- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
hayırlı olsun canımmmmm :) umarım yarın güzel haberi bizimle paylaşırsın :)Merhaba arkadaşlar. Reglime 3, 4 gün var. 3 gündür idrar testi yapıyorum sabah akşam olarak. Hepsin de çok silik çizgi belirdi hatta hepsi de farklı farklı testler belki hatalıdır diye hep farklı denedim. Sabahta kan testi verdim yarın sabah sonucu alacağım. Bu da az önce ki testim. 3 gündür hep silik çıkıyor ama koyulugu çokk çok az artıyor genelde hep silik. Kimisi var diyor kimisi ümitlenme diyor. Sonuc yarın ve hem çok heyecanlı hemde çok kaygılıyım lütfen bir bakın. Göğüslerim çok hafif şiş elleyince ağrıyor ama ne uçlarının rengi değişti ne büyüdü. 2 gün önce sadece şiddetli gaz karın ve kasık sancısı cektim ve çok belim ağrıdı. Şu ara sakinleşti ara ara kasıklarıma batma oluyor. Çok duygusalım ağlamak geliyor içimden habireEki Görüntüle 1623109
Canım bende yapıyorum soğan kürünü. Bugün 11.günüm. Bende hiç ama hiç akıntı olmadı. herkeste akıntı olmuyo. Demekki senin içerler temiz Yada herkes akıntı ile atmıyo çoğu kişi idrar yolu ile atıyor iltihap Yada kist varsa. Devam et soğan kürüne. Soğan yüksek miktarda c vitamini içerir ve c vitamini çok hormon dengeleyicidir. Yani hamile kalamama nedenlerinden biride hormonlar zaten. Yani bu Kür hem içini temizliyor hemde hormonlarını dengeliyor. Ben bu ay hamile kalamazsam gelecek ay da da yapıcam. Ama inşallah bu ay hamile kalırız. Benimde yumurtlama zamanım bu aralarKızlar bir sorum var ben sogan kürü yapyrum her ay yumurtlama zamanimi hssederdm agrm olurdu bu ay yok ve bu sogan temizledg icin akinti falan diyolardi bende akintida yok
İnşallah.. Çok kaygılıyım ve heyecanlıyım da tabi. Umudumu kıranlar oldu güvenme bu testlere diyehayırlı olsun canımmmmm :) umarım yarın güzel haberi bizimle paylaşırsın :)
canım hiç stres yapma sen çok şükür silikte olsa çift çizgiyi görmüşsün bu da demektir ki bebişin seninle :) biz burda kaç kişi o silik çizgiyi görmek için can atıyoruz :)İnşallah.. Çok kaygılıyım ve heyecanlıyım da tabi. Umudumu kıranlar oldu güvenme bu testlere diye
Amin. Ben de dualar edeceğim. Bebek isteyen herkese. Allah'ım kabul eder inşallah.inşallah canım dua edicem senin için rabbim bi an önce göbişimizi sonrada kucaklarımızı doldursun inşallah :)
Tebrik ederim. 2. çizdi ap açık ortada. Bence hemen yarın doktora git.Selam kizlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim .1 eylul adet olmam gerekiyordu olmadim hcg 91 cikti bende evde test yaptim resimleri yuklu henuz adet olmadim.doktor gitmeye cesaretim yok suan sizce hamilemiyim benim hesabima gore 30 gunluk hamisim ama bilemiyorum
Canim bu teste gore hamilesin yine kimyasal gebeliktir diye mi cesaretin yok gitmeye bence kendine eziyet etme git doktoraSelam kizlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim .1 eylul adet olmam gerekiyordu olmadim hcg 91 cikti bende evde test yaptim resimleri yuklu henuz adet olmadim.doktor gitmeye cesaretim yok suan sizce hamilemiyim benim hesabima gore 30 gunluk hamisim ama bilemiyorum
canımmm bak kan testin pozitif idrar testin pozitif korkma rahat ol git doktora umarım güzel haberler alırsınSelam kizlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim .1 eylul adet olmam gerekiyordu olmadim hcg 91 cikti bende evde test yaptim resimleri yuklu henuz adet olmadim.doktor gitmeye cesaretim yok suan sizce hamilemiyim benim hesabima gore 30 gunluk hamisim ama bilemiyorum
Canim bu teste gore hamilesin yine kimyasal gebeliktir diye mi cesaretin yok gitmeye bence kendine eziyet etme git doktora
süper valla çok doğru söylüyosun:)makdemir canim korkma rabbim ne yazdiysa o olumsuz dusunup olumsuz enerji yayma vucuduna bakin 3 gundur o kdar pozitif dusunuyorum olumlu dusunun bir yerde okudum sakin bir muzikle sanki icinizde meleginiz varmis gibi hayal edin bu horminlara iyi gelirmis yani olumlu dusinceler pozitif enerji canlarimmm
Evett bunu yapicam oyleyse :)makdemir canim korkma rabbim ne yazdiysa o olumsuz dusunup olumsuz enerji yayma vucuduna bakin 3 gundur o kdar pozitif dusunuyorum olumlu dusunun bir yerde okudum sakin bir muzikle sanki icinizde meleginiz varmis gibi hayal edin bu horminlara iyi gelirmis yani olumlu dusinceler pozitif enerji canlarimmm
Şubat'ta doğum Gününe niyetlendim dış gebelik oldu kendi doğum günüme hediye olsun dedim temmuzda oda yalan oldu inşallah gelsin artık, sende varmı bebişİnş cnm eşine hediye olarak ultrason fotosu verirsin ya da çift çizgi :)
canım belirtilerin var mıydı ?
Yok cnm henüz 4 aydır deniyoruz. İnş olacak bu ay hepimizin gelsin cift cizgilerr :))Şubat'ta doğum Gününe niyetlendim dış gebelik oldu kendi doğum günüme hediye olsun dedim temmuzda oda yalan oldu inşallah gelsin artık, sende varmı bebiş
Canim daha 30 gunluk diyorsun ben kizima hamile kaldigimda hic oyle kimyasal gebelik filan dusunmedim ilk idrar sonra kan testinde gordum 6 haftalikken kese gormeye 8 haftalikken de kalp atisi icin gittim aralarda ne kan testi ne de baska bisey yaptirmadim yine olsa yine oyle yaparim aksi takdirde cok titizlenip kotu oluyosun yani diyecegim istemiyorsan gitme doktora bekle !Selam kizlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim .1 eylul adet olmam gerekiyordu olmadim hcg 91 cikti bende evde test yaptim resimleri yuklu henuz adet olmadim.doktor gitmeye cesaretim yok suan sizce hamilemiyim benim hesabima gore 30 gunluk hamisim ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?