• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

interiorarchitect interiorarchitect cnm gercekten cok guzel cikmis gobegin tam hayaimdeki gibi hemen ciksin istiyorum bende:anneadayı:
canım ama zayıf olunca sanki kilo almışım gibi görünüyo okuldakilerden kimse sormuyo kilo aldıgımı düşünüyolar biri sorsa dicem göbek değil o bebekkkk :)
rabbim en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah canım beniiiim:)

canım ama zayıf olunca sanki kilo almışım gibi görünüyo okuldakilerden kimse sormuyo kilo aldıgımı düşünüyolar biri sorsa dicem göbek değil o bebekkkk :)
rabbim en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah canım beniiiim:)
Cnm cok tesekkur ederim bi suru hamilemiz var hepsi dua etse allahin izniyle zaten olur
Bence belli bebek oldugu kimsenin sormama nedeni o

dün gittim eve mis gibi :) Benim düzenli olarak 15 günde bir geliyor, belki haftada bire çıkartırım diyorum. Yoksa benim eşim de sağ olsun dağıtmayı sever, ev çığırından çıkıyor.
Ayy o tekmeli o günlere bir geçsek. Bugün kan-idrar testlerimi verdim. Bakalım nasıl çıkacak.
oyyy minik sıpa büyümüşte, anneyi duyup tepki veriyormuş. Maşallah :nazar::nazar::nazar:
Bende mi 15 günde bir alsam aceba iyice çektim elimi evden bide çalışan anne olunca evde hiç bişey yapasim gelmiyor.
Darısı senin miniğinin tekmelerine annesi. Haftalar hızlı geçiyor 18 19 gibi duyarsın sende inşallah. :KK200:
Ha bide masallah hamişler de bulanti yok nazarim degmesin. :nazar:
Bi benim babası kilikli çektirdi annesine galiba:KK20:

interiorarchitect interiorarchitect özlettin CNm ya nerdesin seeeen Oyyy karnın ne tatlı olmus oyle maşallah yaa hadi darısı bize bol bol dua istiyorim bak sizden hamileler ne olur artık aylar geçtikçe bu konuda sinirlerim baya yipraniyor çok hassas olmaya başladım :( Cansu sen adını mı değiştirdin ? angel-devil angel-devil sen misin

interiorarchitect interiorarchitect özlettin CNm ya nerdesin seeeen Oyyy karnın ne tatlı olmus oyle maşallah yaa hadi darısı bize bol bol dua istiyorim bak sizden hamileler ne olur artık aylar geçtikçe bu konuda sinirlerim baya yipraniyor çok hassas olmaya başladım :KK43: Cansu sen adını mı değiştirdin ? angel-devil angel-devil sen misin
canım beniiiiiiiiiiiiimmm güzel anneeee bende sizi çok özledimmm dularım sizinleeee... rabbim en kısa zamanda tekrar minicik tatlı mı tatlış bir yavru versin önce göbüşüne sonra kucagına

canım beniiiiiiiiiiiiimmm güzel anneeee bende sizi çok özledimmm dularım sizinleeee... rabbim en kısa zamanda tekrar minicik tatlı mı tatlış bir yavru versin önce göbüşüne sonra kucagına
Amiiiin CNm amiiiin insaallah Rabb'im senin meleğini de sagkikla kucağına almayı nasip etsin once Rabb'ine Peygamber'ine sonra annesine babasına ve vatanına hayırlı evlat eylesin yavrunu:KK68:

Kızlar bu arada benim testin silikleşti oeki silik olunca işlem bitiyor mu sizce artık Bebek olmaz mi bu ay dun gece maalesef esim isten cok yorgun geldi erken uyudu :(

image.webp

Dünkü bu
Alttaki da bugünkü
image.webp

Ne diyorsunuz is isten gecti mi :( o kadar çalıştık çalıştık Dun gece olmadı tam silikleştiği gece yaa :( 12. Günden beri koyuydu bugun acildi moralim cok bozuk esime cok kızgınım ne vardı yaa yatacak

Tam tersi siliklestiginde yapmak önemli çünkü yumurta halen canlı :) bence bugün tam sırası :)
Oyle mı dersin off CNm o kadar skildi ki yaa esimlede tartışmayı planlıyordum hatta dun önemli diye söyledim ama yine de uyudu ben oğlanı uyutana kadar şeytan diyor vazgeç herşeyden o uğraşsın yalvarsın yakarsın istesin :KK67:

canım benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu ocakta kontrolümüz var
Bakalım artık hayırlısı varikosel ameliyatı sonrası bebek şansı yüksek...doktor bu dönem de bile olabileceğini söyledi
ameliyat çok zor değil 1 haftaya eski yaşantısına geri döndü
3 aydır pharmaton ve evicap kullanıyor...bir de keçiboynuzu pekmezi iyi geliyormuş haberin olsun
Ocakta tekrar test yaptrdnz mi duzelmismi

Back
X