• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

4 ay sonra oldu ılk uc ay bıraz acemı oldugum ıcın gunlerı hesaplayamadım 24 yasındayım yada 25 :D nısanda bır yılım doluyo ewlılıgım de maartta hemen olursa mayısadkı sınavımı etkıler mı onu dusunuyorum bulantıyı falan
Kuzum bana kalırsa hemen başla çünkü ne zaman olacağını bilmiyoruz.
Ben 25 yaşında evlendim.4 sene gezdim tozdum.sonra bebiş istedik.5.ayda verdi rabbim.ama kürtaj oldum.şuydu buydı derken yaş 30 oldu ki dr lar 20 işe 30 yaş arası en sağlıklı gebelik yaşı olarak görüyor.yaş geçtikçe sağlık sorunları çıkıyor ve gebelikte bu durumlar risk teşkil ediyor.
Hayırlısıyla rabbim verirse ben bir daha korunmayı düşünmüyorum.olursa art arda olsun.
Ama tabi ki psikolojik olarak hazır değilim dersen orası ayrı.
Kaybettiğin meleğini kaç ay beklemiştin,hemen olmuş muydu?ayrıca yaşın kaç?

4 ay sonra oldu ılk uc ay bıraz acemı oldugum ıcın gunlerı hesaplayamadım 24 yasındayım yada 25 :KK70: nısanda bır yılım doluyo ewlılıgım de maartta hemen olursa mayısadkı sınavımı etkıler mı onu dusunuyorum bulantıyı falan
Hımm iş güç sınav atama varsa bilemem de ben yaşımın geçtiğini düşünüyorum:)
92 doğumlusun galiba.yaşın küçükmüş kız senin:)
Tam da durumumuza uygun bir sözle konuyu toparlayayım:
BİZ KENDİ PLANLARIMIZI YAPIYORDUK..AMA KADERİN DE PLANLARI OLDUĞUNU UNUTMUŞTUK...
........Dostoyevski.....

kızlar ben yarın kan veriyorum.. doktorumla görüştüm var mı yok mu demekten sıkıldım.. hayırlısı olsun hakkımda dua edin bana hamiş arkadaşlarım...
Canım inşallah hayırlı haber alırsın senden rica etsem aşılamaya nasıl karar verdiniz birde hangi şehirdesin anlatırsan sevinirim

Kizlar benm bugun sanki belirtilerim azaldi gibi stres oldum bisey olmaz degil mi melegime ewe ultrason o olacak yani bu arada ben ayseglhkn

Canım inşallah hayırlı haber alırsın senden rica etsem aşılamaya nasıl karar verdiniz birde hangi şehirdesin anlatırsan sevinirim
bwn 2.5 yıldır korunmuyordum olmuyordu son bir yıldır diikaat ettim yine olmadığını görünce normal doktora değil tüp bebek merkezine gittim.. doktor pcozun dedi .. 2.5 sene uzun bir süre önce bir aşılama daneyelim sonra tüp dedi.. hayırlısını beklioruz şimdi cnm

Kizlar benm bugun sanki belirtilerim azaldi gibi stres oldum bisey olmaz degil mi melegime ewe ultrason o olacak yani bu arada ben ayseglhkn

Bazen öyle geliyor canım ama gün içinde yine değişiyor. bendeki en net belirti göğüsler, yanlardan ittirince anlıyorum :)

evi terketmekle bence yanlış yapmışsın cnm gidecekse erkek gider evden.. seni bu yüzden boşayacaksa da kendi bilir.. sakin kalmaya çalış... biz de aynı yoldan geçtik eşimle çok iyiyiz.. ama ailesi yok artık hayatımızda... evine geri dön bence cnm.. düzelirsiniz inşallahhh

Cnm ya cok uzuldum dönülmez sekilde mi ayrildin sevgi bitmismiydi ki aranızda Nasıl razı oldu gitmene ? Ailesi ne demek boşanmazsa reddedecek :KK43: vallahi Allah akıl fıkır versin miller yavrusuna yuva kurucaz diye cani çıkıyor bunlar kurulu yuvayı mı bozma peşinde :KK43: orta yol bulunur tekrar dönersin yuvana cnm yaa :KK43:

