Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar 3 gundur kasigimda sanki bicak batar gibi batma oluyor. Ozellikle kotuktan kalkerken kilitlenip kaliyorum resmen. Az once doktorumu aradim gel hemen bebege bakalim dedi. Korkuttu beni acikcasi. Ogleden sonra gidecegim. Bakalim ne diyecek

bir şey olmaz tatlım, içerdeki büyüme ve genişlemelerden kaynaklı bence. doktor da her ihtimale karşı bakmak istemiştir.

Eki Görüntüle 1796575 interiorarchitect canım müsait olduğunda bi bakarsan çok mutlu olurum. Cinsiyeti hiç önemli değil, sadece merak benimkisi :) Ha buarada karından bu görüntü canım
Eki Görüntüle 1796575 interiorarchitect canım müsait olduğunda bi bakarsan çok mutlu olurum. Cinsiyeti hiç önemli değil, sadece merak benimkisi :) Ha buarada karından bu görüntü canım
Canim benimmmm bana erkek gibi geldi :) sağlıklà gelsin minik :)

Kizlar biz doktordan geliyoruz bebis iyiymis tam gununde 10. haftada yine gitcem 12 yi bekleyemem dedimcok kucuk bi kanama alani varmis ama dr cok onemsemedi banada dedi

gözün aydın tatlım, kontrol aralarını beklemek çok zor di mi? ben de 4 hafta araya dayanamıyorum, 3 hafta olsun dedim :)

bir şey olmaz tatlım, içerdeki büyüme ve genişlemelerden kaynaklı bence. doktor da her ihtimale karşı bakmak istemiştir.
Malesef tatlim haberler pek iyi. Kasilma alani olusmus. Bebisim kafasi zarla plesanta arasinda sıkışmış ve bas asagi duruyor surekli duzelemiyor. Doktor alttanda muayene etmek istedi. Bebis rahim agzina baya yaklasmis ve cok az bir acilma varmis. Doktor o batmalar dogum kasilmalarinin hafifi seklinde olmus dedi. Dusuk riski var 10 gun rapor yaziyorum sadece tuvalet icin kalkacaksin dedi ve progestan verdi sabah aksam birde haftada birkez vurulacak igne. Bizde durum bu

Canimcim geçmiş olsun dikkat et kendine de kuzuya da. Insallah hiç bişey olmaz

Kizlar biz doktordan geliyoruz bebis iyiymis tam gununde 10. haftada yine gitcem 12 yi bekleyemem dedimcok kucuk bi kanama alani varmis ama dr cok onemsemedi banada dedi
Canım oda geçecek inş. bol bol dinlen bebiş büyüyor önemli olan o :)
Canim benimmmm bana erkek gibi geldi :) sağlıklà gelsin minik :)
Ayy canım hayırlısı ne olursa başımın üstünde gezdiricem zaten sağlıkla gelsin inş kuzum Sağol
gözün aydın tatlım, kontrol aralarını beklemek çok zor di mi? ben de 4 hafta araya dayanamıyorum, 3 hafta olsun dedim :)
Bende dayanamicam sanırım 5 hafta var daha 3 2 yapıcam ya inş iyi olsunlarda
Canım benim kötü düşünme inş yaticaksin dinleniceksin ve geçecek inş. Rabbim korusun bebeğini inş.

Amin canim

Geçmiş olsun cnm yat dinlen allahım izniyle birşey olmaz Dr rahim ağzı yetmezliği gibi bise dedi mi

Ewet teyzesi buyuyor cok sukur

dilfeza canim nasilsin bata 5 gun kaldi belirti filan varmi
Bu ay Hiç dinleMiyorum kendimi cnm ya bakalım nasip bu ay NE test ne bisey bekliyirz bat tarihini :) Homely_angel cnm ya once minik oglusun saglikla gelsin inşallah okurken nefesimi tutarak okudum gecmisi korkma NE olursun ve sonuç NE olursa olsun o senin yavrun evladın sakin ha vazgeçme ondan inan bana bu testler hic guvenilir degil nice insanlar 9ayini heba ediyor bu testler yüzünden hic birini yaptırmadım cunku sonuç NE olursa olsun doğururdum .. Sadece organ durumlarına bakıldığı ve bir sorun varsa doğumda cerrah olmasi gerektiği icin ayrıntılı doobler yaptırdım hamileliğimde baska da test yaptırmadım ... Ne ikili ne uclu ne dörtlü .. Allah'ın izniyle sagkikla gelecek guzel yavrun kucağına içini ferah tut en guzel yere emanet o Allah'ımıza emanet ... Dualrim senin ve yavrusunda cnmm :) @triton-x cnm hadi gözün aydın şagkikla
Gelsin ins kuzun :) Beyazmelek16 cnm benim üzülme sen dr dinle insaalah kuzum o ilaçlarla geri yukarı
Çıkar rahim ağzı yetmezliği gibi birnduurm varsa müdahale ediyorlar ztn dikiş vs korkma icini ferah tut dua edelim
Bol bol ins ...

Sagol canim. Inaniyorum bebisim beni birakmayacak Allahin izniyle hersey duzelecek. Ama insan ilk duydugunda soka giryor tabi. Bide ultrasonda oyle bas asagi kafasi sikismis ve hareket ettiremez gorunce cok uzuldum ama o da gecer insallah biran once

ahh ahh bu minicik varlıklar şimdiden yüreğimizi hop oturtup hop kaldırıyor. İnşallah düzelecek her şey, sen kendini strese sokmadan güzel güzel dinlen. En çok dualara ihtiyacımız olduğu zamandayız galiba.

Canım benim çok teşekkürler :) inş. sende dinleme kendini bir bakmışsın gelmiş meleğin inş. sağlıkla gelsin herkesin ki

Teşekkür ederim canım, ben de her şeyin iyi ve sağlıklı olması için dua ediyorum. Şimdi kalan 6 ayı kendime zehir etmemek için fetal dna testi yaptıracağım işte. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Sen de bu ay rahatsın ya, inşallah mutlu haberi de aynı rahatlıkla yazarsın bize :)

Canım kararını vermiş olmana sevindim inş hiçbişeyciği çıkmayacak kuzunun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…