- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.501
Allah bu insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın yuva yıkmak bukadar kolay mı ya. insanın gruruyla oynamak basitmi böyle. Eşinde keşke arkanda olsaydı işte malesef kocan arkanda olmadımi herkes konuşur. seni haketmeyen insanlar için üzülme lütfen. hakkın da hayirkisi olsun inslh dualarimdasin herzamanDesteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Eşimi de dolduruşa getirmişler ben de soğudum artık. aileme ve bana ağıza alınmayacak laflar söylediler. dün gidip eşyalarımı da aldım evden. artık geri dönüşü yok. hayırlısı olsun. ama sizin haberlerinizi okumak için buralarda olacam hepiniz evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alana dek. hepinizi çok seviyorum cok teşekkürler..
Aynen öyle oldu cnm ii ki acmıssın bu topiği :) ii ki varsınız cok saol cnm aldıklarını da sağlıkla giydirirsin bebişine inşNasıl mutlu olacaksan öyle olsun tabi. Ama o insanlar bunun cevabını nasıl verecekler acaba zamanı gelince. Belki burada hamiş kalmak için konuşurken bir araya geldik ama artık daha öte olduk bence. O yüzden ne zaman istersen gel, içini dök, konuşalım. Elimden ne gelirse desteğe hazırım tatlım.
Canımmm cok seviyorum seni sen de hep dualarımdasın 32 haftayı birlikte bekleyeceğiz inş sonra da sağlıkla kucağına al inş bebişini öp kokla benim yerime deAllah bu insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın yuva yıkmak bukadar kolay mı ya. insanın gruruyla oynamak basitmi böyle. Eşinde keşke arkanda olsaydı işte malesef kocan arkanda olmadımi herkes konuşur. seni haketmeyen insanlar için üzülme lütfen. hakkın da hayirkisi olsun inslh dualarimdasin herzaman
Teşekkür ederiz teyzesi :) Aynen iyiki var hep böyle indirim yapsın:)canımm çok teşekkür ederim. bebişinin kıyafetlerini sağlıkla giydirirsin inş cnm e bebek i iki var
Canim benim icin yaptigin tahminde tutmadi sanirim. Doktor tam net soylemesede buyuk ihtimal erkek dediçook teşekkür ederimm canıım :) inşallah sağlıklı olsun da boncugun öğrenirsin belki 12 de tahmin falan yapar doktorun :)
bir başka bahara kaldı umutlar.. nisanda tüp bebek.. martta doğum kontrol hapı kullanacağım..
evet.. ben de öle yordum... inşallah ta öle olur..hayırlısı tatlım, ikizleri çok istedin tüp bebek olarak gelecek herhalde ikizler :)
kalp kalbe karşı bende seni çoook seviyorum. Allah buyuk bir kapı yi açmadan başka kapıyı kapatmaz yaşayarak gördüm.Yüreğini serin tut Allah kerim.kimsenin yaptığı yanına kalmaz. inslh seninde güzel haberlerin le sevinecegiz teyzesi sen hep mutlu ol :)Canımmm cok seviyorum seni sen de hep dualarımdasın 32 haftayı birlikte bekleyeceğiz inş sonra da sağlıkla kucağına al inş bebişini öp kokla benim yerime de
Hadi ya :) ben kendi bebeğimı tutturamadim artık çok normal geliyorCanim benim icin yaptigin tahminde tutmadi sanirim. Doktor tam net soylemesede buyuk ihtimal erkek dedi
Doğrusun be canım.çok üstüne düşmeden başla sen ama başlarsak da üstüne düşmeden olmuyo ki.ovulasyonlar testler belirtiler peşi sıra geliyo:)aynen yaa ben bu ay baslım oyle cok dıkkat etmeden olursada sansıma artık nasıp nasıp bu ısler gersı bos
kızlar sizede sorayım moralim bozuk bugün progestron verdim sonuç 5.28 çıktı ben 10üstü bekliyodum şok oldum bugün 20.gün ben 16.veya 17.gün yumurtladım diye düşünüyorum yani üstünden 3-4gün geçmiş ondan oalbilir mi düşük çıkması dra gidemedim henüz bu arada referans aralıkları şöyle bilen biri yazsın nolur ilk defa yaptırdım bunu
0.2 - 1.5
Foliküller
Faz
0.8 - 3.0
Ovulatuva
r Faz
1.7 - 27.0
Luteal
Faz
0.1 - 0.8
Postmeno
poz
Homely_angel canım beni unutmuşsun.bat 1 nisan..
Eskiden bat yazdırırken üzülüyordum,şimdi daha farklı duygular hissederek yazdırıyorum.
Allah'ım bebeğini kaybedenlere Eyüp peygamber sabrı ver.
sağol tatlım ilgin için inşallah yolundadır öptüm seni iyi akşamlarHiç bilmediğim bi konu canım ya, ama umarım işlerin yolunda olduğunu gösteriyordur
günaydın hanımlar, nasılsınız, yazamıyorum ne zamandır, kimlerde neler var bilemiyorum bakıyorum arada ama iş yeri çok yoğun çok inceleyemiyorum. herkesin herşeyi yolundadır inşallah. yeni hamişlerimiz varmı bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?