- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.681
Kizlar bu arada yoğun hamilelik belirtileri yasiyorum kasik ağrim var goğuslerim buyumus ağriyor akintim var bas ağrim var belim ağriyor acaba varmiki dusunceler sardi beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sıkkın kızlar... Topiği en başından takip eden arkadaşlar bilirler ben de eylül ayında hamileliğimi paylaşmıştım sizlerle ve ikiz bebekler düşmüşlerdi. Sonrasında kan pıhtılaşması sorunu çıkmıştı. Bu dönemde ikiz kız kardeşim de 35 haftalık bebeğini kaybetmişti. Kız kardeşim yeniden hamile ancak onda da bugün ikiz görülmüş fakat bebeklerin tekinde kalp atımı yok. Şimdi insan bir sürü şey okuyor netten, kaybedilen ikiz sendromu, sağlıklı bebeğin etkilenme durumu falan. Bir de sağlıklı bebeğin gelişiminde 3 günlük bir sapma var. Yani bilemiyorum ne olacak, çok sıkıldı canım, offf...
Yaa CNm benim insaalah ama benim içimde korkular var bu test niye hep koyu yaa baska bişeye mi
Var bendebugünde koyu çıktı bakar misin suna az once yaptım Eki Görüntüle 1768610
Kizlar bu arada yoğun hamilelik belirtileri yasiyorum kasik ağrim var goğuslerim buyumus ağriyor akintim var bas ağrim var belim ağriyor acaba varmiki dusunceler sardi beni
Canım ikizlerde birinin gelişmemesi çok oluyor, vücut ikisini besleyemeyecekse veya döllenmiş yumurtalardan biri güçsüzse onu atıyor. Doktorunuz pıhtılaşma ile de ilgileniyorsa içinizi ferah tutun. İnşallah sağ salim bebişine kavuşur.
İnşallh canım, kan pıhtılaşması için hem asprin hem kleksan kullanıyor. Peki gelişimin 3 gün gecikmesi neden olabilir acaba?
Tatlım lh testinde 1-3 gün arası koyu çıkması normal yazıyor. Senin silikleşmişdi. Tekrar koyulaştı, inş. hamileleik belirtisidir tatlım...Yaa CNm benim insaalah ama benim içimde korkular var bu test niye hep koyu yaa baska bişeye mi
Var bendebugünde koyu çıktı bakar misin suna az once yaptım Eki Görüntüle 1768610
Canım ben dayanamadım ve 1 adet minoset içtimBU GUN BENDE BAS AĞRISINDAN OLUYORUM SANDIM COK FECI AĞRIYORDU ANNEM PAMUK YAK VE DUMANIN İÇİNE ÇEK DEDI BENDE YAPDIM ÇOK ŞUKUR GEÇDI ILAÇ IÇME CANIM DAYANA BILDIYIN KADAR DAYAN
Canım dayanamadım içtim minosetbenim de aynı ağrılarım vardı, hatta yurtdışına gidecektim tam ve eyvah diyordum. Bol su iç, hava al ama mümkünse ağrı kesici içme. Saat 5 oldu bak, az kaldı mesai de bitecek eve gidip uzanırsın.
Canım bata kaç kaldı? ben geçen hamileliğimde yumurtlamadan 3 gün sonra başlamıştı sağ kasığımda ağrı ve dolgunluk hissi...Bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra başladı o sağ kasıkta batma ve dolgunluk hisssi ara ara oluyor. İnş. hamileliktendir ya :)Kizlar bu arada yoğun hamilelik belirtileri yasiyorum kasik ağrim var goğuslerim buyumus ağriyor akintim var bas ağrim var belim ağriyor acaba varmiki dusunceler sardi beni
Canım özelde misin? Sözleşme ne üzerine? Artık işçi kanunu geldi 1 gün bile çalışıp ayrılsan tazminat hakkın var tatlım. Ama yönetmelikleri bir araştır yine de sen, son ana kadara söylememeye çalış. Sorarlarsa yeni öğrendim dersin olmaz mı?Kızlar ya benim iş yerine söylemem gerekiyor, aslında 13. haftaya kadar söylemeyecektim. Ama çok sıkı bir sözleşme imzalatmak istiyorlar ve ben imzalamak istemiyorum. Çıkış verme ihtimallerine karşı söylemem lazım ki çıkartırlarsa dava açma şansım olsun. Çok mu erken sizce söylemek için? Bir de bu nasıl söylenir, kime söylenir? Yazılı olarak mı bildirmem gerek?
