• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Mys cnm iim cnm cok sükür ama kırmızı kart yedim yine bekliyodum da zaten. Dün eşimle cok fena tartıştık kapı duvar kalmadı evde. Ailesi bosanmazsak evlatlıktan reddeceklermiş. Ayrıldım evden. Sanırım listeden cıkıyorm artık. Sizin iyi haberlerinizi almak için girerim sadece artık. Rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin insallah
canım arkadasim inan çok üzüldüm eşinin ailesi neden bunu yapıyor. yuva yıkmak bu kadar kolay mı bunlar nasıl insanlar ya.ne okur üzme kendini dua edelim Allah hayırlı bir kapı açsın inslh

Kizlar bn umitlenmek istemiyorum ama yumurtlama gunimden beri devam eden kasik agrilarimm var bugun dayanamayip gtcektm hatta acile tek tarafli degil ama cift tarafli kasik agrisi devamli. Ayaklarim agriyo ve uykuu yetmiyo hep uyumak istiyorumm gec kalkyrmm erken yatyrm gun icnde bile uyumak istiyorum. Goguslerim koltuk altna dgru oln kisim agriyo adet agrisi degil ama yasadgm kasik karin degil. Yumurtlamada olan agri gibi. Inceden inceden boyle. Adetime 3 gun var crsamba olcam. Adet sivilcemde cikmadi daha umutlanmak istemiyorum ama suphem var bana dua edermsnzz. Bide yrn 2 gun kaliyo yrn sabah teat yapsam bu erken gebelik testlerinden clear blue hani hafta olarak gosterenden cikarmi sizcee

Kizlar bn umitlenmek istemiyorum ama yumurtlama gunimden beri devam eden kasik agrilarimm var bugun dayanamayip gtcektm hatta acile tek tarafli degil ama cift tarafli kasik agrisi devamli. Ayaklarim agriyo ve uykuu yetmiyo hep uyumak istiyorumm gec kalkyrmm erken yatyrm gun icnde bile uyumak istiyorum. Goguslerim koltuk altna dgru oln kisim agriyo adet agrisi degil ama yasadgm kasik karin degil. Yumurtlamada olan agri gibi. Inceden inceden boyle. Adetime 3 gun var crsamba olcam. Adet sivilcemde cikmadi daha umutlanmak istemiyorum ama suphem var bana dua edermsnzz. Bide yrn 2 gun kaliyo yrn sabah teat yapsam bu erken gebelik testlerinden clear blue hani hafta olarak gosterenden cikarmi sizcee
Varsa tapi cikar ben adetime 2 kala oyrendim insallah vardir test yapsan habert bize hadi guzel haberlerini bekliyorum

Çıkma ihtimali yüksek, inşallah haftanın ilk güzel haberi senden gelir :)

böle beklemek çok zor.. gene iş yerinde oturup ağlayasım geliyor.. bir an önce belli olsa da kurtulsam.. kendimi dinleyip duruyorum..

Back