Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canim asıl yumurtlamadan sonra ilişki olursa erkek olma ihtimali daha fazla y spermleri daha hızlı olduğundan. X spermleri daha dayanıklı olduğundan çatlama öncesi ilişkilerde kız olma ihtimali daha fazla. Tabi sonuçta ne olacagini Rabbım bilir ama bi araştır istersen.

Tşk ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza sizin cinsiyet ne

Gunaydin kizlar 25 gun hala koyulasma yok hayirlisi artik bugunden sonra test yapmayi dusunmuyorum zaten hamile gibi flnda hissetmiyorum temuzlige basladim detayli hamile kalmadan yapiyimda hayirlisiyla bi dahaki ay dikkat ederim

Evet sabah içtim pekmez ballı zerdeçal ve çörek otu karışımım var onu da içiyorum bakalım Baha fena yaa off tam Zaman'ında oğlumda. Gecti sanırım
canım zerdeçal hamilelik varsa sakıncalı, bende de faranjit var, sütle zerdeçal bal demişlerdi ama zerdeçal zararlıymış içmedim erken gebelik dönemlerinde düşüğe neden olabiliyormuş

Kizlar ben sok bugun baya koyu cikti heralde yarin catliycak cuma catlamaz insallah cunku nobetciyim

Canım senin daha bugün değil yumurtlaman lh pik yaptıktan 24-36 saat sonrası yumurtan çatlıyor ve o da en az 10 saat canlı kalacağına göre bugün ve yarın yaparsanız tutturma şansınız çok yüksek

Canım bence çatlama bugün olur. Dediğin konuda kız olması için yapılan şey bence her zaman tutmuyor. Çünkü eğer tutsaydı bütün geç döllenmeler kız olurdu ki benim kardeşim geç döllenme ve erkek. Y kromozonlu spermitolar daha hızlı ama ömrü daha kısa olanlarmış, X ler ise tam tersine. Bu yüzden tam yumyumun çatladığı anda ilişki olursa erkek oluyormuş. Bizde tam çatlama günü de ilişki oldu ama döllenme 1 hafta sonrası. Yani bu Allah' ın işi bence, o yüzden kafanı böyle konularla yorma. Gönlünden kız çocuğunu iste ve inş Rabbim en kısa zamanda kız bebişini versin sana.

Ya ben uyumadigimda bu minik sipa yi tekmeliyor muyum ki bütün gece annesini tekmeleyip uyutmuyor. Of gözümden uyku akıyor resmen

yerim o sıpayı ben yaa, büyümüşte kuvvetli tekmeler atıyor. Valla tatlım ben şu an büyüsün o durumlara gelsin de varsın tekmelesin diyorum. Şu an hep yorgunum, hep uykum var. o yüzden ev aldı başını gitti ama onu bile takmıyorum. Neyseki bugün yardımcı var da akşama temiz bulucam :)

koyu çıktıysa cumaya kalmaz herhalde tatlım, siz bugünlerde çalışın cuma olmasa da olur. Pekmezi ve sade türk kahvesini unutma!!!
Aklimda cnm bugun yarin cumartesi olur artik bende beklemeye gecerim allahin izniyle tam vazgecip yapmiycaktim bugun son kez dedim nasil sevindim anlatamam

valla canım benim de geç yumurtladım ve öncesinde ilişki oldu ama erkek biraz da naşip kısmet işi bence tabi çok istemek de lazım sanki ben evlenmeden öncesinden beri oğlum olsun çok istiyordum

Gunaydin kizlar 25 gun hala koyulasma yok hayirlisi artik bugunden sonra test yapmayi dusunmuyorum zaten hamile gibi flnda hissetmiyorum temuzlige basladim detayli hamile kalmadan yapiyimda hayirlisiyla bi dahaki ay dikkat ederim
canım yumurtan çatlamamış olabilir ben öle birinde doktora gittim .. evet çatlamamış dedi doktor... git bir baktır istersen...

Aklimda cnm bugun yarin cumartesi olur artik bende beklemeye gecerim allahin izniyle tam vazgecip yapmiycaktim bugun son kez dedim nasil sevindim anlatamam

vazgeçmek yok, hiç bir şey de hiç bir zaman yoruluyoruz, keyfimiz kaçıyor filan bazen ama pes etmek yok. cumarteside bile bırakmayın canım Salı- çarşambaya kadar devam etse iyi olur.

canımmm çoook teşekkür ederim inşlh bu ay seninde güzel haberini alalım hayırlısıyla. hep dua ediyorum Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşamayı nasip etsin.
Canım birde türk kahvesini eşine içir yarım saat öncesinde. İnşlh güzel haberlerini alalım :)

canım zerdeçal hamilelik varsa sakıncalı, bende de faranjit var, sütle zerdeçal bal demişlerdi ama zerdeçal zararlıymış içmedim erken gebelik dönemlerinde düşüğe neden olabiliyormuş
Aaa oyle mi Tmm CNm ben zerdeçallı içemeyeyim o zmn sagolasin
Kizlar ben sok bugun baya koyu cikti heralde yarin catliycak cuma catlamaz insallah cunku nobetciyim
Ya CNm ne guzel demek ki yumurta ancak olduğunlasti hadi bakalım başlasın calışmalar testin koyu ama yarında yap daha da artabilir koyuluk benim 5-6 gundur hep koyu ama bence dun gece catladi bugun o meşhur alıntı var cunku yani yumurta olgunluğa erişip Çağlayan'a kadar bazı kadınlarda 4-5 gunü bulabiliyormuş çatlama sen bence bugun dahil 4-5 gun çalış cuma nöbet gunü bir yek arar verirsiniz sonra yine devam et çalısmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…