- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.741
Bugün yap tam günü :)))Kızlar buda sabah yaptıgım test sabahtan beri fena agrıyor kasıklarım @triton-xHomely_angel dün yapmadım bugun yapim ozaman dimi mutlaka
Canım sen kötüye yorma iyiye yor :) inş. hamileliktendir.kizlaaar yaa Suan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim forumlarda hamilelik olunca hep koyu çıkar diyende var rahimde kist olunca da hep koyu çıkar diyende var bugun hepsinden koyu bu test off sma akıntım felaket var uzayan yumurta akı kivamindaEki Görüntüle 1769618
Ama eğer kistten olsa 11. Gun silik çıkmıştı hep koyu olmaz miydi adet biter bitmez ?
İki oğlum var rabbım hayırlısını nasip etsinBugün yap tam günü :)))
İnş. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş...İki oğlum var rabbım hayırlısını nasip etsinçalışmalar başlasın :)
Âmin inş Can'ım benımİnş. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
CNm yaİki oğlum var rabbım hayırlısını nasip etsinçalışmalar başlasın :) keşke dünde yapsaydım eşim dedı ben yok erkek olur dedım kızdı bana zaten erkek olsa ne olucak kimden duyuyorsun böyle şeyleri dedı
İns cnmm su bat gelse artıkCanım sen kötüye yorma iyiye yor :) inş. hamileliktendir.
İnş kuzum rabbım gönlümüze göre versin dün yapmadım pişman oldum hayırlısı bu akşam yapim bare :) bugun catladı sanırım zaten Ağrı var kasıgımda
CNm yainsaallah Rabb'im Gönül'üne gore versin guzel bir kızın okur ins bence sen o hesapları bosver dua et bol bol birde iliskiden sonra cinsiyet öğrenene kadar kız olması icin ali imran 36. Ayet bol bil oku ins bende surekli okuyorum karnımı okşayıp ovulasyon günlerinde ve sonrasında bir oglum var ikinci kız olsa Şuper olur esimin ailesinde hic kız yok kv kızı yok torunu da yok kız uc erkek torunu var :) herkesin gözü bizde
kizlaaar yaa Suan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim forumlarda hamilelik olunca hep koyu çıkar diyende var rahimde kist olunca da hep koyu çıkar diyende var bugun hepsinden koyu bu test off sma akıntım felaket var uzayan yumurta akı kivamindaEki Görüntüle 1769618
Ama eğer kistten olsa 11. Gun silik çıkmıştı hep koyu olmaz miydi adet biter bitmez ?
kizlaaar yaa Suan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim forumlarda hamilelik olunca hep koyu çıkar diyende var rahimde kist olunca da hep koyu çıkar diyende var bugun hepsinden koyu bu test off sma akıntım felaket var uzayan yumurta akı kivamindaEki Görüntüle 1769618
Kızlar buda sabah yaptıgım test sabahtan beri fena agrıyor kasıklarım @triton-xHomely_angel dün yapmadım bugun yapim ozaman dimi mutlaka
Kuzum bugun çatlıyomu şimdi yumurta ne kadar Zaman varkesinliklebugün önemli
Hadi bakalım rast geleİnş kuzum rabbım gönlümüze göre versin dün yapmadım pişman oldum hayırlısı bu akşam yapim bare :) bugun catladı sanırım zaten Ağrı var kasıgımda
Ayy ins CNm ya insaalah olsun artık ikinci kuzum cok bekletti bizieger uzayan akıntı da varsa canım bnm belkı sımdı guzel yumurta olusmus olabılır bence bos gecmeyın su 4 gunu bnm o akıntıdan 2 3 gun ıcınde catlıyordu hadı ınsallah bu ay olurrr
Evet oyle olacak ins ama ya adetime kadar hep koyu çıkarsa diyorum cok enteresan bu ay ins hayr olsun :)canım kötü kötü şeyler getirme bakiiim aklına, akıntı da olduğuna göre çatladı çatlayacak :) bir iki gün içinde silikleşirse işlem tamamdır.
Az kaldı canım sabrin sonu selamettir. benimde 4 gündür ara ara sağ kasigimda batma ve ağrı var hadi hayırlısı. . .İns cnmm su bat gelse artık
Bence yarin daha da koyu olacak ve catlayacak cnm yani ole temenni ediyorum ama hic bi koyulasma yokken birden bu kadar koyulasmasi normal mievet koyu tatlım ama yarın daha da koyulaşabilir, testlere ve değerlendirmelere devam
Minik bir erkeğim olcak inşallahTşk ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza sizin cinsiyet ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?