Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ay canım ben her ay yardimci getiriodum. Ama o kadar kotuydum ki kadını çağırmaya bile halim olmadı kaç ay. Bekar evi gibi kullandık. En son başka şehirde oturan annem Evimi temizlemeye geldi sagolsun 4 kişi anca arindirabildik
Tekmeleri sahiden çok tatlı yaşadığının belirtisi herseyden önce içim rahatliyor. Ama dün gece uyumadim üstüne yolculuk üstüne ankara trafiği
Söylendim minik sipa ya beğendin mi yaptığını diye. Sanirim 2 saattir bana cevap veriyor cemkirme şeklinde

Selam kizlar nasilsiniz ben cok heycanliyim bu gun asiri cok akintim var ve bir cok belirti yasiyorum yarin test yapsamki 12 i kan testi yaptirmak istiyorum 14 unu bekliyemiycem nedense bu ay cok heycanliyim

Yok CNm ya yaptırma bence batı bekle tabi sen bilirsin yine de o zmn daha sabırsız olacaksın ya adet olursam diye

Gunaydinnnnnn kizlar ben dayanamdim test yapdim yok diyecek kadar silik bir çizci cikti cok heycanliyim idrarda ciktisa kanda cikar dimi esim kan 16 subat ver diyor ama ben dayanamam ondan habersiz kan vermeyi dusunuyorum

hayatım benim de 18 günde böyle çıkmıştı sonraki iki gün de koyu çıkmıştı. sonra testim bittiği için yapamadım ama o ay hamile kalmıştım. kaç gündür koyu çıkıyor senin böyle

Eki Görüntüle 1770285 kizlar bi bakin silik çizci var gibi
canım sanki var gibi, ne zaman çektin bu foto yu süzülme tamamlanmamış sanki daha ilk dakikalarda mı ? benim tavsiyem kan testi yaptırmadan 4-5 gün art arda idrar testi yapmak koyulaşma oluyormu ona bakmak kimyasal olabiliyor çünkü o zamandaha çok üzülüyoruz, ben çok yaşadım bunu üzülmeni istemem

30 dakika sonra cekdim evet zaten kocamda bur kac gunbekle diyor yarin yine test yapicam insallah hamileyim

Bence yarin daha da koyu olacak ve catlayacak cnm yani ole temenni ediyorum ama hic bi koyulasma yokken birden bu kadar koyulasmasi normal mi

çok normal, benim hamiş olduğum ay da öyleydi, açık renk gitti sonra pat diye koyulaştı, 2 gün sonra yine silik çizgi oldu.

Selam kizlar nasilsiniz ben cok heycanliyim bu gun asiri cok akintim var ve bir cok belirti yasiyorum yarin test yapsamki 12 i kan testi yaptirmak istiyorum 14 unu bekliyemiycem nedense bu ay cok heycanliyim

içinden yaptırmak geliyorsa yaptır ama çıkmama ihitmalini de düşün, çünkü erken yapıyorsun Hadi inşallah güzel haber verirsin de en güzel doğum günü hediyelerimden biri olur :)

dün gittim eve mis gibi :) Benim düzenli olarak 15 günde bir geliyor, belki haftada bire çıkartırım diyorum. Yoksa benim eşim de sağ olsun dağıtmayı sever, ev çığırından çıkıyor.
Ayy o tekmeli o günlere bir geçsek. Bugün kan-idrar testlerimi verdim. Bakalım nasıl çıkacak.
oyyy minik sıpa büyümüşte, anneyi duyup tepki veriyormuş. Maşallah

çok normal, benim hamiş olduğum ay da öyleydi, açık renk gitti sonra pat diye koyulaştı, 2 gün sonra yine silik çizgi oldu.
Cnm bnm aklima seyde geldi normalde bnm 3 4 gun adete var hamileyimde ondan mi koyu cunku eger normal dongum olduysa yerlesme zamani simdi

12.13.14 ( aksam silik çıktı )15.16.17.18. Gun hepsinde koyu çıktı ama en koyu dündü sanki kafam cok karıştı dun calışma olmadı umarım kacirmamisiszdir diğer günler koyu diye o kadar çalıştık ki dun artık bıkkınlık geldi yapmadık acaba döllenme olunca mı koyu çıkmaya basliyor ne dersin senin en son yaptığın test hangi gündü koyu çıktı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…