- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.521
Homely_angel cnm bana da 1 mayıs yaz :)))) inş 1 mayısa kadar bütün liste hamile kalır...
iyiyiz bizde çok şükür, isim bulduk biz ya ONUR EFE inşallah, nasıl sence ben onur ismini çok beğendim . aslında tek isim koymayı düşünüyordum ama efe yi de dayısı istedi. kayacaz artıkİyidir canım işte bildiğin gibi ufaklığı büyütmeye çalışıyorum :) sen nasılsın? isim kararları filan nasıl gidiyor?
Mrb kızlar evet arada girip bakıyorum siteye ama bnde bir değişiklik olmadığı için yazmıyorum artık. Artık tedaviyi de bırakıyorum eşim için randevu aldık. Zor ikna ettim onu daKızlar nerelerdesiniz? uzun zamandır sizlerden haber yok? bizimle misiniz hala?
@Merve-aktas - 10 Şubat
@bebekaycali -18 Şubat
Hnf sllms - bat tarihi bekliyoruz
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
@umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
iyiyiz bizde çok şükür, isim bulduk biz ya ONUR EFE inşallah, nasıl sence ben onur ismini çok beğendim . aslında tek isim koymayı düşünüyordum ama efe yi de dayısı istedi. kayacaz artık
Mrb kızlar evet arada girip bakıyorum siteye ama bnde bir değişiklik olmadığı için yazmıyorum artık. Artık tedaviyi de bırakıyorum eşim için randevu aldık. Zor ikna ettim onu da
Merak etme canim ben kesin olmamistir bu ay cok verimsizdi dedigim ayda hamile kaldim. Insallah seninde benisin gelir bu ay sanaHomely_angel @jindam cicileriniz hayırlı olsun cooook guzeller hayırla sagkikla kullanmanız nasip olsun ins ... :) angel-devil cnm ya uzuldum ama umutlar bitmedi tabiki ins ikinci asilama olur :) bizde calışma dönemindeyiz kızlar ama böyle Bi gayretszilik var bende sanki gecen ay cok daha gayret vardı ve Ümit vardı bu ay böyle bir garip hayrolsun bakalım
İnsaallah cnm ya bakalım yanı tabiki ovulasyon günlerimde iliski olacak ama henuz testlere başlamadım yarin 11. Gun yarin baslarım bakalım gecen ovulasyonum surekli bir hafta boyunca koyuydu adetime yakında cok koyuyduMerak etme canim ben kesin olmamistir bu ay cok verimsizdi dedigim ayda hamile kaldim. Insallah seninde benisin gelir bu ay sana
Korkma cnm hsg ağrısız cok kolay bir işlem ecomar da yaptırdım cok rahattı :) umarım guzel ve hayirli sonuçlar alırsın cnmKizlar yarin adetimin 2. Gunu doktora gidicem rahim filmi cekilcem bu ay. Ama korkuyorum. Tikaniklik vardir diye. Cunku benim sag rahim cevresinde serbest sivi var tupler tikaliysa ondan siznis olabilir diye birde ben devamli sag kasık agrisi cekiyorum sanırım tıkalı ckcak
Amin ama benim korktugum tikali cikmasiKorkma cnm hsg ağrısız cok kolay bir işlem ecomar da yaptırdım cok rahattı :) umarım guzel ve hayirli sonuçlar alırsın cnm
Herkeslere günaydınnn.Aras efe veya doruk efe vaya yağız efe isimleri de seviyorum
dün regli oldum yeni batHerkeslere günaydınnn.
Canım ne yaptın?bugün senin için büyük günkırmızılar gelmedi değil mi?inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir ve anneciğine sıkı sıkı tutunmuştur
Homely_angel @jindam cicileriniz hayırlı olsun cooook guzeller hayırla sagkikla kullanmanız nasip olsun ins ... :) angel-devil cnm ya uzuldum ama umutlar bitmedi tabiki ins ikinci asilama olur :) bizde calışma dönemindeyiz kızlar ama böyle Bi gayretszilik var bende sanki gecen ay cok daha gayret vardı ve Ümit vardı bu ay böyle bir garip hayrolsun bakalım
Kizlar ben hamile kalmadan bir onceki ay goguslerimde yesil damarlar belirdigini farketmistim ve sonraki ay hamile kaldim. Simdi de karnimda damarlar belirmeye basladi. Hamis arkadaslar sizde de var bu damarlardan
Kizlar yarin adetimin 2. Gunu doktora gidicem rahim filmi cekilcem bu ay. Ama korkuyorum. Tikaniklik vardir diye. Cunku benim sag rahim cevresinde serbest sivi var tupler tikaliysa ondan siznis olabilir diye birde ben devamli sag kasık agrisi cekiyorum sanırım tıkalı ckcak
günaydın tatlım, tamam bu sefer heyecanlı bekleyişe geldik di mi? bu ay korunma yok?Bu ay korudum ki tatlım ben öyüzden maalesef adet düzenim eskisi gibi oldu ve
dün regli oldum yeni batHomely_angel nisan 1 şaka gibiiii :))) günaydın bu arada canım
günaydın tatlım, tamam bu sefer heyecanlı bekleyişe geldik di mi? bu ay korunma yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?