Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

hayırlı olsun canımmmmm :) umarım yarın güzel haberi bizimle paylaşırsın :)

Kızlar bir sorum var ben sogan kürü yapyrum her ay yumurtlama zamanimi hssederdm agrm olurdu bu ay yok ve bu sogan temizledg icin akinti falan diyolardi bende akintida yok
Canım bende yapıyorum soğan kürünü. Bugün 11.günüm. Bende hiç ama hiç akıntı olmadı. herkeste akıntı olmuyo. Demekki senin içerler temiz Yada herkes akıntı ile atmıyo çoğu kişi idrar yolu ile atıyor iltihap Yada kist varsa. Devam et soğan kürüne. Soğan yüksek miktarda c vitamini içerir ve c vitamini çok hormon dengeleyicidir. Yani hamile kalamama nedenlerinden biride hormonlar zaten. Yani bu Kür hem içini temizliyor hemde hormonlarını dengeliyor. Ben bu ay hamile kalamazsam gelecek ay da da yapıcam. Ama inşallah bu ay hamile kalırız. Benimde yumurtlama zamanım bu aralar

İnşallah.. Çok kaygılıyım ve heyecanlıyım da tabi. Umudumu kıranlar oldu güvenme bu testlere diye
canım hiç stres yapma sen çok şükür silikte olsa çift çizgiyi görmüşsün bu da demektir ki bebişin seninle :) biz burda kaç kişi o silik çizgiyi görmek için can atıyoruz :)

Selam kizlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim .1 eylul adet olmam gerekiyordu olmadim hcg 91 cikti bende evde test yaptim resimleri yuklu henuz adet olmadim.doktor gitmeye cesaretim yok suan sizce hamilemiyim benim hesabima gore 30 gunluk hamisim ama bilemiyorum

Eklentiler

• IMG805.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 79
Aslisoner canim bence hamilesin ne guzel bizde silikte olsa gorelim
Simdi sogan kuru akintiyi onluyor ya ama yumurtladigimizda gelen seffaf uzayan akintiyida mi temizler yumurtladigimizi nasil anliycaz

Tebrik ederim. 2. çizdi ap açık ortada. Bence hemen yarın doktora git.

Canim bu teste gore hamilesin yine kimyasal gebeliktir diye mi cesaretin yok gitmeye bence kendine eziyet etme git doktora

canımmm bak kan testin pozitif idrar testin pozitif korkma rahat ol git doktora umarım güzel haberler alırsın

Canim bu teste gore hamilesin yine kimyasal gebeliktir diye mi cesaretin yok gitmeye bence kendine eziyet etme git doktora

evet yine ayni sey olurmu diye gidemiyorum gecen ay hastaneyi birbirine katmistim doktor teselli etmisti beni. suan alt karnimda cok sancim var bicak sokuyolar gibi korkuyorumm :‘(

süper valla çok doğru söylüyosun:)

Evett bunu yapicam oyleyse :)

Evet iste boyle burda konusiyoruz dertlesiyoruz bu cok guzel birbirimize destek olucaz pozitif anlamda ben artik hayatimin odagi yapmiycam bebek yapma dusuncesini elimden geldigince sosyallsemek ve olumlu hissetmek ve bol bol gulmek istiyorum sakin olmuyor diye aglamayalim kizlar cok sukur ki rabbime ureme potansiyelimiz var hep sukur hep dua hep olumlu

Canim daha 30 gunluk diyorsun ben kizima hamile kaldigimda hic oyle kimyasal gebelik filan dusunmedim ilk idrar sonra kan testinde gordum 6 haftalikken kese gormeye 8 haftalikken de kalp atisi icin gittim aralarda ne kan testi ne de baska bisey yaptirmadim yine olsa yine oyle yaparim aksi takdirde cok titizlenip kotu oluyosun yani diyecegim istemiyorsan gitme doktora bekle !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…