• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İyidir canım işte bildiğin gibi ufaklığı büyütmeye çalışıyorum :) sen nasılsın? isim kararları filan nasıl gidiyor?
iyiyiz bizde çok şükür, isim bulduk biz ya ONUR EFE inşallah, nasıl sence ben onur ismini çok beğendim . aslında tek isim koymayı düşünüyordum ama efe yi de dayısı istedi. kayacaz artık

Kızlar nerelerdesiniz? uzun zamandır sizlerden haber yok? bizimle misiniz hala?

@Merve-aktas - 10 Şubat
@bebekaycali -18 Şubat
Hnf sllms Hnf sllms - bat tarihi bekliyoruz
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
@umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
Mrb kızlar evet arada girip bakıyorum siteye ama bnde bir değişiklik olmadığı için yazmıyorum artık. Artık tedaviyi de bırakıyorum eşim için randevu aldık. Zor ikna ettim onu da

iyiyiz bizde çok şükür, isim bulduk biz ya ONUR EFE inşallah, nasıl sence ben onur ismini çok beğendim . aslında tek isim koymayı düşünüyordum ama efe yi de dayısı istedi. kayacaz artık

çok güzel isimler canım, bir arada da gayet yakışmış. sağlıkla gelsin Onur Efe :)

Mrb kızlar evet arada girip bakıyorum siteye ama bnde bir değişiklik olmadığı için yazmıyorum artık. Artık tedaviyi de bırakıyorum eşim için randevu aldık. Zor ikna ettim onu da

Hayırlısı olsun canım, sizin bebek de gelecek eminim ama inatçı çıktı birazcık. Eşinin tedavisi hemencik sonuç verir inş ve sen de bize müjdeyi yazarsın ;)

Homely_angel Homely_angel @jindam cicileriniz hayırlı olsun cooook guzeller hayırla sagkikla kullanmanız nasip olsun ins ... :) angel-devil angel-devil cnm ya uzuldum ama umutlar bitmedi tabiki ins ikinci asilama olur :) bizde calışma dönemindeyiz kızlar ama böyle Bi gayretszilik var bende sanki gecen ay cok daha gayret vardı ve Ümit vardı bu ay böyle bir garip hayrolsun bakalım :(

Homely_angel Homely_angel @jindam cicileriniz hayırlı olsun cooook guzeller hayırla sagkikla kullanmanız nasip olsun ins ... :) angel-devil angel-devil cnm ya uzuldum ama umutlar bitmedi tabiki ins ikinci asilama olur :) bizde calışma dönemindeyiz kızlar ama böyle Bi gayretszilik var bende sanki gecen ay cok daha gayret vardı ve Ümit vardı bu ay böyle bir garip hayrolsun bakalım :KK43:
Merak etme canim ben kesin olmamistir bu ay cok verimsizdi dedigim ayda hamile kaldim. Insallah seninde benisin gelir bu ay sana

Kizlar ben hamile kalmadan bir onceki ay goguslerimde yesil damarlar belirdigini farketmistim ve sonraki ay hamile kaldim. Simdi de karnimda damarlar belirmeye basladi. Hamis arkadaslar sizde de var bu damarlardan :110:

Merak etme canim ben kesin olmamistir bu ay cok verimsizdi dedigim ayda hamile kaldim. Insallah seninde benisin gelir bu ay sana
İnsaallah cnm ya bakalım yanı tabiki ovulasyon günlerimde iliski olacak ama henuz testlere başlamadım yarin 11. Gun yarin baslarım bakalım gecen ovulasyonum surekli bir hafta boyunca koyuydu adetime yakında cok koyuydu

Kizlar yarin adetimin 2. Gunu doktora gidicem rahim filmi cekilcem bu ay. Ama korkuyorum. Tikaniklik vardir diye. Cunku benim sag rahim cevresinde serbest sivi var tupler tikaliysa ondan siznis olabilir diye birde ben devamli sag kasık agrisi cekiyorum sanırım tıkalı ckcak

Kizlar yarin adetimin 2. Gunu doktora gidicem rahim filmi cekilcem bu ay. Ama korkuyorum. Tikaniklik vardir diye. Cunku benim sag rahim cevresinde serbest sivi var tupler tikaliysa ondan siznis olabilir diye birde ben devamli sag kasık agrisi cekiyorum sanırım tıkalı ckcak
Korkma cnm hsg ağrısız cok kolay bir işlem ecomar da yaptırdım cok rahattı :) umarım guzel ve hayirli sonuçlar alırsın cnm

Aras efe veya doruk efe vaya yağız efe isimleri de seviyorum
Herkeslere günaydınnn.
Canım ne yaptın?bugün senin için büyük gün;)kırmızılar gelmedi değil mi?inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir ve anneciğine sıkı sıkı tutunmuştur;)

Bu ay korudum ki tatlım ben öyüzden maalesef adet düzenim eskisi gibi oldu ve
Herkeslere günaydınnn.
Canım ne yaptın?bugün senin için büyük gün:KK66:kırmızılar gelmedi değil mi?inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir ve anneciğine sıkı sıkı tutunmuştur:KK66:
dün regli oldum yeni bat Homely_angel Homely_angel nisan 1 şaka gibiiii :))) günaydın bu arada canım

Homely_angel Homely_angel @jindam cicileriniz hayırlı olsun cooook guzeller hayırla sagkikla kullanmanız nasip olsun ins ... :) angel-devil angel-devil cnm ya uzuldum ama umutlar bitmedi tabiki ins ikinci asilama olur :) bizde calışma dönemindeyiz kızlar ama böyle Bi gayretszilik var bende sanki gecen ay cok daha gayret vardı ve Ümit vardı bu ay böyle bir garip hayrolsun bakalım :KK43:

Canım hiç belli olmaz o, sonuçta spermito becerikli çıkarsa, yumurtanın aklını başından alırsa tamamdır bu iş ;)

Kizlar ben hamile kalmadan bir onceki ay goguslerimde yesil damarlar belirdigini farketmistim ve sonraki ay hamile kaldim. Simdi de karnimda damarlar belirmeye basladi. Hamis arkadaslar sizde de var bu damarlardan :110:

göğüslerde biraz var canım ama göbüşte yok henüz. belki ben senden 20 gün gerideyim o yüzdendir.

Canım hiç korkulacak bişi değil inan ki, yeterki düzgün bir yerde çektir. bir de teknolojik makinalarda belli ölçüye kadar tıkanıklıkları açabiliyorlar.

Bilmiyorum ki sanırım bu ay da beklicem ben bukantilarimi kafa rahatlığıyla yaşamak istiyorum sınav da vicdan yapmak istemiyorum atanmak istiyorum ewdeyim oturmaktan sıkıldım eşim para sıkıntısı yapmiyo ama ekonomik özgürlüğümü özledim gibi şeyler düşünüyorum
günaydın tatlım, tamam bu sefer heyecanlı bekleyişe geldik di mi? bu ay korunma yok?

Back