• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

interiorarchitect interiorarchitect sagolasin cnmm Amiiin :)
Kızlar ya bu arada ben 4 aydır folik asit folio kullanıyorum devam edeyim mi sizce birde en iyisi hangisi acaba bana folio tavsiye ettiler o bitti simdi 120 tabletti tekrar ondan mı alsam acaba ?

Kızlar herkese Merhaba kendimi listeden çıkarmıştım artık takip etmiyordum kendimi sonra 1aylık bir tatile çıktık oğlum ve eşimle hiçbir hazırlık yapmadan yumurtlama takibi özel birşeyler yemek gibi ve hamile kalmayı da düşünmedim son zamanlarda çünkü oğlum yeni bir yaşına girdi vel hasıl kelam Bugün 3 günlük regl gecikmesinin ardından testin pozitif çıktı yarın kan vericem belirti merak eden olursa ilişki sırasında bir ağrı oldu ordan Anladım aslında birde anı hareket edince karnıma ağrı giriyordu onun dışında birde uykum çok geliyor Başka bi belirti yasamadim
tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin benimde tatilde olmuştu 1senedir uğraşıyodum artık olmayacak modundaydım hiç aklımda bile değildi eğlenmeme bakıyorum hatta reglim 4gün geçti ben öle test yaptım tatilden dolayı geciktim zannediodum :) takmadığında iyide her ay da tatile çıkamayız ki :D:D:D

Kızlar ya bu arada ben 4 aydır folik asit folio kullanıyorum devam edeyim mi sizce birde en iyisi hangisi acaba bana folio tavsiye ettiler o bitti simdi 120 tabletti tekrar ondan mı alsam acaba ?
canım bende folidoce kullanıyodum kullan kullan bişi yok sıkıldım :) ama bence folio iyi devam et ona hiç değiştirme derim ben

Kizlar cok cok acik renkte krem rengide denilebilir ama kahve gibi akintim var yarin doktora gitcem zaten ama korkmali miyim bilemedim

Canim ben yumurta takibi yaptirdigim ay k lo menle birlikte inofolic vermisti doktor. Sabak aksam1 tane suya katip icmistim. Hatta esime de gunde 1 kez icmesini soylemisti doktor. O da sabahlari icmisti. Cok sukur o ayhamile kaldim amadedigim gibi klomende kullanmistim. Inofolic kaliteli yumurta gelismesini sagliyor demisti doktor

günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız fıstıklarrrrrrr :) umarım hepiniz iyisinizdir :)
dilfeza dilfeza canım benim geç yazdım kusura bakma çook teşekkür ederim rabbim sana da en kısa zaman da tekrardan bebiş alışverişleri yapmayı nasip etsin :)
angel-devil angel-devil canım son durumun nedir?
@hebelee gözünaydın canııımm :) sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin rabbim :)
cnm ben bugün bekliyorum kırmızıları.. 11. gün kan verdim negatif... martta doğum kontrol ilacı kullanacağım. yumurtalar dinlenecekmiş.. nisan da tüp bebek inşş..

cnm ben bugün bekliyorum kırmızıları.. 11. gün kan verdim negatif... martta doğum kontrol ilacı kullanacağım. yumurtalar dinlenecekmiş.. nisan da tüp bebek inşş..
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah nisanda sımsıkı tutunur miniğin sana... dualarımdasın... güzel haberini almayı sabırsızlıkla bekliyorum..

canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah nisanda sımsıkı tutunur miniğin sana... dualarımdasın... güzel haberini almayı sabırsızlıkla bekliyorum..
saol cnm.. iş yerindeki oda arkadaşım doğurdu dün.. normalde bir hafta sonra sezeryandı.. ama gece suyu gelmiş sancılanmış... sağ olsun... sancı çekerken hep bana dua etmiş.. kız sancısız sezeryan olcaktı.. benim işime yaradı bu sancılar :)) doğum sancısı çekilirken edilen dualar kabul olurmuş...:KK55: nisanı bekliyoruz...

