• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlaaar ben cok mutluyum yaa esimin aralık ayında ki degerleri cok düşüktü sonra surekli kullandığı ilacin yan etkisi olduğunu öğrendik ilacı bıraktı bizde takviye vitaminlere başladık ve iki ay kullandı dun test verdi bugun sonucu aldık resmen iki ucu katlanmış değerler ztn ilacin prospektüs ünde geçici kısırlık bırakıldıktan 3 ay sonra normale döner yazıyordu demek ki doğruymuş sebep ilaçmış ayyyy inşallah kızlar biran once gelir ikinci yavrum cok mutluyum umutluyumm :KK68::KK74:

Merhaba takviye vitamin olarak ne kullandınız benim de eşimin ileri hareketliliği az ve 3 ay korunmasız ilişkiden sonra yine bebişimiz olmazsa bizde de aşılama deneyecek doktor inşallah gerek kalmaz siz 2.yavrunuza bende ilk yavruma kavuşurum...

Merhaba takviye vitamin olarak ne kullandınız benim de eşimin ileri hareketliliği az ve 3 ay korunmasız ilişkiden sonra yine bebişimiz olmazsa bizde de aşılama deneyecek doktor inşallah gerek kalmaz siz 2.yavrunuza bende ilk yavruma kavuşurum...
emodex vitamin ile soğuk pres keçi boynuzu pekmezi cnm...

Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...

Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...
Cnm cok sewindim allahim.hemn duyursun pitpitlarini insallah cnm

gözün aydın canım, çok sevindim. iki hafta sonra git bence kalp atışı için kesin olsun, duyamazsan sitres yapma diye söylüyorum

Hadi gözünaydın canımmm :) darısı miniginı görmeye kalp atışini duymaya inşallah :)

Back