• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ahh CNmm amiiiiiiiiiiiiiiin İnan özellikle bu ay o kadar cok istiyrm ki cunku Oglusum da ekim doğumlu bende ekim doğumluyum .. oğlumla da kardeşinin arasında 4 yası geçsin istemiyorum insaallah Rabb'im bende de bir can var. Ediyordur su mubarek saatlerde insaallah :KK61:
Rabbim tez zamnda seninde güzel haberini almayı nasip etsin inşlh...

12.13.14 ( aksam silik çıktı )15.16.17.18. Gun hepsinde koyu çıktı ama en koyu dündü sanki kafam cok karıştı dun calışma olmadı umarım kacirmamisiszdir diğer günler koyu diye o kadar çalıştık ki dun artık bıkkınlık geldi yapmadık :KK43: acaba döllenme olunca mı koyu çıkmaya basliyor ne dersin senin en son yaptığın test hangi gündü koyu çıktı dimi
canım ben en son 18 gün test yapmıştım ve en koyusuydu o günden bir gün önce olmuştu lişki de yani 16 gün ilişki ldu zaten eşim gittiği için ondan sonrada olmadı ve ben hamile kaldım inşallah olur hayatım ondan sonrasında da testim bitmişti zaten yapamadım

canım ben en son 18 gün test yapmıştım ve en koyusuydu o günden bir gün önce olmuştu lişki de yani 16 gün ilişki ldu zaten eşim gittiği için ondan sonrada olmadı ve ben hamile kaldım inşallah olur hayatım ondan sonrasında da testim bitmişti zaten yapamadım
Anladim cnm CNm bakalim herşey onun takdirine kalmış ins bu ay benimledir ...

Yarın sabah adete 4 gun kaliyor test Yapicam bugünkü ovulasyon da böyle cikti bakalım beni meler bekliyor bu ay sevinç mi hüzün mu :(
image.webp
ruziyye ruziyye elinde test var mı ovulasyon yapsana sende koyu çıkacakmı yaa .. Kan testine gittin mi bu arada ne yaptın

Yarın sabah adete 4 gun kaliyor test Yapicam bugünkü ovulasyon da böyle cikti bakalım beni meler bekliyor bu ay sevinç mi hüzün mu :KK43: Eki Görüntüle 1774553 ruziyye ruziyye elinde test var mı ovulasyon yapsana sende koyu çıkacakmı yaa .. Kan testine gittin mi bu arada ne yaptın
Kiz sanki koyu cikmis gebelik testi yapsana belki cikar yok canim bende ovu testi olsaydi senin icin yapardim kan testinede gitmedim bekliyorum daha cuma ertesi gidicem

Kızlar bebeğim iyi ancak benim bi takım problemlerim var çözmeye çalışıyorum..
Aşılama olacaksin sanırım canımm inşallah başarılı olur ve bu ay senin güzel haberinle seviniriz burada...
Rebel92 Rebel92 canım gözünaydın çok sevindim... Rabbim kucagina almayi nasip etsin...
ruziyye ruziyye canım sen kan verdin mi?
Tesekkur ederim cnm saglik problemi degilse hayat imtihanlarla dolu cozulr

kızlar henüz çatlamadı yumurtalar ama şeffaf akıntı geliyor.. doktora sordum yumurtlama dönemine giriyorsun normal dedi ben hep o akıntı gelince çatladı zannediyordum denek sonra çatlıyormuş geldikten

kızlar henüz çatlamadı yumurtalar ama şeffaf akıntı geliyor.. doktora sordum yumurtlama dönemine giriyorsun normal dedi ben hep o akıntı gelince çatladı zannediyordum denek sonra çatlıyormuş geldikten
Bende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.

Bende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.
işte doktorda tam bilemiyor demekki o akıntı başladığında gün aşırı yapmak lazım...

Back
X