- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.781
Insallah ya o kadar sevinrimki senin guzel haberine kim bilir belkide ikimizde ekim annesi oluruz
Vallacnm bende cok istiyorum cok calistik okuduysan bilirsin bnm iki gundir koyu cikiyo testler 4 gun var adetime bi arkadasim ovu testiyle ayni o hamile oldugunu ogrendiginde yapmis ben gec yumurtlama mi hamile miyim gidip geliyorumTünaydııııın herkeseeeeeeeeeee :)
gezmeleri bitirdimmmm :) pazar günü annemler beni evime getirip geldiler :) dünde döndülerannecim evimi tertemiz yaptı sağolsun ben okuldayken...
şimdi sayfaları tek tek okudum :)
ruziyye canım ben çizgiyi gördümmm :) hadi hayırlısıyla gelsin minik :)
@dilayca totemin hayırlı olsun :)
bu arada bi totemle çıktık yola geldik 13. haftaya ve görüyorum ki totem yapan epeyce arkadaş olmuşş :) hadi inşallah hepinizin takvimi 9 ay boyunca kalıcı olur :)
Sevgili Sevgi canım maşallah büyümüşte annesini tekmeliyoo yerim ben onun minik ayaklarını :)
ardaemre dilfeza Rebel92 hadi inşallah bu ay sizden de şöyle kocaman çift çizgi bekliyorummm güzel haberleriniz gelsin :) hepiniz seviyorum kocamanda öpüyorum :)
canım sen geç yumurtlıcaksın çünkü kürtajdan sonra benimde adet döngüm değişmişti o yüzden testlere devam mumlu gecelere devam :) o bebek buraya geeeee-leeeee-ceeek :):):)Vallacnm bende cok istiyorum cok calistik okuduysan bilirsin bnm iki gundir koyu cikiyo testler 4 gun var adetime bi arkadasim ovu testiyle ayni o hamile oldugunu ogrendiginde yapmis ben gec yumurtlama mi hamile miyim gidip geliyorum
Amin cnm ya gec tammda bu da cok gec oldu 26.gun hala catlamadi oleyse o da dongu kalmamis demk zaten 40.gun adet olurum bugun catlarsa catlamazsa sagliksiz demekmis yumurta o kadar gec catladigi icincanım sen geç yumurtlıcaksın çünkü kürtajdan sonra benimde adet döngüm değişmişti o yüzden testlere devam mumlu gecelere devam :) o bebek buraya geeeee-leeeee-ceeek :):):)
hıı onu bilmiyorum canımm sen devam et çalışmalara başka şansımız yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay daha sıkı takip edersin adet biter bitmez en azından döngünü çözmüş olursunAmin cnm ya gec tammda bu da cok gec oldu 26.gun hala catlamadi oleyse o da dongu kalmamis demk zaten 40.gun adet olurum bugun catlarsa catlamazsa sagliksiz demekmis yumurta o kadar gec catladigi icin
Selam canim nasilsin ozletdin kendini bebek nasil bulantin falan oluyormu ?Tünaydııııın herkeseeeeeeeeeee :)
gezmeleri bitirdimmmm :) pazar günü annemler beni evime getirip geldiler :) dünde döndülerannecim evimi tertemiz yaptı sağolsun ben okuldayken...
bu arada bi totemle çıktık yola geldik 13. haftaya ve görüyorum ki totem yapan epeyce arkadaş olmuşş :) hadi inşallah hepinizin takvimi 9 ay boyunca kalıcı olur :)
Sevgili Sevgi canım maşallah büyümüşte annesini tekmeliyoo yerim ben onun minik ayaklarını :)
ardaemre dilfeza Rebel92 hadi inşallah bu ay sizden de şöyle kocaman çift çizgi bekliyorummm güzel haberleriniz gelsin :) hepiniz seviyorum kocamanda öpüyorum :)
iyiyim çok şükür tatlııımm bende hepinizi özlediiim :) bulantım azaldı ama tiksinmeler aynen devam et falan yiyemiyorum patates yemekten patates gibi olcam :)Selam canim nasilsin ozletdin kendini bebek nasil bulantin falan oluyormu ?
Her kez çizciyi goruyor bir tek esim nerde ben goremiyorum diyor yarun yine yapcam cikarsa çizci kana kosucam
Cnm bnm aklima seyde geldi normalde bnm 3 4 gun adete var hamileyimde ondan mi koyu cunku eger normal dongum olduysa yerlesme zamani simdi
Tünaydııııın herkeseeeeeeeeeee :)
canım benimm hoşbulduk :)canım hoş geldin, bebişi büyütmüşsün. sen nasılsın? karnında belirginleşme başladı mı?
Ewet cnm ole yapicam ankaraya giderken goturmedigim icin oldu bu sikinti cunku eski dongumle 16si catlama gunuydu ve ben 16 si aksam yapabildim ilk ama yilmak yok ne zaman olursahıı onu bilmiyorum canımm sen devam et çalışmalara başka şansımız yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay daha sıkı takip edersin adet biter bitmez en azından döngünü çözmüş olursun
canım benimm hoşbulduk :)
iyiym çok şükür bitanem sen nasılsın fındıgımız nasıl?:)
ya benim karnım çok erken çıktı neden anlamadım birazdan resim atarım size göbüş resmi :) galiba benim iç karnım geniş değil dışarı fırtladı :) normal göbek olmadıgını biliyorum çünkü karnımı içime çekmeye çalışıyorum çekemiyorum :)
sende değişiklik var mı :)
ooooy kuzum benimmmm :) hızlıca büyüyecek arayıda kapatacak minnoşun annesi :)iyiyiz tatlım biz de, büyümeye çalışıyor fındık :) Bir hafta geriyiz o yüzden bugün 8+1 olduk. Geçen cumartesi 1,37 cm dik. Haftaya cumartesi yine kontrolümüz var. Ben de henüz hiç bir büyüme yok, Sadece sıkı şeyler giymiyorum.
Merak ettim göbüşü şimdi, bekliyorum :)
Ay kiz masallahooooy kuzum benimmmm :) hızlıca büyüyecek arayıda kapatacak minnoşun annesi :)
var mı ultrason resmi keseye göre bi tahmin yapayım :)
bu da benm şu an ki göbeğim ama tokuz burda :) o yüzden daha da büyük çıktı :)
büyüdük valla :) darısı sizlere de olsun inşallah canımmm :)Ay kiz masallahbaya bir buyumus karnin rabbim buzlerede nasub etsin
ooooy kuzum benimmmm :) hızlıca büyüyecek arayıda kapatacak minnoşun annesi :)
var mı ultrason resmi keseye göre bi tahmin yapayım :)
bu da benm şu an ki göbeğim ama tokuz burda :) o yüzden daha da büyük çıktı :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyy büyümüş valla, ben buradayım diye göstermiş bile kendini :) maşallah
ultrason resimlerimiz çok net değil maalesef, çünkü garip bir yere yerleşmişti ya. bakalım bu sefer daha iyi bir görüntü yakalarsak koyarım o zaman.
ne tarafa yakın canım kesede sağa mı sola mı ? sonraki kontrolünde tahmin yapamyz keseye göre çünkü bebiş yer değiştirmeye başlıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?