorum zaten canım amirim anlayışlı daha doğrusu şöyle oldu. birkaç hafta önceye kadra çok yoğundum. hiç ara vermeden 8 saat çalışıyordum. amirimin eşi de hamile kaldı ve çok sıkıntılı geçiriyormuş. eşinin başına gelince adam beni anlamaya başladı. istediğin zaman gidebilirsin diyor bana kendini zorlama deyip duruyo. allahın sevdiği kuluyum demekki şans oldu böyle bir durum benim için yoksa son güne kadar sıkı devam eder gibi görünüyorduanladım canım benimmm iş yerinde kendine dinlenme araları oluşturma şansın var mı sıkı bi yer mi olabildiğince dinlendirecek şeyler yapmaya çalış bari bu süreçte Allah yardımcın olsun canım benm
inşallah canım teşekkür ederimArtık normal cnm merak etme senin taşıdığın ağırlık artıyor karnın büyüyor dengen değişiyor herşey normal azıcık vakit kaldı sağlıkla gelecek:)))
Zaman geçmek bilmiyor artık tabiki de önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız inşallah azz kaldı kavuşmaya :) darısı tüm isteyenlere inşallah çifter çifter :)