saol cnm.. iş yerindeki oda arkadaşım doğurdu dün.. normalde bir hafta sonra sezeryandı.. ama gece suyu gelmiş sancılanmış... sağ olsun... sancı çekerken hep bana dua etmiş.. kız sancısız sezeryan olcaktı.. benim işime yaradı bu sancılar :)) doğum sancısı çekilirken edilen dualar kabul olurmuş...:KK55: nisanı bekliyoruz...
o çok güzel bi dua yaa :) ben çok inanıyorummm o duaların gercek olduguna... çünkü benim görümcem doğuma gidecekti yanında ben duracaktım hastanede girerken bana hep dua etti hamile kalmam için... o ay hamile kalmıştım o miniğimi kaybettim bende pıhtılaşma oldugu için ama şükürler olsun rabbim yine nasip etti... rabbim arkadaşının dualarını kabul etsin inşallah.. ve sende bize güzel haberler verirsin...

o çok güzel bi dua yaa :) ben çok inanıyorummm o duaların gercek olduguna... çünkü benim görümcem doğuma gidecekti yanında ben duracaktım hastanede girerken bana hep dua etti hamile kalmam için... o ay hamile kalmıştım o miniğimi kaybettim bende pıhtılaşma oldugu için ama şükürler olsun rabbim yine nasip etti... rabbim arkadaşının dualarını kabul etsin inşallah.. ve sende bize güzel haberler verirsin...
Evet cnm ben de duyunca çok mutlu ooldum şimdi nisana daha umutluyum.. Ay bebişide bir güzeldi maşaallahh.. biblo gibi.. :nazar::nazar:

kesinlikle bende inanıyorum her iki hamileliğin dede sancı çeken hamileler den dua aldığım ay hamile kaldım. inanıyorum insaAlah seninde olacak inslh

Hamile arkadaslar bir sorum var. Sizde benim gibi nefes almakta zorluk cektiginiz oluyor mu. Bazi geceler uyurken bu sıkınti yuzunden uyaniyorum. Gunduzleri de cok sık yasiyorum bunu

Günaydın kızlaarr.
Bugün buralar sakin olur.herkes gezmelerde tozmalarda olur belki.
@melekbaby canım listeye bat bildirmişsin.hakkında hayırlısı olsun.zaten ben de kendimi eylüle kadar olmayacak diye şartladım ki kırmızıları görünce üzülmeyeyim.Hayırlısıyla 1-2aya kalırsın inşallah.eskiden kader arkadaşıydık şimdi BATDAŞ olduk:KK70:
KK insanın kelime dağarcığını geliştiriyo aslında:
HAMİŞ
KOCİŞ
CİCİŞ
GÖBÜŞ:KK45:

Günaydın kızlaarr.
Bugün buralar sakin olur.herkes gezmelerde tozmalarda olur belki.
@melekbaby canım listeye bat bildirmişsin.hakkında hayırlısı olsun.zaten ben de kendimi eylüle kadar olmayacak diye şartladım ki kırmızıları görünce üzülmeyeyim.Hayırlısıyla 1-2aya kalırsın inşallah.eskiden kader arkadaşıydık şimdi BATDAŞ olduk:KK70:
KK insanın kelime dağarcığını geliştiriyo aslında:
HAMİŞ
KOCİŞ
CİCİŞ
GÖBÜŞ:KK45:
canıım günayydııınnn
biliyosun bende boş gebelikten kürtaj olmuştum 1 kez adet gördüm sadece adetten sonra ovulasyonla takip ettim bi de ateşimi ölçtüm sonuç minik prensim gelcek Allahın izniyle :) rabbim sana da nasip etsin inşallah bende ilk gebeliğimi 4 ay beklemiştim 5. ayda hamile kalmıştım meğersem günleri tutturamamışım hiç o zaman... ovulasyonla o ay hamile kaldim inşallah sende beklemezsin

Back