- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.761
Ay canım ben her ay yardimci getiriodum. Ama o kadar kotuydum ki kadını çağırmaya bile halim olmadı kaç ay. Bekar evi gibi kullandık. En son başka şehirde oturan annem Evimi temizlemeye geldi sagolsun 4 kişi anca arindirabildikyerim o sıpayı ben yaa, büyümüşte kuvvetli tekmeler atıyor. Valla tatlım ben şu an büyüsün o durumlara gelsin de varsın tekmelesin diyorum. Şu an hep yorgunum, hep uykum var. o yüzden ev aldı başını gitti ama onu bile takmıyorum. Neyseki bugün yardımcı var da akşama temiz bulucam :)
Selam kizlar nasilsiniz ben cok heycanliyim bu gun asiri cok akintim var ve bir cok belirti yasiyorum yarin test yapsamki 12 i kan testi yaptirmak istiyorum 14 unu bekliyemiycem nedense bu ay cok heycanliyim
Canım az kalmış bence batı bekle , sonra beklemesi daha zor ama sen bilirsin yineSelam kizlar nasilsiniz ben cok heycanliyim bu gun asiri cok akintim var ve bir cok belirti yasiyorum yarin test yapsamki 12 i kan testi yaptirmak istiyorum 14 unu bekliyemiycem nedense bu ay cok heycanliyim
hayatım benim de 18 günde böyle çıkmıştı sonraki iki gün de koyu çıkmıştı. sonra testim bittiği için yapamadım ama o ay hamile kalmıştım. kaç gündür koyu çıkıyor senin böylekizlaaar yaa Suan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim forumlarda hamilelik olunca hep koyu çıkar diyende var rahimde kist olunca da hep koyu çıkar diyende var bugun hepsinden koyu bu test off sma akıntım felaket var uzayan yumurta akı kivamindaEki Görüntüle 1769618
Ama eğer kistten olsa 11. Gun silik çıkmıştı hep koyu olmaz miydi adet biter bitmez ?
canım sanki var gibi, ne zaman çektin bu foto yu süzülme tamamlanmamış sanki daha ilk dakikalarda mı ? benim tavsiyem kan testi yaptırmadan 4-5 gün art arda idrar testi yapmak koyulaşma oluyormu ona bakmak kimyasal olabiliyor çünkü o zamandaha çok üzülüyoruz, ben çok yaşadım bunu üzülmeni istememEki Görüntüle 1770285 kizlar bi bakin silik çizci var gibi
30 dakika sonra cekdim evet zaten kocamda bur kac gunbekle diyor yarin yine test yapicam insallah hamileyimcanım sanki var gibi, ne zaman çektin bu foto yu süzülme tamamlanmamış sanki daha ilk dakikalarda mı ? benim tavsiyem kan testi yaptırmadan 4-5 gün art arda idrar testi yapmak koyulaşma oluyormu ona bakmak kimyasal olabiliyor çünkü o zamandaha çok üzülüyoruz, ben çok yaşadım bunu üzülmeni istemem
Tatlım var gibi bende gördüm hadi nş. ya tutmuştur ama 1 kaç gün bekle tatlımEki Görüntüle 1770285 kizlar bi bakin silik çizci var gibi
Ayy hadi insallah vardir evet 1 kac gun bekliyecem bat gunume 3 gun var dahaTatlım var gibi bende gördüm hadi nş. ya tutmuştur ama 1 kaç gün bekle tatlım
Kuzum bugun çatlıyomu şimdi yumurta ne kadar Zaman var
Bence yarin daha da koyu olacak ve catlayacak cnm yani ole temenni ediyorum ama hic bi koyulasma yokken birden bu kadar koyulasmasi normal mi
Selam kizlar nasilsiniz ben cok heycanliyim bu gun asiri cok akintim var ve bir cok belirti yasiyorum yarin test yapsamki 12 i kan testi yaptirmak istiyorum 14 unu bekliyemiycem nedense bu ay cok heycanliyim
Ay canım ben her ay yardimci getiriodum. Ama o kadar kotuydum ki kadını çağırmaya bile halim olmadı kaç ay. Bekar evi gibi kullandık. En son başka şehirde oturan annem Evimi temizlemeye geldi sagolsun 4 kişi anca arindirabildik
Tekmeleri sahiden çok tatlı yaşadığının belirtisi herseyden önce içim rahatliyor. Ama dün gece uyumadim üstüne yolculuk üstüne ankara trafiği
Söylendim minik sipa ya beğendin mi yaptığını diye. Sanirim 2 saattir bana cevap veriyor cemkirme şeklinde
Kizlar yaptim testi dunku kadar koyu degil bugun de calissam mi yoksa bugun mola mi versem
Cnm bnm aklima seyde geldi normalde bnm 3 4 gun adete var hamileyimde ondan mi koyu cunku eger normal dongum olduysa yerlesme zamani simdiçok normal, benim hamiş olduğum ay da öyleydi, açık renk gitti sonra pat diye koyulaştı, 2 gün sonra yine silik çizgi oldu.
inşallah canım, beklemekte fayda var, testleri karşılaştır hem. adet günün bu gün mü ?30 dakika sonra cekdim evet zaten kocamda bur kac gunbekle diyor yarin yine test yapicam insallah hamileyim
12.13.14 ( aksam silik çıktı )15.16.17.18. Gun hepsinde koyu çıktı ama en koyu dündü sanki kafam cok karıştı dun calışma olmadı umarım kacirmamisiszdir diğer günler koyu diye o kadar çalıştık ki dun artık bıkkınlık geldi yapmadıkhayatım benim de 18 günde böyle çıkmıştı sonraki iki gün de koyu çıkmıştı. sonra testim bittiği için yapamadım ama o ay hamile kalmıştım. kaç gündür koyu çıkıyor senin böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?