- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.821
Canım çok şükür rahatladım. gunuyle uyumlu bebeğim bir sıkıntı yok, rahimde kanama da görmedi Dr. Adet donemim olduğu için olabilirmiş. Önlem olarak iğne vuruldu birde progestan verdi şükür dinlenicem canım çok sağolBi şeyin yoktur insallah canım benim Rabbim sana bagislasin kuzunu. Haberdar et bizleride
Çok sevindim canimcim bu yaramazlar 9 ayda 9 kere doğurtacaklar bizi anlaşılan. Dinlen bol bol yorma kendiniCanım çok şükür rahatladım. gunuyle uyumlu bebeğim bir sıkıntı yok, rahimde kanama da görmedi Dr. Adet donemim olduğu için olabilirmiş. Önlem olarak iğne vuruldu birde progestan verdi şükür dinlenicem canım çok sağol
Aynen canım iyi olsunlarda inş. arada vücut dinlen diye alarm veriyor demekki canım benim SağolÇok sevindim canimcim bu yaramazlar 9 ayda 9 kere doğurtacaklar bizi anlaşılan. Dinlen bol bol yorma kendini
geçmiş olsun canım birşeyinin olmamasına sevindimAynen canım iyi olsunlarda inş. arada vücut dinlen diye alarm veriyor demekki canım benim Sağol
Sağol canım korkuttu keratta keratta ama görünce rahatladım canım şükürgeçmiş olsun canım birşeyinin olmamasına sevindim
Canm doktor bana ya cok evhamlisin ya da bebegi gormek icin bahane ariyosun diyoSağol canım korkuttu keratta keratta ama görünce rahatladım canım şükür
Canım benim 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum. Dr. Da bunu bildiği için bişey demedi allahtan ama baya rahatlattı sağolsun, yoksa stres olacaktım. streste en zararlı şey, oyüzden 2 hafta sonra birdaha çağırdı. yoksa 12. Haftayı bekliuorlarmis normaldeCanm doktor bana ya cok evhamlisin ya da bebegi gormek icin bahane ariyosun diyo
Canim ne diyeceğimi bilemedim. Çok geçmiş olsun öncelikle ve hakkınızda en hayırlısı en iyisi neyse o olsun. Hamilelik gerçekten çok zor bir süreç. Allah yardimcin olsun. Neden olmuş ki bu durum bi sebebi var mıKızlar maalesef ben de haberler kötü. Cumartesi gecesi uyurken bir anda su geldi, sabah hemen doktora gittik. Evet maalesef kesede su yok, tüm su boşalmış. Bebeğimin kalbi hala atıyordu. Doktor devam etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi, %1 den bile azmış.
Isterseniz hemen müdahale edip sonlandıralım veya bir hafta takip edelim dedi. Kalbi atarken hemen müdahaleye izin veremedim. Şimdi evde kalmadan yatıyorum, yarın yine doktora gideceğim. Bu duruma gelip olumlu sonuçlanana da rastlamadım maalesef.
Canim ne diyeceğimi bilemedim. Çok geçmiş olsun öncelikle ve hakkınızda en hayırlısı en iyisi neyse o olsun. Hamilelik gerçekten çok zor bir süreç. Allah yardimcin olsun. Neden olmuş ki bu durum bi sebebi var mı
Allah yardımcın olsun canım dr birşey dedi mi su neden boşalmış çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse öyle olsun çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır anomali olma ihtimali de vardı sen test yaptırcaktın Rabbimden herşeyin hayırlı olanını dileyelimKızlar maalesef ben de haberler kötü. Cumartesi gecesi uyurken bir anda su geldi, sabah hemen doktora gittik. Evet maalesef kesede su yok, tüm su boşalmış. Bebeğimin kalbi hala atıyordu. Doktor devam etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi, %1 den bile azmış.
Isterseniz hemen müdahale edip sonlandıralım veya bir hafta takip edelim dedi. Kalbi atarken hemen müdahaleye izin veremedim. Şimdi evde kalmadan yatıyorum, yarın yine doktora gideceğim. Bu duruma gelip olumlu sonuçlanana da rastlamadım maalesef.
Yaaa canim cok uzuldum eli ayağim esiyor sunan insallah rabbim bir mucize yaparda hersey yoluna girer bu gun senin icin cok ama cok dua edicem allah yardimcin olsunKızlar maalesef ben de haberler kötü. Cumartesi gecesi uyurken bir anda su geldi, sabah hemen doktora gittik. Evet maalesef kesede su yok, tüm su boşalmış. Bebeğimin kalbi hala atıyordu. Doktor devam etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi, %1 den bile azmış.
Ben hiç onemsememistim ama enfeksiyon gerçekten çok tehlikeli hamileler de. Haziran annelerinde de bi arkadas enfeksiyon sebebiyle erken doğum yaptı.Teşekkürler canım, âmin. Henüz sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon en büyük şüphe şu an.
muayenelerde dr enfeksiyon olduğunu hiç mi görmedi önemsememiş mi banada bi dr ooo ne enfeksiyonlu hamileler var birşey olmaz gebe kalırsanda demiştide onu dinlememiştim tedavi olmuştum her yaz talinden sonra bende de olur şu lanet enfeksiyonTeşekkürler canım, âmin. Henüz sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon en büyük şüphe şu an.
ya gerçekten şok oldum yani bir tedavi si fln yokmuş sebebi neymiş hemde 14 haftadasın Allah herseyin hayirlisi ni versin hayirlisi neyse o olsun hem bebek hem senin içinKızlar maalesef ben de haberler kötü. Cumartesi gecesi uyurken bir anda su geldi, sabah hemen doktora gittik. Evet maalesef kesede su yok, tüm su boşalmış. Bebeğimin kalbi hala atıyordu. Doktor devam etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi, %1 den bile azmış.
Canim soktayim su anda. Cok uzuldum yaaaHerkese tşkler. Şimdilik kesin sebep yok. Enfeksiyon için de antibiyotik kullandım aslında ama oldu işte. Bundan sonrası ne olucak bakalım.
Kızlar maalesef ben de haberler kötü. Cumartesi gecesi uyurken bir anda su geldi, sabah hemen doktora gittik. Evet maalesef kesede su yok, tüm su boşalmış. Bebeğimin kalbi hala atıyordu. Doktor devam etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi, %1 den bile azmış.
Ya ben hamilelikle ilgili soru sormak istyorum da nereye yazmam gerekiyor yardmci olur musunuz lütfen.inşallah canm alllahm herkese o annelık duygusnu yasatsın ..bende bebek ıstıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?