- 20 Mart 2010
- 1.434
- 916
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.981
Homely_angel
tatlım iyi olmana sevindim inşallah herşey gönlünce olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
P Pambuk Sindrella canım merhaba, topiğimizin ilk doğum yapacak annesi sensin :) nasılsın? her şey yolunda mı?
Canım dahada iyi olacaksın inş. bugün lerini unutacaksin, hepimizin imtihanı oluyor. tekrardan tatlı bir bebiş sizin olacak inş canımGenel olarak daha iyiyim canım ama bazen aklıma geliyor içim bir garip oluyor. Cumartesi kontrolüm vardı, her şey iyiymiş. Şimdi 21 günlük ilaca başladım, reglimi düzene sokmak için. ilk reglimden sonra tekrar doktora gideceğim ve yapılabilecek tüm testleri yaptırıp sonra korunmayı bırakırım diyorum.
rabbim hakkında hayırlısını versin canım, inşallah herşey istediğin gibi olur. ama şunu söylim olacak olduktan sonra sen ne yaparsan yap oluyo benim hamile kalmam düşük bir ihtimaldi çok şükür hamile kaldım. hamileliğim boyunca da biirsürü iş de yaptım ağğır da kaldırdım hiçbir sıkıntım da olmadı çok kafaya takmamak kendini dinlemmek gerekiyor rabbim bu ferahlığı veresin inşallah yüreğineGenel olarak daha iyiyim canım ama bazen aklıma geliyor içim bir garip oluyor. Cumartesi kontrolüm vardı, her şey iyiymiş. Şimdi 21 günlük ilaca başladım, reglimi düzene sokmak için. ilk reglimden sonra tekrar doktora gideceğim ve yapılabilecek tüm testleri yaptırıp sonra korunmayı bırakırım diyorum.
Homely_angel tatlım iyi olmana sevindim inşallah herşey gönlünce olur
Ayy teşekkür ederim canım çok memnun ettin beni. Valla iyi gidiyor bakalım şimdilik bir sıkıntı yok 18 nisana sezeryan için gün verdi. Ama herşey normal ben korktuğum için sezeryan olsun diyorum yani ben de durumlar böyle sizler napiyorsunuz..
Canım dahada iyi olacaksın inş. bugün lerini unutacaksin, hepimizin imtihanı oluyor. tekrardan tatlı bir bebiş sizin olacak inş canım
rabbim hakkında hayırlısını versin canım, inşallah herşey istediğin gibi olur. ama şunu söylim olacak olduktan sonra sen ne yaparsan yap oluyo benim hamile kalmam düşük bir ihtimaldi çok şükür hamile kaldım. hamileliğim boyunca da biirsürü iş de yaptım ağğır da kaldırdım hiçbir sıkıntım da olmadı çok kafaya takmamak kendini dinlemmek gerekiyor rabbim bu ferahlığı veresin inşallah yüreğine
canım ben normal doğum yapmayı düşünüyorum inişllaah da öyle olur. bebeğim için de benim için de en sağlıklısının bu olduğunu düşünüyorum. bence hiç korkma, normal doğum için herhani bir sorunun varsa normal olsun. benim etrafımda her iki doğum şeklini de yapanlar var ve normal doğum yapan arkadaşların doğumdan sonra bekar kız gibi olduklarını söylüyorlar hepAyy teşekkür ederim canım çok memnun ettin beni. Valla iyi gidiyor bakalım şimdilik bir sıkıntı yok 18 nisana sezeryan için gün verdi. Ama herşey normal ben korktuğum için sezeryan olsun diyorum yani ben de durumlar böyle sizler napiyorsunuz..
öyle oluyo canım ilk aylarda 20 haftadan sonra bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra doktora gitme hevesin kalmıyo o kadar zaten senile olduğunu biliyorsun, hatta zaman zaman dur artık da azıcık uyuyayım diyorsun :)Ayyy ben 4 haftadi doktora gitmiyorum cok ozledim bebeğimi ama sabr edicem insllah15 nisan gidicem kontrole insallah hersey yolunda gider
İyiyim canım mide hassaslığı dışında pek bi sıkıntım yok çok şükür...Cumartesi gördük bebeğimi kollarını bacaklarını şükür, uyuyordu ama anasına çekmiş :) 10-12 gün sonra ense kalınlığı ve ikili teste gideceğiz bakalım canım. Bugünümüze şükürler olsuninşallah canım benim. sen nasılsın? kontroller nasıl gidiyor?