- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.801
kızlar benim iki taraftada iki tane 9-10 mm yumurtalarım var.. inşallah ikiside tutarda ikiz olur..
inşallah canım, aşılama yapılcak di mi kesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim iki taraftada iki tane 9-10 mm yumurtalarım var.. inşallah ikiside tutarda ikiz olur..
evet tatlım bebek ortda ise plasentaya bakarsın kesenin çevresindeki beyazlık o ne tarafta daha kalın ise ona göre yorumlarsın :) ama vajinal ultrason ise tam tersi :)kese sağ tarafta ama bebek ortada gibi :) Dur eve gidince daha dikkatli bakıyım. Sağ da olursa kız, sol da ise erkek mi?
canım ama zayıf olunca sanki kilo almışım gibi görünüyo okuldakilerden kimse sormuyo kilo aldıgımı düşünüyolar biri sorsa dicem göbek değil o bebekkkk :)interiorarchitect cnm gercekten cok guzel cikmis gobegin tam hayaimdeki gibi hemen ciksin istiyorum bende
![]()
evett.. inşallah bu ay üç kalp atar ben de... dua edin bana ddaa..inşallah canım, aşılama yapılcak di mi kesin?
evett.. inşallah bu ay üç kalp atar ben de... dua edin bana ddaa..
Cnm cok tesekkur ederim bi suru hamilemiz var hepsi dua etse allahin izniyle zaten olurcanım ama zayıf olunca sanki kilo almışım gibi görünüyo okuldakilerden kimse sormuyo kilo aldıgımı düşünüyolar biri sorsa dicem göbek değil o bebekkkk :)
rabbim en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah canım beniiiim:)
aynen canımmm herkes dua etsin size sizde bize :)Cnm cok tesekkur ederim bi suru hamilemiz var hepsi dua etse allahin izniyle zaten olur
Bence belli bebek oldugu kimsenin sormama nedeni o
Bende mi 15 günde bir alsam aceba iyice çektim elimi evden bide çalışan anne olunca evde hiç bişey yapasim gelmiyor.dün gittim eve mis gibi :) Benim düzenli olarak 15 günde bir geliyor, belki haftada bire çıkartırım diyorum. Yoksa benim eşim de sağ olsun dağıtmayı sever, ev çığırından çıkıyor.
Ayy o tekmeli o günlere bir geçsek. Bugün kan-idrar testlerimi verdim. Bakalım nasıl çıkacak.
oyyy minik sıpa büyümüşte, anneyi duyup tepki veriyormuş. Maşallah![]()
canım beniiiiiiiiiiiiimmm güzel anneeee bende sizi çok özledimmm dularım sizinleeee... rabbim en kısa zamanda tekrar minicik tatlı mı tatlış bir yavru versin önce göbüşüne sonra kucagınainteriorarchitect özlettin CNm ya nerdesin seeeen Oyyy karnın ne tatlı olmus oyle maşallah yaa hadi darısı bize bol bol dua istiyorim bak sizden hamileler ne olur artık aylar geçtikçe bu konuda sinirlerim baya yipraniyor çok hassas olmaya başladım
Cansu sen adını mı değiştirdin ?
angel-devil sen misin
Amiiiin CNm amiiiin insaallah Rabb'im senin meleğini de sagkikla kucağına almayı nasip etsin once Rabb'ine Peygamber'ine sonra annesine babasına ve vatanına hayırlı evlat eylesin yavrunucanım beniiiiiiiiiiiiimmm güzel anneeee bende sizi çok özledimmm dularım sizinleeee... rabbim en kısa zamanda tekrar minicik tatlı mı tatlış bir yavru versin önce göbüşüne sonra kucagına
ayyyy Allah razı olsun canım benimmmm ne güzel dua ettin öyleee...Amiiiin CNm amiiiin insaallah Rabb'im senin meleğini de sagkikla kucağına almayı nasip etsin once Rabb'ine Peygamber'ine sonra annesine babasına ve vatanına hayırlı evlat eylesin yavrunu![]()
Tam tersi siliklestiginde yapmak önemli çünkü yumurta halen canlı :) bence bugün tam sırası :)Eki Görüntüle 1770924
Dünkü bu
Alttaki da bugünkü
Eki Görüntüle 1770925
Ne diyorsunuz is isten gecti mio kadar çalıştık çalıştık Dun gece olmadı tam silikleştiği gece yaa
12. Günden beri koyuydu bugun acildi moralim cok bozuk esime cok kızgınım ne vardı yaa yatacak
Oyle mı dersin off CNm o kadar skildi ki yaa esimlede tartışmayı planlıyordum hatta dun önemli diye söyledim ama yine de uyudu ben oğlanı uyutana kadar şeytan diyor vazgeç herşeyden o uğraşsın yalvarsın yakarsın istesinTam tersi siliklestiginde yapmak önemli çünkü yumurta halen canlı :) bence bugün tam sırası :)
Ocakta tekrar test yaptrdnz mi duzelmismicanım benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu ocakta kontrolümüz var
Bakalım artık hayırlısı varikosel ameliyatı sonrası bebek şansı yüksek...doktor bu dönem de bile olabileceğini söyledi
ameliyat çok zor değil 1 haftaya eski yaşantısına geri döndü
3 aydır pharmaton ve evicap kullanıyor...bir de keçiboynuzu pekmezi iyi geliyormuş haberin olsun
Ocakta tekrar test yaptrdnz mi duzelmismi