• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım yok umutlanmamaya çalışıyorum. Merak etme olursa seviniriz inş. Daha 10-12 gün bekleyeceğiz bakalım.

Ozaman söyle canım, geçen sene ki hamileliğimde dr. laboratuvara girmememi söylemişti. Bende mecburen bölüm başkanı ile paylaşmıştım. Bana anlayışlı davranmışlardı. Sende söyle allahım nazarlardan korusun inş.

Hayırlısı olsun canım ama emin ol çok istiyorum bu haberi senden duymayı.

Amin Rabbim korusun miniğimi, hayırlısıyla kucağıma versin inşallah.

anladım cnm :) ne gzl bende ıstıyorum arada ama dah acok erken bızım ben en azından 1 yıl gecsın ıstıyorum evlenmeden once 3 yılş yapmam dıyodum ama sımdı de ozenıyorum arada o kadar bekleyemem dıyr dusunuyorum. o kdr beklemekte ıyı deılm sızde 3 yıl flnn insan özenır ya

özenmek değildi benimki ama genç anne olmayı çok istiyorum ben :)

Homely_angel Homely_angel vallla oyle CNm yaa ne güçlü çıktılar hamilelikten olanlar da böyle oluyormus ama yanı döllenme geven hafta oldursa hemen lh yukselir mi olur mu böyle bisey cok şaşkınım bir am once bat gelsin bir de hastayım felaket öksürük var odum kopuyor varsa öksürüksen bisey olur diue :(

Y yesimll hosgekdin CNm naçizane tavsiyem hemen olmama gibi bir durumu da hesap et Bebek düşüneceğin zmn ins istediğiniz vakit hemencecik gelir bebisiniz :)

Bu arada ben bu adetimde her gun iki tane incir yedim acaba. Yumurtam ondan mı hala çatlamadi buyuyor mu acaba hala :KK57: ay dr a mi gitsem ben ya

Arkadaşlar 2 gündür sadece uyuduğumda geçen kronik baş ağrım var :KK43:
Ara ara artıyor ara ara azalıyor :KK43: hamilelik varsa diye ilaç almak istemiyorum. Doğal olarak nasıl geçer? Bir fikriniz var mı?
Canim benim migrenim var ve doktor sadece parol icebilecegimi soyledi. Cok dayanamazsan gunde 2 taneyi asmadan alabilirsin

Canım valla kantinden 2 çikolata aldım ve yedim, inş. bi faydasını görürüm :KK43: ne çalışabiliyorum, ne de işten çıkabiliyorum
:KK43: ben hiç sevmedim canım bu baş ağrısını niye öyle dedin? :KK43: zorda kalırsam ağrı kesici içsem ne olur ya?
Adet gecene kadar alinan ilaclarin bebege bir etkisi olmadigini soylemisti doktorum

Homely_angel Homely_angel vallla oyle CNm yaa ne güçlü çıktılar hamilelikten olanlar da böyle oluyormus ama yanı döllenme geven hafta oldursa hemen lh yukselir mi olur mu böyle bisey cok şaşkınım bir am once bat gelsin bir de hastayım felaket öksürük var odum kopuyor varsa öksürüksen bisey olur diue :KK43:

inşalaaaaaaaaaaaaaaah hamileliktendir :) Öksürüğe hemencik bişiler yap. pekmez+dövülmüş çörek otu karışımı mesela.

inşalaaaaaaaaaaaaaaah hamileliktendir :) Öksürüğe hemencik bişiler yap. pekmez+dövülmüş çörek otu karışımı mesela.
Evet sabah içtim pekmez ballı zerdeçal ve çörek otu karışımım var onu da içiyorum bakalım Baha fena yaa off tam Zaman'ında oğlumda. Gecti sanırım

Hayırlısı olsun canım ama emin ol çok istiyorum bu haberi senden duymayı.

Amin Rabbim korusun miniğimi, hayırlısıyla kucağıma versin inşallah.
Canım allah razı olsun inş. allahım kimseyi aratmasin.
Canim benim migrenim var ve doktor sadece parol icebilecegimi soyledi. Cok dayanamazsan gunde 2 taneyi asmadan alabilirsin
Canım Nette de baktım. Birde arkadaşımda hamile liginde Dr. Parol ve minoset alabilirsin demiş. şuan ağrım kesildi çok şükür inş. Bir daha ilaç alma durumunda kalmam Sağol tatlım :)
Adet gecene kadar alinan ilaclarin bebege bir etkisi olmadigini soylemisti doktorum
Oyleymis canım ilk 35 gün de ya hep ya hiç kuralı varmış sanırım.
4 gün sonra tam 30 olacak :) Yani tam olarak genç anne olmayı kaçırdım bile :)
Canım hayat şartları okudun is sahibi oldun evlendim borç ödedin derken yaş geçiyor zaten. . . bence insan hazır olduğunda anne olmalı. İyi yasin merak etme sen ben Eylül'ün sonunda 32 ye giricem. Allah sağlık versin geç olsunda güç olmasın napalım.

Arkadaşlar 2 gündür sadece uyuduğumda geçen kronik baş ağrım var :KK43:
Ara ara artıyor ara ara azalıyor :KK43: hamilelik varsa diye ilaç almak istemiyorum. Doğal olarak nasıl geçer? Bir fikriniz var mı?
Canim dr parol dedi bana da ağrı kesici olarak ama hiç bi işe yaramaz o bende. Hamileler için baş ağrısında nemli bi bezle gözlerinizi kapatıp karanlık ve sessiz bi odada uyumak çok etkili yazıyordu bi dr un sitesinde.

Canim dr parol dedi bana da ağrı kesici olarak ama hiç bi işe yaramaz o bende. Hamileler için baş ağrısında nemli bi bezle gözlerinizi kapatıp karanlık ve sessiz bi odada uyumak çok etkili yazıyordu bi dr un sitesinde.
Sağol canım mecbur aldım ilaç halen sersem gibiyim. birdaha olmasında inş olursa aklımda olsun.

Slm kızlar nasılsınız bende ovulasyon yapıyorum ve bugun koyu aşşagıda ekliyorum cuma cumartesi ve pazar oldu dün yapmadım bi kaç ark demişti yumurtlamaya iki gun kala ilişkiyi kes erkek olur Allah bılır tabı bunu ama ben hala şunu anlamıyorum şimdi bugun yumurtlamaysa acaba en son pazar ilişki oldu dollenme olurmu ya bana bişi diyin nolur ya :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 48
Back
X