- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi hakkında hayırlı olsun inş.
Rukiyyeeeeee gözün aydınKizlar simdi test yapdimsilik kizci 2 dk içindehemen belirdi bu gun kan vericem insallah yine kimyasal olmaz belim ağriyor kizlar yeni hamisler sizdede biloyle olmusmuydu adet oncesi
Hadi hayirli olsun canımmm benimmmm :) çok mutlu oldum bu sefer kimyasal değil tatlım merak etme dualarım seninle:)
Darısı sanada olsun inşallah canımm senin yazılarını daha önce görmüştüm diğer topikté yazma fırsatım olmadı inşallah güzel haberler verirsin bizlere :)Haydi hakkında hayırlı olsun inş.
Haydi hakkında hayırlı olsun inş.
Tesekkur ederim canim etmezmiyim insallah ekim annesi olucaz hep beraberRukiyyeeeeee gözün aydınhemen bana dua ediyorsun Tmm mi CNm gözün aydın tekrar yaa ..var çizgi gayet belli hadi sağlıcakla al kucağına miniğini
![]()
Tesekkur ederim canim yaaa insallah sağlikli olurHadi hayirli olsun canımmm benimmmm :) çok mutlu oldum bu sefer kimyasal değil tatlım merak etme dualarım seninle:)
Yok canim ben hic ovulasyon testi yapmamisim Azerbaycanda ovu testine ne denir bilmiyorum onun icin alamadim hicruziyye CNm elinde ovulasyon testi varsa yapar misin ya cok merak ediyorum hamileyken Nasıl çıkacak
Ahh CNmm amiiiiiiiiiiiiiiin İnan özellikle bu ay o kadar cok istiyrm ki cunku Oglusum da ekim doğumlu bende ekim doğumluyum .. oğlumla da kardeşinin arasında 4 yası geçsin istemiyorum insaallah Rabb'im bende de bir can var. Ediyordur su mubarek saatlerde insaallahTesekkur ederim canim etmezmiyim insallah ekim annesi olucaz hep beraber
Tmm CNm :) neyse oh ne guzel Rabb'im onunla bile uğraşmadan tekrar nasip etti cok sukur yaa :)Yok canim ben hic ovulasyon testi yapmamisim Azerbaycanda ovu testine ne denir bilmiyorum onun icin alamadim hic
İnşallah canım benim gönlünü ferah tutTesekkur ederim canim yaaa insallah sağlikli olur
Evet cok sukur insallah pesimden hemen gelirsin bu arada ben yumrtalama gununden sonra bir cok belirti yasadim akintim devametdi goğuslerim buyudu sağ ve sol kasiklarim hep ağridi birde tum gun tursu yiyorumTmm CNm :) neyse oh ne guzel Rabb'im onunla bile uğraşmadan tekrar nasip etti cok sukur yaa :)
Ayyy canımsın sen yaaAhh CNmm amiiiiiiiiiiiiiiin İnan özellikle bu ay o kadar cok istiyrm ki cunku Oglusum da ekim doğumlu bende ekim doğumluyum .. oğlumla da kardeşinin arasında 4 yası geçsin istemiyorum insaallah Rabb'im bende de bir can var. Ediyordur su mubarek saatlerde insaallah![]()
Amiiiin CNm insaallah hepimiz edelim birbirimize bugun dualar ..gerçekten bu ay cok baska hissediyorum birde esimde iki aydır ilac kullanıyor iyice umut kapladı içimi ama bir yandan da korkular haftaya bugun belki de teste çıkar olduysa yada çıkmaz ben yine sabırla tevekkülle istemeye devam ama içim param parça olacak biliyorum şimdiden kötüye de kendimi hazırlıyorumAyyy canımsın sen yaasen böyle konuşunca içim bi tuhaf oluyo
bugün mübarek gün dua edelim inşallah kabul olur bu ay bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah
Hiç psikolojini bozma belki de şu an minik mercimek tutunmaya çalışıyor o yüzden rahat ol sabırla duayla bekle inşallah mükafatıni da verir rabbim :) ben hep derim ki güzel günler bizi bekler :) o yüzden pozitif düşünüyoruz :) vücudumuzu etkilemiyoruz: )Amiiiin CNm insaallah hepimiz edelim birbirimize bugun dualar ..gerçekten bu ay cok baska hissediyorum birde esimde iki aydır ilac kullanıyor iyice umut kapladı içimi ama bir yandan da korkular haftaya bugun belki de teste çıkar olduysa yada çıkmaz ben yine sabırla tevekkülle istemeye devam ama içim param parça olacak biliyorum şimdiden kötüye de kendimi hazırlıyorum![]()
yaaaaaaaaa bende gördümm bir iki gün daha bekle kan için .hadi hayırlısı :)Eki Görüntüle 1770285 kizlar bi bakin silik çizci var gibi
Bende mi 15 günde bir alsam aceba iyice çektim elimi evden bide çalışan anne olunca evde hiç bişey yapasim gelmiyor.
Darısı senin miniğinin tekmelerine annesi. Haftalar hızlı geçiyor 18 19 gibi duyarsın sende inşallah.
Ha bide masallah hamişler de bulanti yok nazarim degmesin.
Bi benim babası kilikli çektirdi annesine galiba![]()