• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canımm allah kucagına almayı naasıp etsın ınsallah uzerınden bayagı gecmıs ama ılk bebegının kalp durması ıcın dr bıse dedı mı sana arastırdın mı sebebını uzduysem senı ozur dılerım
kendimi o listede göreceğimi hayal edemiyordum ya ben hala inanamıyorum ilk düşüğümü düşündükçe ağlıyorum inşlh rabbim bunu bana bağışlar muhtemel doğma tarihi 14.10.2016 inşlh...

Yaptım bat günü canım ama sonradan baktığımda çok silik cizgi var ama daha önceki aylarda da öyle olmuştu adet oldum ama bu sefer adet sancım oluyor sanki sonra geçiyor
adet sancısı gelmesi normal bana da öyle oluyordu .çizgi çıktıysa vardır birşey yarın sabah ilk idrarla bikez daha yapsana...

Son düzenleme:
canımm allah kucagına almayı naasıp etsın ınsallah uzerınden bayagı gecmıs ama ılk bebegının kalp durması ıcın dr bıse dedı mı sana arastırdın mı sebebını uzduysem senı ozur dılerım
Amin canım.inşlh bunun kalp atışını duysam rahatlicam.önceki neden öyle oldu anlayamadılar çok anlaşılmazmış bilmiyorum öyle dediler ama ben geziye gitmiştim ve iki sonra da ev temizliği yaptım çok yoruldum ona bağlıyorum vede devlet hastanesindeki acildeki doktor kanamamın önemli olmadığını dinlenmeme gerek olmadığını söyledi ama yanılmış :(

bana da oyle dedıler ıcını ferah tut ınsallah guzel guzel seyler olacak
Amin canım.inşlh bunun kalp atışını duysam rahatlicam.önceki neden öyle oldu anlayamadılar çok anlaşılmazmış bilmiyorum öyle dediler ama ben geziye gitmiştim ve iki sonra da ev temizliği yaptım çok yoruldum ona bağlıyorum vede devlet hastanesindeki acildeki doktor kanamamın önemli olmadığını dinlenmeme gerek olmadığını söyledi ama yanılmış :KK43:

KiZlar bugun ovu testi yaptım dunkunden koyu çıktı yav anlamadım ben bu isi simdi dun gec saatte yaptım ondan mı silik çıktı acaba dun off kafam karıştı iyice uzayan akıntı da gelmedi ztn henuz
image.webp

Fkt en koyu 12. Gündü yine de

İnş canım bu ay sağlıklı bebis ler diliyorum herkese. . Canım 27 aralıkta 6 haftalık düşük yaptım. 1 adet dönemi bekledik. Tekrar çalışmalara başladık. inş hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım sen takip etmismiydin ovulasyon testi yle? Benim genelde belli oluyor çünkü catladiktan sonra 14.gün adet oluyorum. Sen demekki geç yumurtladin. Birde söyle bir durum var, catladiktan sonra 24 saatte canlı kalıyor yumurta. Oyüzden siliklestiginde de ve ertesi gün tutma şansı var bence. . . canım bizi de düşündüğün için teşekkür ederiz.

Takip etmiştim canım yumyum gününü de tespit etmiştim. Ama nasıl olduysa bir hafta sonra döllenmiş ki bir hafta sonrasında biz yurtdışında tatildeydik ve hiç ilişki olmadı. Silikleştikten sonra bir kaç gün daha devam edin derim ben ;)

Yaptım bat günü canım ama sonradan baktığımda çok silik cizgi var ama daha önceki aylarda da öyle olmuştu adet oldum ama bu sefer adet sancım oluyor sanki sonra geçiyor

Hsg çekildiğim ay hamile kaldım canım ben, adet günümden 3 gün sonra gayet net çizgiyi görmüştüm. Istersen bir daha test yap.

CNm senin güzel haberlere Cook sevindim cok sukur yaa .. :) peki sen çatlamadan sonra iliski gun asiri mi oldu elden bırakmayın derken ne sıklıkla yapsak acaba bilemedim

Çok teşekkür ederim canım. Gün aşırı 4 gün daha devam ettik canım. Yani 2 değerlendirme daha ;)

KiZlar bugun ovu testi yaptım dunkunden koyu çıktı yav anlamadım ben bu isi simdi dun gec saatte yaptım ondan mı silik çıktı acaba dun off kafam karıştı iyice uzayan akıntı da gelmedi ztn henuz Eki Görüntüle 1766656
Fkt en koyu 12. Gündü yine de

Canım bunu ben de anlayamadım yaa :( sen her ihtimale karşı çalışmaları aksatma da :)

Takip etmiştim canım yumyum gününü de tespit etmiştim. Ama nasıl olduysa bir hafta sonra döllenmiş ki bir hafta sonrasında biz yurtdışında tatildeydik ve hiç ilişki olmadı. Silikleştikten sonra bir kaç gün daha devam edin derim ben :KK66:
Onun olacağı varmış canım bence ya mesela çift çizgi 3unde çıktı benim 4u aksami çok az siliklesmeye başlamıştı. 24-36 saat arası da yumurta canlı kaldiysa catladiktan 2-3 gün sonrada dollenmis olabilir. seninki demekki daha fazla oldu canım :) ben yarin eşimin yanından dönüyorum ne yazikki artık bu gece de olur. Başka zaman kalmadı. hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Onun olacağı varmış canım bence ya mesela çift çizgi 3unde çıktı benim 4u aksami çok az siliklesmeye başlamıştı. 24-36 saat arası da yumurta canlı kaldiysa catladiktan 2-3 gün sonrada dollenmis olabilir. seninki demekki daha fazla oldu canım :) ben yarin eşimin yanından dönüyorum ne yazikki artık bu gece de olur. Başka zaman kalmadı. hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Hayırlısı olsun canım, umarım bu ay vereceksin bu haberi bize.

canım hamile olabilirsin silik çizgi varsa kan testi yaptır bence, benim de ilk günlerimde adet olacakmış gibi sancım olmuştu ama olmamıştım. hafif bir lekelenme gelmişti. akıntı gibi halen de her ay adet günemde hafif sancım oluyor. adet olacakmışım gibi

Günaydın kızlar, güzel mutlu ve tabi kiiii bi sürü bebişin geliyorum ben dediği bir hafta olsun.

mf_d mf_d tatlım yolu yarıladın, maşallah :nazar: darısı bizlere :)
inşallah canım, evet yarıladık çok şükür, 10 haftadan sonra çabuk geçiyor sanki günler ama konrol günleri yaklaştıkça bayağı bayağı heyecanlanıyorsun, benim göresim geliyor bebeğimi bir ultrasona girsem de görsem diyorum

Back
X