Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bi şeyin yoktur insallah canım benim Rabbim sana bagislasin kuzunu. Haberdar et bizleride
Canım çok şükür rahatladım. gunuyle uyumlu bebeğim bir sıkıntı yok, rahimde kanama da görmedi Dr. Adet donemim olduğu için olabilirmiş. Önlem olarak iğne vuruldu birde progestan verdi şükür dinlenicem canım çok sağol

Çok sevindim canimcim bu yaramazlar 9 ayda 9 kere doğurtacaklar bizi anlaşılan. Dinlen bol bol yorma kendini

Canm doktor bana ya cok evhamlisin ya da bebegi gormek icin bahane ariyosun diyo
Canım benim 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum. Dr. Da bunu bildiği için bişey demedi allahtan ama baya rahatlattı sağolsun, yoksa stres olacaktım. streste en zararlı şey, oyüzden 2 hafta sonra birdaha çağırdı. yoksa 12. Haftayı bekliuorlarmis normalde

Kızlar maalesef ben de haberler kötü. Cumartesi gecesi uyurken bir anda su geldi, sabah hemen doktora gittik. Evet maalesef kesede su yok, tüm su boşalmış. Bebeğimin kalbi hala atıyordu. Doktor devam etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi, %1 den bile azmış.
Isterseniz hemen müdahale edip sonlandıralım veya bir hafta takip edelim dedi. Kalbi atarken hemen müdahaleye izin veremedim. Şimdi evde kalmadan yatıyorum, yarın yine doktora gideceğim. Bu duruma gelip olumlu sonuçlanana da rastlamadım maalesef.

Canim ne diyeceğimi bilemedim. Çok geçmiş olsun öncelikle ve hakkınızda en hayırlısı en iyisi neyse o olsun. Hamilelik gerçekten çok zor bir süreç. Allah yardimcin olsun. Neden olmuş ki bu durum bi sebebi var mı

Teşekkürler canım, âmin. Henüz sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon en büyük şüphe şu an.

Allah yardımcın olsun canım dr birşey dedi mi su neden boşalmış çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse öyle olsun çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır anomali olma ihtimali de vardı sen test yaptırcaktın Rabbimden herşeyin hayırlı olanını dileyelim

Yaaa canim cok uzuldum eli ayağim esiyor sunan insallah rabbim bir mucize yaparda hersey yoluna girer bu gun senin icin cok ama cok dua edicem allah yardimcin olsun

Teşekkürler canım, âmin. Henüz sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon en büyük şüphe şu an.
Ben hiç onemsememistim ama enfeksiyon gerçekten çok tehlikeli hamileler de. Haziran annelerinde de bi arkadas enfeksiyon sebebiyle erken doğum yaptı.
Yapılabilecek bişey yok mu canimcim ya tıbbi olarak

muayenelerde dr enfeksiyon olduğunu hiç mi görmedi önemsememiş mi banada bi dr ooo ne enfeksiyonlu hamileler var birşey olmaz gebe kalırsanda demiştide onu dinlememiştim tedavi olmuştum her yaz talinden sonra bende de olur şu lanet enfeksiyon

ya gerçekten şok oldum yani bir tedavi si fln yokmuş sebebi neymiş hemde 14 haftadasın Allah herseyin hayirlisi ni versin hayirlisi neyse o olsun hem bebek hem senin için

Herkese tşkler. Şimdilik kesin sebep yok. Enfeksiyon için de antibiyotik kullandım aslında ama oldu işte. Bundan sonrası ne olucak bakalım.

Herkese tşkler. Şimdilik kesin sebep yok. Enfeksiyon için de antibiyotik kullandım aslında ama oldu işte. Bundan sonrası ne olucak bakalım.
Canim soktayim su anda. Cok uzuldum yaaa bu bebekler niye boyle yapiyorlar bize. Bende evdekilere caktirmiyorum ama cok korkuyorum bebise birsey olacak diye. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin canim. Cok gecmis olsun

Ne diyeceğimi inan bilmiyorum bian sok oldum hep bi mucize ile ilerledi inşallah güzel şeyler olur

Homely_angel cnm inan ne diyecegimi bilemedim rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin ben bos gebelikten sonra hemen hamile kalinca dedim demek ki o bebek benm icin degildi die insallah bebegin seninle sonuna kadar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…