- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tez zamnda seninde güzel haberini almayı nasip etsin inşlh...Ahh CNmm amiiiiiiiiiiiiiiin İnan özellikle bu ay o kadar cok istiyrm ki cunku Oglusum da ekim doğumlu bende ekim doğumluyum .. oğlumla da kardeşinin arasında 4 yası geçsin istemiyorum insaallah Rabb'im bende de bir can var. Ediyordur su mubarek saatlerde insaallah![]()
canım ben en son 18 gün test yapmıştım ve en koyusuydu o günden bir gün önce olmuştu lişki de yani 16 gün ilişki ldu zaten eşim gittiği için ondan sonrada olmadı ve ben hamile kaldım inşallah olur hayatım ondan sonrasında da testim bitmişti zaten yapamadım12.13.14 ( aksam silik çıktı )15.16.17.18. Gun hepsinde koyu çıktı ama en koyu dündü sanki kafam cok karıştı dun calışma olmadı umarım kacirmamisiszdir diğer günler koyu diye o kadar çalıştık ki dun artık bıkkınlık geldi yapmadıkacaba döllenme olunca mı koyu çıkmaya basliyor ne dersin senin en son yaptığın test hangi gündü koyu çıktı dimi
Anladim cnm CNm bakalim herşey onun takdirine kalmış ins bu ay benimledir ...canım ben en son 18 gün test yapmıştım ve en koyusuydu o günden bir gün önce olmuştu lişki de yani 16 gün ilişki ldu zaten eşim gittiği için ondan sonrada olmadı ve ben hamile kaldım inşallah olur hayatım ondan sonrasında da testim bitmişti zaten yapamadım
Kiz sanki koyu cikmis gebelik testi yapsana belki cikar yok canim bende ovu testi olsaydi senin icin yapardim kan testinede gitmedim bekliyorum daha cuma ertesi gidicemYarın sabah adete 4 gun kaliyor test Yapicam bugünkü ovulasyon da böyle cikti bakalım beni meler bekliyor bu ay sevinç mi hüzün muEki Görüntüle 1774553
ruziyye elinde test var mı ovulasyon yapsana sende koyu çıkacakmı yaa .. Kan testine gittin mi bu arada ne yaptın
Cnm elinde gebelik varsa yap bencedeYarın sabah adete 4 gun kaliyor test Yapicam bugünkü ovulasyon da böyle cikti bakalım beni meler bekliyor bu ay sevinç mi hüzün muEki Görüntüle 1774553
ruziyye elinde test var mı ovulasyon yapsana sende koyu çıkacakmı yaa .. Kan testine gittin mi bu arada ne yaptın
Ay evet ya hic kimsecikler yokGunaydin canlarim bu topigin bole durgun olmasi hic hosuma gitmiyor insallah kotu seylr yasanmiyodur
Bende ole dusunuyorum cnm cunku onlar bu adar sure girmemezlik yamazlarAy evet ya hic kimsecikler yokHomely_angel
interiorarchitect @dilayca ve .s hic kimse yazmiyor hayirdir insallah
Tesekkur ederim cnm saglik problemi degilse hayat imtihanlarla dolu cozulr
İnşallah canım benim...Tesekkur ederim cnm saglik problemi degilse hayat imtihanlarla dolu cozulr
Bende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.kızlar henüz çatlamadı yumurtalar ama şeffaf akıntı geliyor.. doktora sordum yumurtlama dönemine giriyorsun normal dedi ben hep o akıntı gelince çatladı zannediyordum denek sonra çatlıyormuş geldikten
işte doktorda tam bilemiyor demekki o akıntı başladığında gün aşırı yapmak lazım...Bende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.