• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tunaydin fıstıklar :) kontrole gittik bugün :) minigimi gördüm ense kalınlığına falan bakıldı çok şükür normal çıktı :) cinsiyet konusunda tahmin bile alamadık :KK43: göremedim dedi doktor amcası :) çok şükür sağlıklı olsunda bi sonraki kontrole kısmetse ogreniriz :)

gözün aydın şekerim, bebişimiz sağlıklı ve cinsiyetini göstermedi. Çünküüüüüü kız :)

interiorarchitect interiorarchitect CNm amiin ins kuzum ya oh bebislerinizden gelen guzel haberler Nasıl sevindiriyor anlatamam :KK15: Homely_angel Homely_angel of CNm once okuyunca korktum İnan gözlerim faltasi oldu kalbim kut kut mesajların hepsini okudum:rolleyes: neyse ki cok sukur muhim değilmiş.. ıdrar yolu enfeksiyonu önemli cnm iyileşinceye onun tekrar tekrar olmaması icin önlem varsa al hele son ayda o enfeksiyon çocuğa geçebiliyor

evet cnm adımı değiştirdim :))
Tmm CNm anlaşıldı :) ne yaptın asilama ne zmn ? İnsaalah bu ay bize guzel haberler verirsin cnmmmm :KK15:senin esinin degerleri nasıldı CNm en son yaptırdığınız da eğer bu ve önümüzde ki ay olmazsa bende asilama düşünüyorum artık 1.5 yıl olacak cunku aşamaları anlatabilir misin birde nerede yaptırıyorsun

interiorarchitect interiorarchitect CNm amiin ins kuzum ya oh bebislerinizden gelen guzel haberler Nasıl sevindiriyor anlatamam :KK15: Homely_angel Homely_angel of CNm once okuyunca korktum İnan gözlerim faltasi oldu kalbim kut kut mesajların hepsini okudum:rolleyes: neyse ki cok sukur muhim değilmiş.. ıdrar yolu enfeksiyonu önemli cnm iyileşinceye onun tekrar tekrar olmaması icin önlem varsa al hele son ayda o enfeksiyon çocuğa geçebiliyor

evet canım öyleymiş, iki gün damacana ile yaşıyım ondan sonra şu kültürü yaptıralım bakalım. Olmadı ilaç verir herhalde. Üstelik bu ara su içmeye özen gösteriyordum ama yetmedi herhalde. o kadar su sonucu, tuvalette sorun oluyor tabi. Köprü trafiğinde gelecek diye ödüm kopuyor.

çooook sağol güzel teyzesiiii darısı sizlerinde başına inşallahhhhh:KK200:

Darısı sanada olsun inşallah canımm senin yazılarını daha önce görmüştüm diğer topikté yazma fırsatım olmadı inşallah güzel haberler verirsin bizlere :)
Canım çok teşekkürler :)
Kızlar benim moralim çok bozuldu. Şimdi test sonuçlarım geldi ve Rubella çok yüksek.
Dr. da demiştir zaten canım bağışıklığın yüksek korkma :) birde bol su iç gitsin bakteriler, akıntıdan olmuş olabilir o da...Sana tavsiyem çamaşırın hiç ıslak olmasın, ıslak hissettiğin an değiştirmeye çalış. Değiştirme şansın olmazsa da günlük ped yerine normal peçete koy ıslandıkça değiştirirsin ;)
Tunaydin fıstıklar :) kontrole gittik bugün :) minigimi gördüm ense kalınlığına falan bakıldı çok şükür normal çıktı :) cinsiyet konusunda tahmin bile alamadık :KK43: göremedim dedi doktor amcası :) çok şükür sağlıklı olsunda bi sonraki kontrole kısmetse ogreniriz :)
Ohh büyümüş kuzu maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah...senin de iki kaybın vardı demi canım...sen bana umut oldun inş. benimde 3.sü sağlıkla gelir inş...

Dr. da demiştir zaten canım bağışıklığın yüksek korkma :) birde bol su iç gitsin bakteriler, akıntıdan olmuş olabilir o da...Sana tavsiyem çamaşırın hiç ıslak olmasın, ıslak hissettiğin an değiştirmeye çalış. Değiştirme şansın olmazsa da günlük ped yerine normal peçete koy ıslandıkça değiştirirsin :KK66:

Ohh büyümüş kuzu maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah...senin de iki kaybın vardı demi canım...sen bana umut oldun inş. benimde 3.sü sağlıkla gelir inş...
amin canım benim rabbimde sana tez vakitte tekrar hamile kalmayı sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinnn...
aynen canım 2 kaybım var genetik testi ve trombofili paneli yapıldı heterezigot pıhtılaşma çıktı 2. kaybımda kürtaj oldum ve hiç korunmadım hatta o ay hatırlıyorum seninde silik çıkmıştı testlerin ama adet olmuştun bende aynı şekilde silik çıkmıştı testim adet oldum sonra ki ay son şansımdı korunmamak için çünkü okuluma denk geliyordu doğumum diye 9 ay erteleyecektim ama rabbim verdi o ay nasip etti hamile kaldım şükürler olsun bu minnoşuma... ovulasyon testi kullandım o ay çünkü kürtajdan sonra döngü değişiyo gerçekten de ... bi de ceviz incir Allah ne verdiyse yedim eşime de yedirdim :) aklınızda bulunsun :) ve yumurtlama olduktan sonra hemen totem yaptııım takvimimi yaptıııımmm :) çok şükür devam etti ve bu totemle hamile kalan arkadaşlarımız olduu bende çok mutlu olduuum :) totem sadece düşünce gücü bi şeye inanmak ve biz gerçekten inandık ve bebişlerimiz oldu sizinde olacak Allahın izniyleee :)
inşallah bu ay senden de güzel haber gelirrrrr çoook istiyorum burdakilerin hepsinin güzel haberini almayı çoook mutlu oluyorum bende sizinleee güzel günler görelim inşallah hep birlikte bebeklerimizleee :)
çenem düştü kusuruma bakma canım :)

