- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.401
Sagol cnm bnm yine bos olmasindan korkuyodum acikcasi cok sukur duydum sesini melegiminGözün Aydın tatlım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnm bnm yine bos olmasindan korkuyodum acikcasi cok sukur duydum sesini melegiminGözün Aydın tatlım :)
Canım maşallah inş. Görelim duyalim bizde :)Yok cnm karindan duydum cok sukur allah herkese nasp etsin cok guzel bise
oyyy sen gördün mü miniğiiiiiiiii :) yerimmmmmmmm onu :) at resmi canım bakalım plasenta ne tarafta
canım arkadasim inan çok üzüldüm eşinin ailesi neden bunu yapıyor. yuva yıkmak bu kadar kolay mı bunlar nasıl insanlar ya.ne okur üzme kendini dua edelim Allah hayırlı bir kapı açsın inslhMys cnm iim cnm cok sükür ama kırmızı kart yedim yine bekliyodum da zaten. Dün eşimle cok fena tartıştık kapı duvar kalmadı evde. Ailesi bosanmazsak evlatlıktan reddeceklermiş. Ayrıldım evden. Sanırım listeden cıkıyorm artık. Sizin iyi haberlerinizi almak için girerim sadece artık. Rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin insallah
Varsa tapi cikar ben adetime 2 kala oyrendim insallah vardir test yapsan habert bize hadi guzel haberlerini bekliyorumKizlar bn umitlenmek istemiyorum ama yumurtlama gunimden beri devam eden kasik agrilarimm var bugun dayanamayip gtcektm hatta acile tek tarafli degil ama cift tarafli kasik agrisi devamli. Ayaklarim agriyo ve uykuu yetmiyo hep uyumak istiyorumm gec kalkyrmm erken yatyrm gun icnde bile uyumak istiyorum. Goguslerim koltuk altna dgru oln kisim agriyo adet agrisi degil ama yasadgm kasik karin degil. Yumurtlamada olan agri gibi. Inceden inceden boyle. Adetime 3 gun var crsamba olcam. Adet sivilcemde cikmadi daha umutlanmak istemiyorum ama suphem var bana dua edermsnzz. Bide yrn 2 gun kaliyo yrn sabah teat yapsam bu erken gebelik testlerinden clear blue hani hafta olarak gosterenden cikarmi sizcee
Kizlar bn umitlenmek istemiyorum ama yumurtlama gunimden beri devam eden kasik agrilarimm var bugun dayanamayip gtcektm hatta acile tek tarafli degil ama cift tarafli kasik agrisi devamli. Ayaklarim agriyo ve uykuu yetmiyo hep uyumak istiyorumm gec kalkyrmm erken yatyrm gun icnde bile uyumak istiyorum. Goguslerim koltuk altna dgru oln kisim agriyo adet agrisi degil ama yasadgm kasik karin degil. Yumurtlamada olan agri gibi. Inceden inceden boyle. Adetime 3 gun var crsamba olcam. Adet sivilcemde cikmadi daha umutlanmak istemiyorum ama suphem var bana dua edermsnzz. Bide yrn 2 gun kaliyo yrn sabah teat yapsam bu erken gebelik testlerinden clear blue hani hafta olarak gosterenden cikarmi sizcee
Cnm cekmistim resmi boyutu buyuk oldugu icin yuklemedi ewe gidince bi daha deneyim yollayimoyyy sen gördün mü miniğiiiiiiiii :) yerimmmmmmmm onu :) at resmi canım bakalım plasenta ne tarafta
Amin cnm insallah herkes hep guzel haberlerle gelir burayaCanım maşallah inş. Görelim duyalim bizde :)
İnşallahh.. ümidim giderek azalıyor ama... ben test yapmadan reglim gelcekmiş gibi sol kasığım acayip batıyor.. üşüme geliyor..herkese günaydıııınnn :) mutlu bi hafta olsun hepinize inşallah :) bi sürü hamiş haberi gelsin inşallah :)
canım burda hamile kalanların nerdeyse hepsinde kasık batması oluyor ve benim ayaklarım hep buz gibiydi... akıntın falan var mı?İnşallahh.. ümidim giderek azalıyor ama... ben test yapmadan reglim gelcekmiş gibi sol kasığım acayip batıyor.. üşüme geliyor..
var ama bu progeston jeli kullanıyorum.. jel mi akıyor.. akıntı mı geliyor.. onu bilemiyorum..canım burda hamile kalanların nerdeyse hepsinde kasık batması oluyor ve benim ayaklarım hep buz gibiydi... akıntın falan var mı?
hıı o zaman anlamak zor canım... kaç gün var batavar ama bu progeston jeli kullanıyorum.. jel mi akıyor.. akıntı mı geliyor.. onu bilemiyorum..