- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.721
Canim asıl yumurtlamadan sonra ilişki olursa erkek olma ihtimali daha fazla y spermleri daha hızlı olduğundan. X spermleri daha dayanıklı olduğundan çatlama öncesi ilişkilerde kız olma ihtimali daha fazla. Tabi sonuçta ne olacagini Rabbım bilir ama bi araştır istersen.Slm kızlar nasılsınız bende ovulasyon yapıyorum ve bugun koyu aşşagıda ekliyorum cuma cumartesi ve pazar oldu dün yapmadım bi kaç ark demişti yumurtlamaya iki gun kala ilişkiyi kes erkek olur Allah bılır tabı bunu ama ben hala şunu anlamıyorum şimdi bugun yumurtlamaysa acaba en son pazar ilişki oldu dollenme olurmu ya bana bişi diyin nolur ya
Tşk ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza sizin cinsiyet neCanim asıl yumurtlamadan sonra ilişki olursa erkek olma ihtimali daha fazla y spermleri daha hızlı olduğundan. X spermleri daha dayanıklı olduğundan çatlama öncesi ilişkilerde kız olma ihtimali daha fazla. Tabi sonuçta ne olacagini Rabbım bilir ama bi araştır istersen.
canım zerdeçal hamilelik varsa sakıncalı, bende de faranjit var, sütle zerdeçal bal demişlerdi ama zerdeçal zararlıymış içmedim erken gebelik dönemlerinde düşüğe neden olabiliyormuşEvet sabah içtim pekmez ballı zerdeçal ve çörek otu karışımım var onu da içiyorum bakalım Baha fena yaa off tam Zaman'ında oğlumda. Gecti sanırım
Canım senin daha bugün değil yumurtlaman lh pik yaptıktan 24-36 saat sonrası yumurtan çatlıyor ve o da en az 10 saat canlı kalacağına göre bugün ve yarın yaparsanız tutturma şansınız çok yüksekSlm kızlar nasılsınız bende ovulasyon yapıyorum ve bugun koyu aşşagıda ekliyorum cuma cumartesi ve pazar oldu dün yapmadım bi kaç ark demişti yumurtlamaya iki gun kala ilişkiyi kes erkek olur Allah bılır tabı bunu ama ben hala şunu anlamıyorum şimdi bugun yumurtlamaysa acaba en son pazar ilişki oldu dollenme olurmu ya bana bişi diyin nolur ya
Slm kızlar nasılsınız bende ovulasyon yapıyorum ve bugun koyu aşşagıda ekliyorum cuma cumartesi ve pazar oldu dün yapmadım bi kaç ark demişti yumurtlamaya iki gun kala ilişkiyi kes erkek olur Allah bılır tabı bunu ama ben hala şunu anlamıyorum şimdi bugun yumurtlamaysa acaba en son pazar ilişki oldu dollenme olurmu ya bana bişi diyin nolur ya
Oyyy oyy kıyamam minnoş rahat durmamış :) olsun onun tekmesi doyurur uyku yerineYa ben uyumadigimda bu minik sipa yi tekmeliyor muyum ki bütün gece annesini tekmeleyip uyutmuyor. Of gözümden uyku akıyor resmen
Ya ben uyumadigimda bu minik sipa yi tekmeliyor muyum ki bütün gece annesini tekmeleyip uyutmuyor. Of gözümden uyku akıyor resmen
Kizlar ben sok bugun baya koyu cikti heralde yarin catliycak cuma catlamaz insallah cunku nobetciyim
Aklimda cnm bugun yarin cumartesi olur artik bende beklemeye gecerim allahin izniyle tam vazgecip yapmiycaktim bugun son kez dedim nasil sevindim anlatamamkoyu çıktıysa cumaya kalmaz herhalde tatlım, siz bugünlerde çalışın cuma olmasa da olur. Pekmezi ve sade türk kahvesini unutma!!!
