• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallah canım bende devamı gelecek gibi hissediyorum rabbim yüzünü güldürsun inşallah :) aynen öyle canımmm insan kendi evladına yorum yapamıyomuş düz bakıyorum olmuyo ters bakıyorum olmuyo :) bilemiyorum rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin de benim için cinsiyet sadece alışveriş için önemli :) yoksa her türlü benim prensim ya da prensesim olacak kuzum:)
Senin güzel haberini heycanla bekliyoruz teyzesı hadi bi kardes haberi de senden gelsin:)
Yerim o kuzulari ben benim içinde sağlıklı olmasi önemli Ayy inş biran önce ikimizde beklediğimiz neticeleri alırız canım :))

Can'larım sabah test yaptım negatif malesef normal yumurtlamaya gore bugun benim bat günüm 14. Gunde olduysa fkt Biliyirsunuz benim 12. Gunden 19. Güne kadar testim koyuydu emin değilim hangi gun oldu çatlama . Belki de o yüzden adetim gec gelecek olabilir bakalım günüm geverse umutlanırım ancak eğer 14. Gun catladiysa şimdiye çıkardı bekleyip gorucem aksama olurum
Belki de goguslerim bomba gibi s

kızlar aşılama yapıldıı doktor %20 ihtimal dedi ikiz olması ise %3 dedi.. işlemle hamile kalırsan erkek dedi.. karnımda bi gerginlik bir batma arasaı bişey var.. hayırlısı olsun bakalım.. progeston fitil verdi her akşam yapılcakmış.. 12 inci gün kan ver.. dedi

Kızlar kusura bakmayın hemen yazamadım, doğum yapan arkadaşımla beraberim de o yüzden fırsat olmadı. Doktora gittik çok şükür bebiş iyi, hatta rahme inmiş ve 2,7 cm olmuş. Biz onu izlerken iki kere zıpladı.
Rebel92 Rebel92 çok sevindim Canım şimdi sırada bebişi görmek ve kalp pıtpıtlarını duymak var:)
@triton-x canım pazartesiyi iple çekiyorum. İnşallah güzel haber olsun.@dilfeza umutlarımızı koruyoruz. Güzel düşünmeye devam ediyoruz.

kızlar aşılama yapıldıı doktor %20 ihtimal dedi ikiz olması ise %3 dedi.. işlemle hamile kalırsan erkek dedi.. karnımda bi gerginlik bir batma arasaı bişey var.. hayırlısı olsun bakalım.. progeston fitil verdi her akşam yapılcakmış.. 12 inci gün kan ver.. dedi

CanIm hadi bakalım oğlunu bekliyoruz o zaman :) belki de oğullarını :)

CanIm hadi bakalım oğlunu bekliyoruz o zaman :) belki de oğullarını :)
kulağa ne de güzel geliyorr inşaalahh hakkımızda hayırlısı.. gün gün yazıcam belirtileri.. rahim ağzında polip var dedi önemli değil dedi engelde değilmiş tüp bebekten önce alırız dedi nisanda tüp bebek olucak en kötü ihtimalle ...

Hadi bakalım
CNm insaallah tutar ya o kadar guzel olacak ki :) Nasıl oğlun olur Dedi tutarsa neye dayanarak biliyorlar mu bunu cok sasırdım ya :)

Kızlar kusura bakmayın hemen yazamadım, doğum yapan arkadaşımla beraberim de o yüzden fırsat olmadı. Doktora gittik çok şükür bebiş iyi, hatta rahme inmiş ve 2,7 cm olmuş. Biz onu izlerken iki kere zıpladı.
Rebel92 Rebel92 çok sevindim Canım şimdi sırada bebişi görmek ve kalp pıtpıtlarını duymak var:)
@triton-x canım pazartesiyi iple çekiyorum. İnşallah güzel haber olsun.@dilfeza umutlarımızı koruyoruz. Güzel düşünmeye devam ediyoruz.
Oyyy minicik bedeniyle birde zıpladı mı yaa off Nasıl bir mucize dimi :) lalehan hanıma mı gidiyorsun CNm ? İnsaallah
Hayirlisi olsun benim icin bakalım :)

Hadi bakalım
CNm insaallah tutar ya o kadar guzel olacak ki :) Nasıl oğlun olur Dedi tutarsa neye dayanarak biliyorlar mu bunu cok sasırdım ya :)
y kromozomlar daha hızlıymış yumurta çatladıktan sonra sperm gelip döllenme hemen oluyorsa erkekmiş bende aşılamada öle oldu ya, x kromozom daha yavaş ama daha dayanıklıymış o yüzden önce ilişki sonra yumurta çatlarsa kız oluyormuş..

Canım geçtin kritik evresi dedim ya sana :) gözün aydın inş. Rabbim bizlerede o günleri gösterir. Ya ben sanırım dayanamayıp yarın sabah test yapıcam artık. . .

Canim bu gun evde diyildim gitdiyim yerde internet bağlantisi yokuydu hep seni merak etdim eve gelir gelmez girdim mesajini gordum cok sevindim artik zor zamanlari asdin insallah sağ salim kucağina alirsin meleğini

Hadi insallah oğluslarin sana sıkı sıkı tutunur :KK46::KK46:

Canım geçtin kritik evresi dedim ya sana :) gözün aydın inş. Rabbim bizlerede o günleri gösterir. Ya ben sanırım dayanamayıp yarın sabah test yapıcam artık. . .
Yaaa canim pazar ertesine kadar nasil sabr edeceksin yarin yapsana test vallahi cok heycanlandim guzel haberlerini bekliyoruz :KK200::anneadayı::KK46:

Back
X