• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bilmiyorum ki sanırım bu ay da beklicem ben bukantilarimi kafa rahatlığıyla yaşamak istiyorum sınav da vicdan yapmak istemiyorum atanmak istiyorum ewdeyim oturmaktan sıkıldım eşim para sıkıntısı yapmiyo ama ekonomik özgürlüğümü özledim gibi şeyler düşünüyorum

Tabi sen kendini nasıl hissediyorsan önemli olan o canım. Ama umarım hamileliğin benim gibi hiç bulantısız geçer, bu çok büyük lüksmüş, bulantı yaşayanlar öyle diyor.

Bilmiyorum ki sanırım bu ay da beklicem ben bukantilarimi kafa rahatlığıyla yaşamak istiyorum sınav da vicdan yapmak istemiyorum atanmak istiyorum ewdeyim oturmaktan sıkıldım eşim para sıkıntısı yapmiyo ama ekonomik özgürlüğümü özledim gibi şeyler düşünüyorum
valla öyle çok özeniyorum ki ben de çalışmayan hanımlara, evlenmeden önce çalışmak zevk di benim içim ama şimdi ev haımı olmayı daha çk istiyorum. allahım inşallah eşime bol kazanç versin ben hemen bırakırım işi çocuğumu büyütürüm. hele şimdi de öyle bir zorlanıyorum ki, 4 mayıs benim yasal doğum iznimin başlaması aktarma yapınca 8 haziran oluyor. doğumdan sonra ücretsiz izin alabileceğimden emin olsam hiç aktarma yapmam yemin ederim. 4 mayısta kesin ayrılırım

Merhaba kızlar, nasılsınız? Bizim iyi gidiyor çok şükür. Kızım olacak inşallah daha önce de yazmıştım. Öğrendiğimizden beri isim arayışındayız. Hiçbir ismi kızıma yakıştıramıyorum gibi:) anlamlı ve güzel bi isim olsun istiyorum. Şimdi moda olan isimleri pek tercih etmek istemiyorum. Sizlerin de önerilerinizi almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Canım hayırlısı olsun hakkında
Senin ile değerlerimiz yakındı
Doktorum herşeyin normal hamileliğe engel birşey yok dedi
Lütfen umutsuz olma
evet cnm benim doktorda diyor senin birazda stresten olmuyor.. hayırlısı bakalım benim üç yıla yaklaşıyor korunmayalı.. bugün arkadaşım sancı çekerken hep bana dua etmiş... inşallah nisanda ikizlere hamile kalıcam inanıyorumm

evet cnm benim doktorda diyor senin birazda stresten olmuyor.. hayırlısı bakalım benim üç yıla yaklaşıyor korunmayalı.. bugün arkadaşım sancı çekerken hep bana dua etmiş... inşallah nisanda ikizlere hamile kalıcam inanıyorumm

İnşallah canım benim
Benim de evleneli 3 yıl oldu son 1 senedir kafayı takmış durumdayım
Tekrar folik asite başladım
İnanıyorum o bebiş gelecek :)

Kızlar herkese Merhaba kendimi listeden çıkarmıştım artık takip etmiyordum kendimi sonra 1aylık bir tatile çıktık oğlum ve eşimle hiçbir hazırlık yapmadan yumurtlama takibi özel birşeyler yemek gibi ve hamile kalmayı da düşünmedim son zamanlarda çünkü oğlum yeni bir yaşına girdi vel hasıl kelam Bugün 3 günlük regl gecikmesinin ardından testin pozitif çıktı yarın kan vericem belirti merak eden olursa ilişki sırasında bir ağrı oldu ordan Anladım aslında birde anı hareket edince karnıma ağrı giriyordu onun dışında birde uykum çok geliyor Başka bi belirti yasamadim

