- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.041
çok kasık ağrım var kızlar başımı kaldıramıyorum uykum var sürekli.. dün akşam çalışma vardı.. bu akşam da çalışma olacak ve çatlatma iğnesini vuracağım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kasık ağrım var kızlar başımı kaldıramıyorum uykum var sürekli.. dün akşam çalışma vardı.. bu akşam da çalışma olacak ve çatlatma iğnesini vuracağım...
Hadi bakalım CNm senin tutarsa bana da umut olacaksın benim de bu ay olmazsa asilama düşünüyorum :)çok kasık ağrım var kızlar başımı kaldıramıyorum uykum var sürekli.. dün akşam çalışma vardı.. bu akşam da çalışma olacak ve çatlatma iğnesini vuracağım...
tek tutsun da uyuruz inşallah... :))Hadi hayırlısı canım. o uykulardan 14. haftaya kadar kurtuluş yok :)
inşallah gerek kalmaz.. bu ay ikimizde hamiş oluruz..Hadi bakalım CNm senin tutarsa bana da umut olacaksın benim de bu ay olmazsa asilama düşünüyorum :)
evet cnm sabah ilk idrarla bir daha yap başında bekle 10 dk.. gitme bi yere ..Eki Görüntüle 1776890 Testi sabah 11 de yaptım bata iki gun var fkt saatler sonra eve geldim bu sekilde sanki incecik bir ciZgi var gibi ama belki de buharlaşma çizgisi dimi gecen ayda böyle oldu sonra Regl oldum
Yarin sabah tekrar yapayim en iyisi
Tmm CNm tekrar Yapicam yarin sabah ama umudum yok ya olsa çıkardı hemen cunku bata iki gun kaldı cumartesi batevet cnm sabah ilk idrarla bir daha yap başında bekle 10 dk.. gitme bi yere ..
Yaaa link nasil atiliyorki bilmiyorum ben ama googleden yazdim 2016 ekim anneleri geldilink atarmisin ya ben
bulamadım o sayfayi
Ay kiz var çizci yarin yrniden yap bakalim insallah guzel haberler verirsinEki Görüntüle 1776890 Testi sabah 11 de yaptım bata iki gun var fkt saatler sonra eve geldim bu sekilde sanki incecik bir ciZgi var gibi ama belki de buharlaşma çizgisi dimi gecen ayda böyle oldu sonra Regl oldum
Var gibi ince bisey ama buharlaşma olabilir saatler sonra cikti CNm yaAy kiz var çizci yarin yrniden yap bakalim insallah guzel haberler verirsin
Eki Görüntüle 1776890 Testi sabah 11 de yaptım bata iki gun var fkt saatler sonra eve geldim bu sekilde sanki incecik bir ciZgi var gibi ama belki de buharlaşma çizgisi dimi gecen ayda böyle oldu sonra Regl oldum
İnsaalah CNmmm ins ...beklemeye ve dua etmeye devam canım, inşallah her test daha koyu çizgilerle devam eder :)
tamam canım teşekkür buldum :)Yaaa link nasil atiliyorki bilmiyorum ben ama googleden yazdim 2016 ekim anneleri geldi
lütfen hiç stres yapma varsa bebisin e zarar .hep olum lu düşün :)Var gibi ince bisey ama buharlaşma olabilir saatler sonra cikti CNm yayarin sanah anlaşılır bence herşey cumartesi adet olmazsam pazar kan testi yaptırırım
Sağolasin CNmm bakalım Mevla'm neyler neylerse guzel eyler :)lütfen hiç stres yapma varsa bebisin e zarar .hep olum lu düşün :)
hiçbirşey olmaz tatlım. ben senin gibiyken buzdolabını kaldırmıştım tek başıma halıyı çekmiştim altından evham yapma kendini dinleyip sıkıntı yapma canımKizlar biraz once unutup arkadasin 4 yasindakini kizini kucagima aldim kasima agri girdi cok korktum bise olmaz demi
Cnm iste tam bi sikinti olmasin donemindeyim ya hayirlisiyla kucagima aliyim insallah herkesle birliktehiçbirşey olmaz tatlım. ben senin gibiyken buzdolabını kaldırmıştım tek başıma halıyı çekmiştim altından evham yapma kendini dinleyip sıkıntı yapma canım
adetim 3-+4 gün geçtiktn sonra silik çıkmıştı hiç belli olmaz moralini bozma hemenTmm CNm tekrar Yapicam yarin sabah ama umudum yok ya olsa çıkardı hemen cunku bata iki gun kaldı cumartesi bat![]()
inşallah canım hiç kafana takma öyle, valla ben hamile kalmadan önce birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım ve bunların hepsini de strestn olduğunu düşünüyorum. çünkü çok dinliyordum kendimi ay şöyle oldu ay şunu yaptım ay bunu yaptım ondan oldu diye şükürler olsun bu hamileliğimde allah bir rahatlık verdi içime halen de öyle çok şükür, şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadan devam ediyor inşallah sonuna kadar da böyle olur, ama gerçekten takmıyorum ben hiçirşey rahat ol biraz tatlımCnm iste tam bi sikinti olmasin donemindeyim ya hayirlisiyla kucagima aliyim insallah herkesle birlikte