Canım hem üzüldüm hem de böyle insanlara tahammülüm olmadığından sinir küpü oldum. Ne aşağılık, ne fesat yaratıklar bunlar ya. Kurulmuş aileyi, sevgiyi hiçe sayıp kendi hırsları uğruna kendi evlatlarını bile üzüyorlar. Bunlara insan bile denilmez. Sen ne yaptın ki onlara evlâtlıktan reddetmekle tehtitler filan. Aklım almıyor yemin ederim. Şu an elime geçseler hormonların da etkisiyle bi kaşık suda boğabilirim yani.
Ama sen onların bu oyunlarına gelme bence. Eşini seviyorsan, onun da seni sevdiğini biliyorsan vazgeçme. Eşinin de ne kadar ağır bir durumda kaldığını ve o streste olduğunu unutma.

canım arkadasim inan çok üzüldüm eşinin ailesi neden bunu yapıyor. yuva yıkmak bu kadar kolay mı bunlar nasıl insanlar ya.ne okur üzme kendini dua edelim Allah hayırlı bir kapı açsın inslh

_kermit_ _kermit_ şimdi okudum canım... üzüldüm ama keşke gitmeseydin evden... umarım bi an önce toparlar evine dönersin... Allah onları da ıslah etsin inşallah...

_kermit_ _kermit_ canim cok uzuldum insallah evine donersin kv istediyide senin gitmen sakin onlara papuc burakma evine kocana sahib cik insallah hersey yoluna girer

_kermit_ _kermit_ cnm cok uzuldum keske evden gitmeseydin ama olan olmus insallah toparlarsiniz 3. Kisiler icin inan yuva yikmaya degmez
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Eşimi de dolduruşa getirmişler ben de soğudum artık. aileme ve bana ağıza alınmayacak laflar söylediler. dün gidip eşyalarımı da aldım evden. artık geri dönüşü yok. hayırlısı olsun. ama sizin haberlerinizi okumak için buralarda olacam hepiniz evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alana dek. hepinizi çok seviyorum cok teşekkürler..

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Eşimi de dolduruşa getirmişler ben de soğudum artık. aileme ve bana ağıza alınmayacak laflar söylediler. dün gidip eşyalarımı da aldım evden. artık geri dönüşü yok. hayırlısı olsun. ama sizin haberlerinizi okumak için buralarda olacam hepiniz evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alana dek. hepinizi çok seviyorum cok teşekkürler..
Canım.. Senin adına çok çok üzüldüm.. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin... Her konuda destek olmak icin hazırım... Seviyorum seni..

Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...
Maşallah canım darısı kalp atışlarına inş :nazar: kaydetmeyi unutma ;)

eve ultrason fikri cok hosuma gitti :KK70: stres yapma canım bebeğin seninle güzelce büyüyecek sağlıkla da kucağına konacak minik kelebek inş. tüm hamişler dualarımdasınız :nazar::KK15:
Cnm hakkinda hayirlisi neyse o olsun rabbim yardimcin olsun sende bizim dualarimizdasin

Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun tabi. Ama o insanlar bunun cevabını nasıl verecekler acaba zamanı gelince. Belki burada hamiş kalmak için konuşurken bir araya geldik ama artık daha öte olduk bence. O yüzden ne zaman istersen gel, içini dök, konuşalım. Elimden ne gelirse desteğe hazırım tatlım.

Canım kendini strese sokmamaya çalış...Arada endişeleneceğiz ama herşey olacağına varıyor. Oyüzden stressiz olalım ki inş. herşey yolunda gidecek...

Canım inan çok üzüldüm senin adına ama her şerde bir hayır vardır...Ailene ve sana böyle laflar söyleyen insanlarla ömür geçmezdi...İnş. böylesi daha hayırlı olur. Rabbim karşına hep iyi insanları çıkarır...
Maşallah canım darısı kalp atışlarına inş :nazar: kaydetmeyi unutma :KK66:
İnş. canım dört gözle bekliyorum o günü :)

Canım kendini strese sokmamaya çalış...Arada endişeleneceğiz ama herşey olacağına varıyor. Oyüzden stressiz olalım ki inş. herşey yolunda gidecek...

Canım inan çok üzüldüm senin adına ama her şerde bir hayır vardır...Ailene ve sana böyle laflar söyleyen insanlarla ömür geçmezdi...İnş. böylesi daha hayırlı olur. Rabbim karşına hep iyi insanları çıkarır...

İnş. canım dört gözle bekliyorum o günü :)
Amin cnm teşekkür ederimm :KK15:

Back