• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın kızlar, haydi bugün bir yeni bebek haberi alalım :)

Dün arkadaşımın bebeğinin yanına gittim. Nasıl güzel, minimini, aldım giydirdim onu oyuncak bebek gibi. Rabbim hepimizin en kısa zamanda kucağını böyle güzelliklerle doldursun inşallah.

inşallah canım hiç kafana takma öyle, valla ben hamile kalmadan önce birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım ve bunların hepsini de strestn olduğunu düşünüyorum. çünkü çok dinliyordum kendimi ay şöyle oldu ay şunu yaptım ay bunu yaptım ondan oldu diye şükürler olsun bu hamileliğimde allah bir rahatlık verdi içime halen de öyle çok şükür, şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadan devam ediyor inşallah sonuna kadar da böyle olur, ama gerçekten takmıyorum ben hiçirşey rahat ol biraz tatlım
Rahatim cnm allaha sukur ama kiz kucagimdayken kasigima bi agri girdi o yuzden tedirgin oldum rabbim hakkimizda hayirlsini versin insallah

:KK43: canım böyle düşünme belki de yerleşiyordur. bak ne sürprizler okuyoruz. Her şey gönlüne göre olsun ve inşallah en kısa zamanda gelip buraya mutlu haberi yaz.
Canım o kadar yazdım buraya bir tek sen cevap verdin allah razı olsun. o gün lekem kesildi...adetimde 1 gün geçmiş gözüküyor ovulasyona göre...ama iki kaybım var biliyorsun. Bu sefer acele yok pazartesi yaparım idrar testini, dua et canım hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar bugün doktor randevum var inslh kalp atışlarıni duyarım ve doktor izin verirse videoya almak istiyorum :)

süper inşallah duyarsın canım, ben de almıştım ses kaydı olarak. Çok güzel oluyor o mucizeyi tekrar tekrar dinlemek. Pıtpıtları duyduk haberini merakla bekliyorum :)

Canım o kadar yazdım buraya bir tek sen cevap verdin allah razı olsun. o gün lekem kesildi...adetimde 1 gün geçmiş gözüküyor ovulasyona göre...ama iki kaybım var biliyorsun. Bu sefer acele yok pazartesi yaparım idrar testini, dua et canım hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım benim ben her gün senden haber gelecek diye bekliyorum. Seni o kadar uzun zamandır biliyorum ki burada neredeyse beraber başladık diğer topiklerde. Sabırla bekleyelim bakalım bu sefer ve Rabbim pazartesi günü inşallah o güzel haberi almayı kısmet etsin. İnan her akşam dua ediyorum hem kendime hem tüm bebek isteyenlere ve doğumdakilere.

beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 ruziyye ruziyye mf_d mf_d Can'larım Sagolun test yapmadım ben bat yarin ama adet Ağrı'larım arada bir oluyor gibi bilmiyorum dünkü test çıkmadi umudum cok az adet olucam gibi geliyor bana :KK43: yarin bakalım
Olmazsam test Yapicam :)

aaaaa hala kötü kötü düşünceler duyuyorum :KK20: biraz daha bekleyeceğiz hiiiç belli olmaz, hatırlamıyor musun o ay ben de olacak diye bekledim hatta ped bile koydum. Allah bu ay kısmet ettiyse merhaba anne diyecektir çok yakın zamanda ;)

Canım benim ben her gün senden haber gelecek diye bekliyorum. Seni o kadar uzun zamandır biliyorum ki burada neredeyse beraber başladık diğer topiklerde. Sabırla bekleyelim bakalım bu sefer ve Rabbim pazartesi günü inşallah o güzel haberi almayı kısmet etsin. İnan her akşam dua ediyorum hem kendime hem tüm bebek isteyenlere ve doğumdakilere.

kızlar yarın benim doktor günüm, dua edin olur mu miniğim güzelce gelişmiş büyümüş olsun :KK33:

bugün antibiyotiğe de başladım, şu idrar yolu enfeksiyonu yüzünden :KK51:
Canım bende seni çok iyi biliyorum ve oyüzden içten olduğunu kalbimle hissediyorum. İnş. hepimiz güzel haberlerle geliriz buraya...bence sen kritik dönemi aştın inş. oyüzden sıkıntı yapma eminim bebeğin annesine güzelce el sallayacak :)

düşüklerin de varsa erkenden öğrenip hamilelik varsa önlemini alman daha doğru olmaz mı cnm..

Canım bende seni çok iyi biliyorum ve oyüzden içten olduğunu kalbimle hissediyorum. İnş. hepimiz güzel haberlerle geliriz buraya...bence sen kritik dönemi aştın inş. oyüzden sıkıntı yapma eminim bebeğin annesine güzelce el sallayacak :)

mutlu ettin beni çok teşekkürler. 13. haftaya kadar sıkı takip demiştiya doktor o yüzden o günü bulsam içim daha rahat olacak sanki. ayy yerim o minnacık elini ya, yarın görünür inşallah :) en en en kısa zamanda sizlerde bizim tarafa geçeceksiniz ben inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum. O zaman bu yumurtlama muhabbetleri filan bitecek yerine bebek kıyafetleri konuşulacak inşallah :)

düşüklerin de varsa erkenden öğrenip hamilelik varsa önlemini alman daha doğru olmaz mı cnm..
Canım benim bütün herşeye bakıldı. Genetik testler kan pıhtılaşmasi testleri bisürü Dr . ile görüştüm. Prof. Ların hiçbiri bişey kullanmamam gerektiğini söyledi. Gecenkinde kan sulandirici kullandığım halde düştü. Dr. Tamamen sağlıksız olduğu için bebeklerin gelişmeden düştüğünü söylediler. İkisini de erkenden öğrenip stres oldum. Bu sefer allaha tevekkül ettim. İnş. güzel olacak herşey biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. . .
mutlu ettin beni çok teşekkürler. 13. haftaya kadar sıkı takip demiştiya doktor o yüzden o günü bulsam içim daha rahat olacak sanki. ayy yerim o minnacık elini ya, yarın görünür inşallah :) en en en kısa zamanda sizlerde bizim tarafa geçeceksiniz ben inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum. O zaman bu yumurtlama muhabbetleri filan bitecek yerine bebek kıyafetleri konuşulacak inşallah :)
İnş canım inş.

Canım benim bütün herşeye bakıldı. Genetik testler kan pıhtılaşmasi testleri bisürü Dr . ile görüştüm. Prof. Ların hiçbiri bişey kullanmamam gerektiğini söyledi. Gecenkinde kan sulandirici kullandığım halde düştü. Dr. Tamamen sağlıksız olduğu için bebeklerin gelişmeden düştüğünü söylediler. İkisini de erkenden öğrenip stres oldum. Bu sefer allaha tevekkül ettim. İnş. güzel olacak herşey biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. . .

İnş canım inş.
anladım cnm.. inşallah bu sefer güzel haberler verirsin bize..

Back
X