• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlaaar ben cok mutluyum yaa esimin aralık ayında ki degerleri cok düşüktü sonra surekli kullandığı ilacin yan etkisi olduğunu öğrendik ilacı bıraktı bizde takviye vitaminlere başladık ve iki ay kullandı dun test verdi bugun sonucu aldık resmen iki ucu katlanmış değerler ztn ilacin prospektüs ünde geçici kısırlık bırakıldıktan 3 ay sonra normale döner yazıyordu demek ki doğruymuş sebep ilaçmış ayyyy inşallah kızlar biran once gelir ikinci yavrum cok mutluyum umutluyumm :KK68::KK74:
Çok sevindim tatlım, süper haber.

Heyecan dorukta :) çok abartmadığın sürece bişi olmaz herhalde. Ama mide yanması olmasın diye 1-2 tanede bırak bence canım.
Heyecan değilde merak var canım inş iyi gidiyordur. . . az kaldı pazartesi belli olsun inş.
Homely_angel Homely_angel canım beni de ekleyebilirsin listeye.kürtaj sonrası ilk reglimi oldum.inşallah bir daha da olmam.bat 1 nisan şaka gibi:)
Çok şükür canım inş çalışmalar başlasın :)
büyük gün 2 mart... bakalım hakkımızda ne hayırlıymış..
Hadi hayırlısı olsun inş.

Bak günün gelince oldun dedim sana bi hafta içinde olursun diye korunmayacak misin daha
Canım şimdiden başlayayım.
Söylemiştim ya kaybettiğim meleğimi de 5 ay beklemiştim.şimdi başlasak belki sonbahara kadar anca olur.gönül ister hemen olsun ama..önce hayırlısı tabi ki.

Merak etme tatlım gördüğüm çoğu kişi hemen hamile kaldı yeter ki stres yapma içini ferah tut demek ki hamile kalabiliyoruz inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiz
Canım şimdiden başlayayım.
Söylemiştim ya kaybettiğim meleğimi de 5 ay beklemiştim.şimdi başlasak belki sonbahara kadar anca olur.gönül ister hemen olsun ama..önce hayırlısı tabi ki.

Gözün Aydın tatlım :)
Mys cnm iim cnm cok sükür ama kırmızı kart yedim yine bekliyodum da zaten. Dün eşimle cok fena tartıştık kapı duvar kalmadı evde. Ailesi bosanmazsak evlatlıktan reddeceklermiş. Ayrıldım evden. Sanırım listeden cıkıyorm artık. Sizin iyi haberlerinizi almak için girerim sadece artık. Rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin insallah

Mys cnm iim cnm cok sükür ama kırmızı kart yedim yine bekliyodum da zaten. Dün eşimle cok fena tartıştık kapı duvar kalmadı evde. Ailesi bosanmazsak evlatlıktan reddeceklermiş. Ayrıldım evden. Sanırım listeden cıkıyorm artık. Sizin iyi haberlerinizi almak için girerim sadece artık. Rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin insallah
evi terketmekle bence yanlış yapmışsın cnm gidecekse erkek gider evden.. seni bu yüzden boşayacaksa da kendi bilir.. sakin kalmaya çalış... biz de aynı yoldan geçtik eşimle çok iyiyiz.. ama ailesi yok artık hayatımızda... evine geri dön bence cnm.. düzelirsiniz inşallahhh

Cnm ya cok uzuldum dönülmez sekilde mi ayrildin sevgi bitmismiydi ki aranızda Nasıl razı oldu gitmene ? Ailesi ne demek boşanmazsa reddedecek :( vallahi Allah akıl fıkır versin miller yavrusuna yuva kurucaz diye cani çıkıyor bunlar kurulu yuvayı mı bozma peşinde :( orta yol bulunur tekrar dönersin yuvana cnm yaa :(

Canım hem üzüldüm hem de böyle insanlara tahammülüm olmadığından sinir küpü oldum. Ne aşağılık, ne fesat yaratıklar bunlar ya. Kurulmuş aileyi, sevgiyi hiçe sayıp kendi hırsları uğruna kendi evlatlarını bile üzüyorlar. Bunlara insan bile denilmez. Sen ne yaptın ki onlara evlâtlıktan reddetmekle tehtitler filan. Aklım almıyor yemin ederim. Şu an elime geçseler hormonların da etkisiyle bi kaşık suda boğabilirim yani.
Ama sen onların bu oyunlarına gelme bence. Eşini seviyorsan, onun da seni sevdiğini biliyorsan vazgeçme. Eşinin de ne kadar ağır bir durumda kaldığını ve o streste olduğunu unutma.

Back