valla canım benim de geç yumurtladım ve öncesinde ilişki oldu ama erkek biraz da naşip kısmet işi bence tabi çok istemek de lazım sanki ben evlenmeden öncesinden beri oğlum olsun çok istiyordumCanım bence çatlama bugün olur. Dediğin konuda kız olması için yapılan şey bence her zaman tutmuyor. Çünkü eğer tutsaydı bütün geç döllenmeler kız olurdu ki benim kardeşim geç döllenme ve erkek. Y kromozonlu spermitolar daha hızlı ama ömrü daha kısa olanlarmış, X ler ise tam tersine. Bu yüzden tam yumyumun çatladığı anda ilişki olursa erkek oluyormuş. Bizde tam çatlama günü de ilişki oldu ama döllenme 1 hafta sonrası. Yani bu Allah' ın işi bence, o yüzden kafanı böyle konularla yorma. Gönlünden kız çocuğunu iste ve inş Rabbim en kısa zamanda kız bebişini versin sana.
canım yumurtan çatlamamış olabilir ben öle birinde doktora gittim .. evet çatlamamış dedi doktor... git bir baktır istersen...Gunaydin kizlar 25 gun hala koyulasma yok hayirlisi artik bugunden sonra test yapmayi dusunmuyorum zaten hamile gibi flnda hissetmiyorum temuzlige basladim detayli hamile kalmadan yapiyimda hayirlisiyla bi dahaki ay dikkat ederim
Cnm bugun yaptigim.baya koyuydu galiba yarin fln catliycak tam yapmiycam dedim koyulasticanım yumurtan çatlamamış olabilir ben öle birinde doktora gittim .. evet çatlamamış dedi doktor... git bir baktır istersen...
Aklimda cnm bugun yarin cumartesi olur artik bende beklemeye gecerim allahin izniyle tam vazgecip yapmiycaktim bugun son kez dedim nasil sevindim anlatamam
canımmm çoook teşekkür ederim inşlh bu ay seninde güzel haberini alalım hayırlısıyla. hep dua ediyorum Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşamayı nasip etsin.Bi kaç gündür giremedim simdi girdim ve bu msjı okuyunca çığlık attım gözlerim yaşardı eşim korktu hattaöyle sevindim ki kendi haberimi alsam ancak bu kadar sevinirdim masallah 41 kere <3 canımmm yaaa nasıl mutlu oldum sağsalim kucağına al inşallah gelinciğimm hayırlı olsun
O artik daha rahat devam eder cnm haftaya carsambaya kadarvazgeçmek yok, hiç bir şey de hiç bir zamanyoruluyoruz, keyfimiz kaçıyor filan bazen ama pes etmek yok. cumarteside bile bırakmayın canım Salı- çarşambaya kadar devam etse iyi olur.
Aaa oyle mi Tmm CNm ben zerdeçallı içemeyeyim o zmn sagolasincanım zerdeçal hamilelik varsa sakıncalı, bende de faranjit var, sütle zerdeçal bal demişlerdi ama zerdeçal zararlıymış içmedim erken gebelik dönemlerinde düşüğe neden olabiliyormuş
Ya CNm ne guzel demek ki yumurta ancak olduğunlasti hadi bakalım başlasın calışmalar testin koyu ama yarında yap daha da artabilir koyuluk benim 5-6 gundur hep koyu ama bence dun gece catladi bugun o meşhur alıntı var cunku yani yumurta olgunluğa erişip Çağlayan'a kadar bazı kadınlarda 4-5 gunü bulabiliyormuş çatlama sen bence bugun dahil 4-5 gun çalış cuma nöbet gunü bir yek arar verirsiniz sonra yine devam et çalısmayaKizlar ben sok bugun baya koyu cikti heralde yarin catliycak cuma catlamaz insallah cunku nobetciyim
Eki Görüntüle 1769558 kizlar bi bakin koyu demi bugun calisalim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?