amin canım benim rabbimde sana tez vakitte tekrar hamile kalmayı sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinnn...
aynen canım 2 kaybım var genetik testi ve trombofili paneli yapıldı heterezigot pıhtılaşma çıktı 2. kaybımda kürtaj oldum ve hiç korunmadım hatta o ay hatırlıyorum seninde silik çıkmıştı testlerin ama adet olmuştun bende aynı şekilde silik çıkmıştı testim adet oldum sonra ki ay son şansımdı korunmamak için çünkü okuluma denk geliyordu doğumum diye 9 ay erteleyecektim ama rabbim verdi o ay nasip etti hamile kaldım şükürler olsun bu minnoşuma... ovulasyon testi kullandım o ay çünkü kürtajdan sonra döngü değişiyo gerçekten de ... bi de ceviz incir Allah ne verdiyse yedim eşime de yedirdim :) aklınızda bulunsun :) ve yumurtlama olduktan sonra hemen totem yaptııım takvimimi yaptıııımmm :) çok şükür devam etti ve bu totemle hamile kalan arkadaşlarımız olduu bende çok mutlu olduuum :) totem sadece düşünce gücü bi şeye inanmak ve biz gerçekten inandık ve bebişlerimiz oldu sizinde olacak Allahın izniyleee :)
inşallah bu ay senden de güzel haber gelirrrrr çoook istiyorum burdakilerin hepsinin güzel haberini almayı çoook mutlu oluyorum bende sizinleee güzel günler görelim inşallah hep birlikte bebeklerimizleee :)
çenem düştü kusuruma bakma canım :)
allahın işi işte canım benim...bende düşük yapmasam 25 ağustos doğum gözüküyordu ama kısmet değilmiş napalım :( bendede birtane heterezigot mutasyon var ancak bu seferkinde iğneye başlamama rağmen kaybettim. Benimki sağlıksızdı muhtemelen...prof. a gittim kesinlikle iğne kullanmayacaksın düşüklerinin sebebi bu değil dedi... gerekirse bakarız hamilelikte dedi, artık allaha havale ettim. O yaşa derse zaten tutunur diye umut ediyorum ve şuan tevekkül halindeyim...
Umarım allah bir daha yaşatmaz aynı şeyleri, hakkımızda hayırlısı olsun canım.

allahın işi işte canım benim...bende düşük yapmasam 25 ağustos doğum gözüküyordu ama kısmet değilmiş napalım :KK43: bendede birtane heterezigot mutasyon var ancak bu seferkinde iğneye başlamama rağmen kaybettim. Benimki sağlıksızdı muhtemelen...prof. a gittim kesinlikle iğne kullanmayacaksın düşüklerinin sebebi bu değil dedi... gerekirse bakarız hamilelikte dedi, artık allaha havale ettim. O yaşa derse zaten tutunur diye umut ediyorum ve şuan tevekkül halindeyim...
Umarım allah bir daha yaşatmaz aynı şeyleri, hakkımızda hayırlısı olsun canım.
aynen canımm sağlıksızmış ki gitmiş bebeğin rabbim yerine sağlıklı bir bebek nasip etsin ve kucağına da almayı nasip etsinn... dua edelimmm ve sabırla bekleyelim inşallah sımsıkı sağlıkla tutunacak bebeği annesine...

Dr. da demiştir zaten canım bağışıklığın yüksek korkma :) birde bol su iç gitsin bakteriler, akıntıdan olmuş olabilir o da...Sana tavsiyem çamaşırın hiç ıslak olmasın, ıslak hissettiğin an değiştirmeye çalış. Değiştirme şansın olmazsa da günlük ped yerine normal peçete koy ıslandıkça değiştirirsin :KK66:

Öyleymiş canım ilk görünce ömrümden ömür gitti ama şimdi rahatladım. Evet iş yerinde değiştirme şansım olmuyor ve ıslaklık olabiliyor. Haklısın bu aklıma gelmemişti. Peçete kuralını uygulıyım ben ;) teşekkürler.

aynen canımm sağlıksızmış ki gitmiş bebeğin rabbim yerine sağlıklı bir bebek nasip etsin ve kucağına da almayı nasip etsinn... dua edelimmm ve sabırla bekleyelim inşallah sımsıkı sağlıkla tutunacak bebeği annesine...
inş. canım inş. buara iştahım bi arttı, tıkınmaya verdim kendimi:)
Öyleymiş canım ilk görünce ömrümden ömür gitti ama şimdi rahatladım. Evet iş yerinde değiştirme şansım olmuyor ve ıslaklık olabiliyor. Haklısın bu aklıma gelmemişti. Peçete kuralını uygulıyım ben :KK66: teşekkürler.
Bakteriler çok severler ıslak yerleri :) yaşadığı ortam uygun değilse de çeker giderler :))

Back
X