7+1 olması gerekirken 6+5 demiş doktor..hamilelik boyunca önede geçiyorlar geri de gidiyorlar. Mesela benim de geç döllenme ve 1 hafta geride. Hatta Eylül anneleri topiğinde çok var benim gibi. Arkadaşım 37 haftalık şu an hep önde gidiyordu, şimdi geride kaldı biraz ve doğum tarihi ileri atıldı. Anlayacağın çok oluyor böyle şeyler. Eğer Rabbim ona ömür verdiyse her ihtimalde doğacaktır zaten. Kaç haftalık şu an?
Tatlım lh testinde 1-3 gün arası koyu çıkması normal yazıyor. Senin silikleşmişdi. Tekrar koyulaştı, inş. hamileleik belirtisidir tatlım...
Canım ben dayanamadım ve 1 adet minoset içtimminosette parasetamol olduğu için zorda kalınırsa içilebilir yazıyordu
kafam kopacak gibiydi ve midem bulanmaya başlamıştı. İnş. rabbim varsa korusun bebebğimi
Canım dayanamadım içtim minosetinş. bişey olmaz hafifmiş minoset...dün akşam ateş bastı biranda ateşim çıktı sandım. sabah uyanınca geçmişti, sonra tekrar başladı. Başka gözüne çarpan belirtin var mıydı canım? Birde bugün sağ kasığımda damar atması gibi birşey yaşadım çok enteresandı anlamadım.
Canım bata kaç kaldı? ben geçen hamileliğimde yumurtlamadan 3 gün sonra başlamıştı sağ kasığımda ağrı ve dolgunluk hissi...Bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra başladı o sağ kasıkta batma ve dolgunluk hisssi ara ara oluyor. İnş. hamileliktendir ya :)
Canım özelde misin? Sözleşme ne üzerine? Artık işçi kanunu geldi 1 gün bile çalışıp ayrılsan tazminat hakkın var tatlım. Ama yönetmelikleri bir araştır yine de sen, son ana kadara söylememeye çalış. Sorarlarsa yeni öğrendim dersin olmaz mı?
7+1 olması gerekirken 6+5 demiş doktor..
Kızlar selam ben bayadır üyeyşm buraya ama bugun girmeye basladımmm :) hamile değilimm ama yınede yazmak ıstedım bende 5 aylık evlıyım bızde 1 bucuk yıl sonra fln dusunuyoruz bebıs Allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns![]()
ahahah evet dogru dıyosun canım korunmuyor muydunuz sız![]()
Canım yok umutlanmamaya çalışıyorum. Merak etme olursa seviniriz inş. Daha 10-12 gün bekleyeceğiz bakalım.belirtilerin duyduğumuz ve sonrası mutlu haberlerin geldiği şeyler. ama bir yandan da korkuyorum seni umutlandırmaktan. Ayy bir an önce gelse bat da sonucu görsek.
Ozaman söyle canım, geçen sene ki hamileliğimde dr. laboratuvara girmememi söylemişti. Bende mecburen bölüm başkanı ile paylaşmıştım. Bana anlayışlı davranmışlardı. Sende söyle allahım nazarlardan korusun inş.Özeldeyim tatlım, söylemek istememin sebebi sözleşmeye itiraz edince çıkartmak isterlerse ya da çıkartırlarsa hamiş olduğumu biliyor olsunlar diye. Yoksa söylemesem bir şey olmaz yani.