How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tunaydin kızlar :)
Nasılsıniz benim sınav haftam çılgınlar gibi yoğun geçiyor haftam dua edin olur mu güzelliklerim
Homely_angel Homely_angel canım nasılsin?
@triton-x yerim ben onun kollarını bacaklarını:) benim oğluşta pek miskindi her kontrolde uyuyordu şimdi de hiç uyumuyor sanki tekme üstüne tekme atıyor şikayetçi miyim peki tövbe asla :) Doğana kadar her türlü şiddet kabulüm ondan gelen :-) kontrole en Son 17.haftada gittim hareketleri hissettiğim için içim rahat ama bi özledim ki anlatamam 6 gün var kontrole şafak sayar gibi gün sayıyorum kontrole
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..
Bizlere de sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Hepinizi çok özlemişim çenem düştü azıcık kusuruma bakmayın :-)
Canım benim ya seninki ne tatlı olmuştur şimdi maşallah :) bakalım diğer kontrolde görürüz inş. hareketlerini, ohh sırt üstü yatmıştı bizimki :) Canım inş. bizde senin gibi tekmelediği günleri görürüz ve kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle inş. bizde seni özledik, yaz arada :)

[="mf_d, post: 45919916, member: 670709"]canım ben normal doğum yapmayı düşünüyorum inişllaah da öyle olur. bebeğim için de benim için de en sağlıklısının bu olduğunu düşünüyorum. bence hiç korkma, normal doğum için herhani bir sorunun varsa normal olsun. benim etrafımda her iki doğum şeklini de yapanlar var ve normal doğum yapan arkadaşların doğumdan sonra bekar kız gibi olduklarını söylüyorlar hep

Canım doğru haklısın ben de bu haftaya kadar normal diye düşünüyordum ama ne biliyim işte zaman yaklaştıkça korktum:)[/QUOTE]
bence hiç korkma canım. o bebek oraya bir şekilde girdi allahın hikmeti orada kalacak hali yok mutlaka çıkacak, evet zordur mutlaka sancı çekmek ağrılar ama sonuçta geçici bir durum çocuk çıktığında sancı da bitecek. hem de bebeğinin gelişimi tam olarak tamamlanmış olacak, sen şu an 37 haftalıksın ve bebeğinin gelişiminin tamamlanmasına daha 3 hafta var yani iki hafta önce doğmuş olacak. tam olarak geişimi tamamlanmadan olabilir. zaten bazı riskli durumlar olduğunda doğum başladıktan sonra bile ameliyata alabilirler. bebeğin senin karnında 1 gün bile fazla kalması onun için çok önemli, bence bu durumu unutma. ben rahat edeyim diye bebeğimin daha sağlıklı olması ihtimalini gözadı etmek istemem. sonuçta benim annem de beni öyle doğurdu ve büyüttü. anne olmak bence karnında taşımaktan çok o doğum sancıları ile başlıyor.

Tunaydin kızlar :)
Nasılsıniz benim sınav haftam çılgınlar gibi yoğun geçiyor haftam dua edin olur mu güzelliklerim
Homely_angel Homely_angel canım nasılsin?
@triton-x yerim ben onun kollarını bacaklarını:) benim oğluşta pek miskindi her kontrolde uyuyordu şimdi de hiç uyumuyor sanki tekme üstüne tekme atıyor şikayetçi miyim peki tövbe asla :) Doğana kadar her türlü şiddet kabulüm ondan gelen :-) kontrole en Son 17.haftada gittim hareketleri hissettiğim için içim rahat ama bi özledim ki anlatamam 6 gün var kontrole şafak sayar gibi gün sayıyorum kontrole
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..
Bizlere de sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Hepinizi çok özlemişim çenem düştü azıcık kusuruma bakmayın :-)

oyy sınav haftaları hatırlamak bile istemiyorum :KK12:
daha iyiyim galiba canım. ya da kendime bile rol yapıyorum bilmiyorum. Ama boş kalmamaya, düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısı böyle demekten başka çare yok.
6 gün sonra yeni foto geliyoooo :KK46:

[TE="myssteriouss, post: 45919602, member: 381098"]Sen nasıl kendini iyi hissedeceksen doğum şeklin öyle olmalı bence de, ayyy çok heyecanlı ilk bebişimizin doğmasına 13 gün kalmış. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kucağına. İlk fırsatında bize de haber verebilirsen çok seviniriz.
Bizler de aynı bıraktığın gibiyiz. Ben de hamiştim ama 14. haftada gitti. Bakalım yeni umutlarla bekliyoruz :)
Cok üzüldüm canım ya neden öyle oldu:KK43: doğumdan sonra haber veririm canım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allahım.[/QUOTE]

sebep net değil :(
14. haftada gece uyurken su geldi ve iki gün sonrada kalbi durdu.
tamam canım sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberini. dualarımız da sizinle :)