Eklentiler

• IMAG0851.webp
    IMAG0851.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar herkese Merhaba kendimi listeden çıkarmıştım artık takip etmiyordum kendimi sonra 1aylık bir tatile çıktık oğlum ve eşimle hiçbir hazırlık yapmadan yumurtlama takibi özel birşeyler yemek gibi ve hamile kalmayı da düşünmedim son zamanlarda çünkü oğlum yeni bir yaşına girdi vel hasıl kelam Bugün 3 günlük regl gecikmesinin ardından testin pozitif çıktı yarın kan vericem belirti merak eden olursa ilişki sırasında bir ağrı oldu ordan Anladım aslında birde anı hareket edince karnıma ağrı giriyordu onun dışında birde uykum çok geliyor Başka bi belirti yasamadim
Cnm oğlun henuz bir yasinda mi ? Ne kadar erken hemen istediniz mi bebeği :) hayırlı Uğurlur olsun sağlıkla kucağınıza alirsiniz ins cnm ne zmandir bekliyordunuz Bebek ?

Cnm oğlun henuz bir yasinda mi ? Ne kadar erken hemen istediniz mi bebeği :) hayırlı Uğurlur olsun sağlıkla kucağınıza alirsiniz ins cnm ne zmandir bekliyordunuz Bebek ?
Evet hemen istedik birlikte büyüsünler dedik yaşımda 33 olunca sanırım 7-8 aydır deniyoruz. Amin çok teşekkürler tatil iyi geldi bize tavsiye ederim imkan varsa

Evet hemen istedik birlikte büyüsünler dedik yaşımda 33 olunca sanırım 7-8 aydır deniyoruz. Amin çok teşekkürler tatil iyi geldi bize tavsiye ederim imkan varsa
Ne guzel ya bende ikinciyi başarabilir rabbimde Nasip ederse hic korunmayacağım üçüncü icin Suan ku niyetim oyle bakalım :) insaalah guzel guzel ikiz gibi büyürler cnm kardeş cok guzel
Birşey :KK68:

Ne guzel ya bende ikinciyi başarabilir rabbimde Nasip ederse hic korunmayacağım üçüncü icin Suan ku niyetim oyle bakalım :) insaalah guzel guzel ikiz gibi büyürler cnm kardeş cok guzel
Birşey :KK68:
Evet kardeş çok güzel birşey Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin

Merhaba kızlar, nasılsınız? Bizim iyi gidiyor çok şükür. Kızım olacak inşallah daha önce de yazmıştım. Öğrendiğimizden beri isim arayışındayız. Hiçbir ismi kızıma yakıştıramıyorum gibi:) anlamlı ve güzel bi isim olsun istiyorum. Şimdi moda olan isimleri pek tercih etmek istemiyorum. Sizlerin de önerilerinizi almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
inan zor bir süreç isim arama, biz de hamile kaldığımı öğrendiğimden beri erkek ismi düşünüyoruz, kız olursa annemin adını koyacaktık o yüzden rahattım ya erkek olursa ne koyarız diye hep düşünüyordum. bulunca içine sinince bir rahatlıyorsun ki anlatamam. bence de bu yeni dönem modern isimler biraz garip geliyor bana, çocuk büyüdüğünde koca kadın koca adam olduğunda garip kaçıyor biraz, ama ELİF ismini tavsiye edebilirim. çok akıllı , uslu oluyor bir de elif ler.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inş :)

hayırlı olsun canım, zaten çok kafamıza taktığımızdan olmuyor. benim de 1,5 yıl boyunca kendimi takip ettim ettim. uğraşmayacam artık olursa olur olmazsa olmaz, dediğim ay hamil kaldım çok sevindimcanım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız fıstıklarrrrrrr :) umarım hepiniz iyisinizdir :)
dilfeza dilfeza canım benim geç yazdım kusura bakma çook teşekkür ederim rabbim sana da en kısa zaman da tekrardan bebiş alışverişleri yapmayı nasip etsin :)
angel-devil angel-devil canım son durumun nedir?
Gonul83 Gonul83 gözünaydın canııımm :) sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin rabbim :)

Back