• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

inşallah canım, nasıl korkuyorum anlatamam.
korkma canım inş. bol bol dua et, seninki şakacı çıktı hep baksana :) şimdide şaka yapıyor annesi..benim kardeşime de down sendromlu olma riski çok yükseek demişlerdi ama çok şükür fırlama yakışıklı bir kardeşim var ;)

korkma canım inş. bol bol dua et, seninki şakacı çıktı hep baksana :) şimdide şaka yapıyor annesi..benim kardeşime de down sendromlu olma riski çok yükseek demişlerdi ama çok şükür fırlama yakışıklı bir kardeşim var :KK66:

ediyorum canım, her şey Allah' tan. Sağlıklı olsun da böyle yaramazlıklar yapsın napalım :) Kardeşine de Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Ama bu kadar yanılma payı varken bu testlerin artık değişmesi gerekiyor bence.

ediyorum canım, her şey Allah' tan. Sağlıklı olsun da böyle yaramazlıklar yapsın napalım :) Kardeşine de Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Ama bu kadar yanılma payı varken bu testlerin artık değişmesi gerekiyor bence.
Bana daha dr. söylemedi yapacağını ama bende yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım ya, sırf böyle şeyler yüzünden...Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Beyazmelek16 Beyazmelek16 canım üzme kendini bebek hissediyor güçlü ol. inslh dinleneceksin ilaçlarını da icecksin ve hersey yoluna girecek. sen moralini yüksek tut ve bol bol dua et.yapabilirsen hergün yasin oku hem güzel ahlak li olurmus hemde korunurmus bebis.

Bana daha dr. söylemedi yapacağını ama bende yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım ya, sırf böyle şeyler yüzünden...Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

biz zaten bu testlerin güvenirliğine güvenmediğimizden eşim fetal dna yı yaptırmakta kararlıydı. Doktorumuzda o zaman ikili yapmayalım dedi. ben yok yapalım dedim, ama dediğime pişmanım. Direk fetal dna yı yaptırsaydım keşke. eğer maddi olarak imkanın varsa sen de öyle yap derim.

biz zaten bu testlerin güvenirliğine güvenmediğimizden eşim fetal dna yı yaptırmakta kararlıydı. Doktorumuzda o zaman ikili yapmayalım dedi. ben yok yapalım dedim, ama dediğime pişmanım. Direk fetal dna yı yaptırsaydım keşke. eğer maddi olarak imkanın varsa sen de öyle yap derim.
Haklısın canım iyice düşünüp ona göre hareket edelim dediğin gibi, ne zaman sonuçlanacak o testin canım? İnş biran önce rahatlarsin.

benim çarşamba günü poliplerim alındı..küçük küçük varmış baya..topladım dedi doktor.. uğraştım baya dedi.. patalojiye gitmiş..iltihaplı çıkarsa bir ay ertelenirmiş tüp bebek.. Bir hafta sonra çıkacak sonuçlar... beklemedeyim ben...

Allah bütün hamişlerin bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı büyütmeyi nasip etsin... okudukça endişeleniyorum.. daha ben hamile kalmak için uğraşıyorum.. bir da 9 ayı var bunun... Allah yardımcımız olsun..

benim çarşamba günü poliplerim alındı..küçük küçük varmış baya..topladım dedi doktor.. uğraştım baya dedi.. patalojiye gitmiş..iltihaplı çıkarsa bir ay ertelenirmiş tüp bebek.. Bir hafta sonra çıkacak sonuçlar... beklemedeyim ben...

Allah bütün hamişlerin bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı büyütmeyi nasip etsin... okudukça endişeleniyorum.. daha ben hamile kalmak için uğraşıyorum.. bir da 9 ayı var bunun... Allah yardımcımız olsun..

Sonucu güzel olsun da bir ay geç olsun tatlım. Önemli olan ikizlere kavuşmak :)

Amiiiiiin tüm bebekler çok sağlıklı olsun ve anneciklerine kavuşsun. Biliyorsun hamileliği ben de uzun süre bekledim. O zamanın zorluğu ayrı, hamile olunca ise zorluklar apayrı. Çünkü artık düşündüğün şey bebeğin ve onun sağlığı oluyor. Bir de benimki gibi her anında başka bir şey çıkınca endişe endişe üstüne geliyor. Umarım senin hamişlik dönemi keyifle ve sağlıkla geçer.

kızlar nerelerdesiniz ya bu ne sessizlik :KK64:

Beyazmelek16 Beyazmelek16 canım nasıl oldun? daha iyi misin?
Daha iyiyim canim sagol. Yatiyorum surekli annem geldi yanima. Kayinvalidemde hergun geliyor iki koldan bakiliyorum :KK48: arada agri giriyor yine ama ayakta olmadigim icin eskisi gibi degil. Normalde hic su icebilen biri degilim 1 lt zor iciyordum ama mecbur simdi en az 2lt icmam lazimmis. Ee o kadar suya gunde 8-10 kez de lavabo yolu gorunuyor bana. Ama iyiyim cok sukur insallah bebiste iyidir yerinde. Sende sikinti yapma kuzum hic bizim bebisler baya korkutuyor bizi ama sonra hersey guzel oluyor yine oyle olacak canim

Bende bugün doktora gittim sat A göre 10+1 ama ultrason da 9+6 çıktı acaba niye oyke cikti ki kafama takıldı ya. sorduM haftasıyla uyumlu dedi ama...

Bende bugün doktora gittim sat A göre 10+1 ama ultrason da 9+6 çıktı acaba niye oyke cikti ki kafama takıldı ya. sorduM haftasıyla uyumlu dedi ama...
Olabiliyor canim oyle.benim ilk kontrolde sata gore 1 hafta gerideydi. Sonra tam gunune gelmisti. Simdi yine 3-4gun geride. Sikinti degil bu kadarcik oynamalar

Kızlar Günaydın sabah sağ kasigimin üstüne yatmisim.uyandım biraz ağrıdı, kahve leke geldi birde. Lavaboda peceteye silince açık kahve geliyor. biraz korktum, Dr um bugün yerindeymis. inş. Beni alır bakalım biraz endişelendim. umarım adet donemime denk gelen zaman onla alakalıdır. Dua edin canlarim

Kızlar Günaydın sabah sağ kasigimin üstüne yatmisim.uyandım biraz ağrıdı, kahve leke geldi birde. Lavaboda peceteye silince açık kahve geliyor. biraz korktum, Dr um bugün yerindeymis. inş. Beni alır bakalım biraz endişelendim. umarım adet donemime denk gelen zaman onla alakalıdır. Dua edin canlarim
Bi şeyin yoktur insallah canım benim Rabbim sana bagislasin kuzunu. Haberdar et bizleride

Back