Homely_angel Homely_angel Can'ım hosgeldin tekrardan iyi olmana cok cok sevindim cnm benim :) insaallah yeniden guzel haberler vereceksin bize :) benim ovulasyon günlerim gecti bakalım 12 gun var adetime 18. Ay bitecek bu ay NE zmn gelecek bekliyoruz heyecanla bir kac daha bekleyeceğiz olmazsa asilama yada tup Bebek düşünüyorum bende :) @angel-devil cnm insaallah transfer sahane gecer hersey gönlünüze gore olsun .. interiorarchitect interiorarchitect Allah kolaylıklar versin sınavlarda canm resmen buyudu bebisler yaa cok heyecanlı doğdukları günleri de buradan okuruz konusuruz Allah'ın izniyle :)

İnşallah canım, elimden gelse hiç beklemeyeceğim ama bir regli geçsin bakalım :KK22:
Doktorlara kalsa 2-3-6 ay bekleyin diyorlar ama ben ilk regliden sonra önce testlerimi yaptırıp, gerisini Allah' a bırakacağım.
İnşallah senin bekleyişin de artık mutlu haberi getirsin. Belli mi olur belki de bu sefer aynı anneler grubunda oluruz, 40 haftayı beraber geçiririz :)

interiorarchitect interiorarchitect cnm dun tam yaziyodum nerelerde die telim kapandi bi daha da giremedim simdi yazdigini okudum sewindim tekmelemelere annesi bende sabirsizlikla o gunleri bekliyorum
Canım benimmm çok yoğun geçiyo günler bu aralar o yüzden çok yazma fırsatım olmuyo ancak işte böyle arada derede :) çok güzel bi duygu canım en kisa zamanda sende miniginı hissedersin inşallah :)

Homely_angel Homely_angel Can'ım hosgeldin tekrardan iyi olmana cok cok sevindim cnm benim :) insaallah yeniden guzel haberler vereceksin bize :) benim ovulasyon günlerim gecti bakalım 12 gun var adetime 18. Ay bitecek bu ay NE zmn gelecek bekliyoruz heyecanla bir kac daha bekleyeceğiz olmazsa asilama yada tup Bebek düşünüyorum bende :) @angel-devil cnm insaallah transfer sahane gecer hersey gönlünüze gore olsun .. interiorarchitect interiorarchitect Allah kolaylıklar versin sınavlarda canm resmen buyudu bebisler yaa cok heyecanlı doğdukları günleri de buradan okuruz konusuruz Allah'ın izniyle :)
Çok teşekkür ederimmmmm canım benimmmm dua edin de hepsini güzelce geçeyim tembel teneke anne olmayayım :) rabbim tez zamanda sana da tekrar bu güzellikleri nasip etsin inşallah hayırlısıyla :)

Canım benim ya seninki ne tatlı olmuştur şimdi maşallah :) bakalım diğer kontrolde görürüz inş. hareketlerini, ohh sırt üstü yatmıştı bizimki :) Canım inş. bizde senin gibi tekmelediği günleri görürüz ve kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle inş. bizde seni özledik, yaz arada :)
Valla canım bende çok merak ediyorum nasıl olmuş diye :) rabbim kucağımiza aldığımız günleri de göstersin sağ salim bi şekilde inşallah... Valla olabildiğince yazmaya çalışcam inşallah bundan sonra zaten şu sınavlar biterse kuş gibi hafiflerim :)

oyy sınav haftaları hatırlamak bile istemiyorum :KK12:
daha iyiyim galiba canım. ya da kendime bile rol yapıyorum bilmiyorum. Ama boş kalmamaya, düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısı böyle demekten başka çare yok.
6 gün sonra yeni foto geliyoooo :KK46:
Valla bende şu sınavlar bitsin ve bi daha kimse sınavdan bahsetmesin istiyorum ama daha 1 sene var :(
İlk ay zaten insan ne olduğunu anlamıyor mutlu muyum yoksa acaba mutsuz muyum da mutlu gibi mi yapıyorum biraz ruhsal olarak dengesizlesiyo ilk adet geçince ama kendine geliyorsun ve o ay bi umut kaplıyo içini inşallah umudun bebeğine dönüşür canım benimmm çok dua ediyorum...

Valla bende şu sınavlar bitsin ve bi daha kimse sınavdan bahsetmesin istiyorum ama daha 1 sene var :KK43:
İlk ay zaten insan ne olduğunu anlamıyor mutlu muyum yoksa acaba mutsuz muyum da mutlu gibi mi yapıyorum biraz ruhsal olarak dengesizlesiyo ilk adet geçince ama kendine geliyorsun ve o ay bi umut kaplıyo içini inşallah umudun bebeğine dönüşür canım benimmm çok dua ediyorum...

inşallah senin ve miniğinin duaları kabul olsun :)

Canım benimmm çok yoğun geçiyo günler bu aralar o yüzden çok yazma fırsatım olmuyo ancak işte böyle arada derede :) çok güzel bi duygu canım en kisa zamanda sende miniginı hissedersin inşallah :)
Insallah cnm cuma randevu var nasil ozledim bi gorsem hayirlisiyla

Back