• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Oyle mı dersin off CNm o kadar skildi ki yaa esimlede tartışmayı planlıyordum hatta dun önemli diye söyledim ama yine de uyudu ben oğlanı uyutana kadar şeytan diyor vazgeç herşeyden o uğraşsın yalvarsın yakarsın istesin :KK67:

Canım @triton-x ile aynı fikirdeyim. Bu akşam önemli, çalışma olursa süper olur. Sen şimdi tartışıp kendini strese sokma, tersine sakin yaklaşıp bu akşam veya yarın sabah erkenden değerlendirme yap ;)

Kizlar simdi test yapdimsilik kizci 2 dk içindehemen belirdi bu gun kan vericem insallah yine kimyasal olmaz belim ağriyor kizlar yeni hamisler sizdede biloyle olmusmuydu adet oncesi

ayyy hadi bekliyorum bak en güzel doğum günü hediyemi senden alıcam bugün inşallah :) evet hafif bel ağrıları, kasık ağrıları hatta karın ağrısı olabilir. Aynı regl zamanı ağrıları gibi.

1455262821898-909322261.webp
Homely_angel Homely_angel bugun catliycak galiba kismet ama dunu bos gecmedik yarinda sabah degerlendirme yapariz tamm demi sans cuma olmasin dedim cumaya kaldi

ayyy hadi bekliyorum bak en güzel doğum günü hediyemi senden alıcam bugün inşallah :) evet hafif bel ağrıları, kasık ağrıları hatta karın ağrısı olabilir. Aynı regl zamanı ağrıları gibi.
Yaa bu gunmu doğum gunun tebrik ederim canim mutlu huzluru bebeyinle esinle birlikde guzel gunler geçirmen dileyiile doktorumla konusdum iki gun bekle gel dedi bende adet gunum gecsin gidicem insallah hersey yolunda olur belim ve bacaklarim cok ağriyor bu ağri beni cok korkutuyor

Amiiiin CNm insaallah hepimiz edelim birbirimize bugun dualar ..gerçekten bu ay cok baska hissediyorum birde esimde iki aydır ilac kullanıyor iyice umut kapladı içimi ama bir yandan da korkular haftaya bugun belki de teste çıkar olduysa yada çıkmaz ben yine sabırla tevekkülle istemeye devam ama içim param parça olacak biliyorum şimdiden kötüye de kendimi hazırlıyorum :KK43:
Cnm rabbim hakkiimizda en hayirlisini versin benm bugun catliycak heralde yumurta bugun nobetteyim yarin sabahta degerlendircem gerisini mevlama birakiyorum sende gerilme insallah mujdeli haber verirsin bu ay bize

Canim Rubella nedir

Kuzum bozma moralini allahin izniyle ilac kullanirsin bise olmaz

Canim kac çikmis deyeri cokmu yuksek moralini bozma ilac falan icersin gecer insallah

off kızlar ödüm patladı valla. Daha doktoruma ulaşamadım ama internetten okuduğuma göre Rubella IgG nin yüksek olması önemli değilmiş. Hatta IgG negatif olursa hamilelikten 4 ay önce aşı vurulması isteniyormuş. Bu rubella kızamıkçık hastalığını belirliyor, IgG de ona karşı vücudumun direnciymiş. ben ilk başta sandım ki o yüksek olunca hastalık oluyor. Çünkü bu hastalığın gebelikte geçirilmesi çok tehlikeli. Bebekte anomaliliklere, sağırlık, körlük, zeka geriliği gibi (Allah korusun tüm bebişleri) olumsuzluklara yol açıyor. Bir de idrarda bol bakteri varmış, ona da ilaç verir herhalde.

upload_2016-2-12_10-30-1.webp

off kızlar ödüm patladı valla. Daha doktoruma ulaşamadım ama internetten okuduğuma göre Rubella IgG nin yüksek olması önemli değilmiş. Hatta IgG negatif olursa hamilelikten 4 ay önce aşı vurulması isteniyormuş. Bu rubella kızamıkçık hastalığını belirliyor, IgG de ona karşı vücudumun direnciymiş. ben ilk başta sandım ki o yüksek olunca hastalık oluyor. Çünkü bu hastalığın gebelikte geçirilmesi çok tehlikeli. Bebekte anomaliliklere, sağırlık, körlük, zeka geriliği gibi (Allah korusun tüm bebişleri) olumsuzluklara yol açıyor. Bir de idrarda bol bakteri varmış, ona da ilaç verir herhalde.

Eki Görüntüle 1771312
Senki hep bize sakin olmaktan olumlu dusunmekten bahsedersin yapma bole annesi senin en ufak stresin bebisi etkiliyo

Senki hep bize sakin olmaktan olumlu dusunmekten bahsedersin yapma bole annesi senin en ufak stresin bebisi etkiliyo

haklısın canım ama bir an beynimden vurulmuşa döndüm. Şimdi doktorumla da konuştum. bağışıklık olduğunu söyledi o da, yani bir sıkıntı yokmuş. Sadece idrardaki bol bakteriyi ne yapıcaz bakalım.

Eki Görüntüle 1771312
evet canım bana da bakıldı rubella onun yüksek olması senin aşının yapılmış olduğunu gösteriyor... korkmaaa... ama önemli yaptırmayanlar yaptırsın o tersti.. aşılama için doktor rubella ve cmv ıgG ye bakmadan hiç bir şey yapmam dedi...

interiorarchitect interiorarchitect özlettin CNm ya nerdesin seeeen Oyyy karnın ne tatlı olmus oyle maşallah yaa hadi darısı bize bol bol dua istiyorim bak sizden hamileler ne olur artık aylar geçtikçe bu konuda sinirlerim baya yipraniyor çok hassas olmaya başladım :KK43: Cansu sen adını mı değiştirdin ? angel-devil angel-devil sen misin
evet cnm adımı değiştirdim :))

Tunaydin fıstıklar :) kontrole gittik bugün :) minigimi gördüm ense kalınlığına falan bakıldı çok şükür normal çıktı :) cinsiyet konusunda tahmin bile alamadık :( göremedim dedi doktor amcası :) çok şükür sağlıklı olsunda bi sonraki kontrole kısmetse ogreniriz :)

Back
X