• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben de geldim.

Ya inşallah bu ay tuttururuz da hepimiz hamişler kervanına katılırız. Ben şu anda işteyim. Arkadaşımda amma yazıştın ne yazıyosun diyo :) 6 aylık hamile o da. Gördükçe hevesleniyorum.

bu ay eğer kırmızı yı görürsem (inşlah görmem ) duyduğum herşeyi deneyeceğim
soğan kürü ,maydanoz kürü,türk kahvesi ,sağ-sol yatma :cool::cool::cool:
hepsini tek tek yazdım buraya ben de denicem hepsini cok güldüm ama ya okuyunca tüm yazdıklarımı bi arada görünce. Allah iiliğini versin :)))

Ben de geldim.

Ya inşallah bu ay tuttururuz da hepimiz hamişler kervanına katılırız. Ben şu anda işteyim. Arkadaşımda amma yazıştın ne yazıyosun diyo :) 6 aylık hamile o da. Gördükçe hevesleniyorum.
Canım hoşgeldin aynı durumu ben de yaşıyorum. ya sen kimle konusuosun diolar :)) ilerde bunları cocuklarımızla okur güleriz inş :)

Canım hoşgeldin aynı durumu ben de yaşıyorum. ya sen kimle konusuosun diolar :)) ilerde bunları cocuklarımızla okur güleriz inş :)
Hoşbuldum. :KK54:
İnşallah cnm. Bugün akıntım oldukça fazla ama ağrım hiç olmuyor. Bu akşam çalışmaya devam. :KK46::KK46::KK46::KK46: Nisan mayıs aylarında hep soruyodu arkadaşlar ne zaman düşünüyosunuz diye. Ben de bir eylülü görelim bakarız diyodum. Eylül geldi inşallah ay sonu iyi haberler alırım kendi adıma ve sizler adına. Bu gece hepimiz için dua edeceğim.

İnşallah cnm. Bugün akıntım oldukça fazla ama ağrım hiç olmuyor. Bu akşam çalışmaya devam. :KK46::KK46::KK46::KK46: Nisan mayıs aylarında hep soruyodu arkadaşlar ne zaman düşünüyosunuz diye. Ben de bir eylülü görelim bakarız diyodum. Eylül geldi inşallah ay sonu iyi haberler alırım kendi adıma ve sizler adına. Bu gece hepimiz için dua edeceğim.
az önce bi hamiş haberimizi daha aldık cok mutlu edici birşey. ilk sayfada liste var hamişlerimiz artıyo. bu topicteki herkes mayıs ayı anneleri topiğine tasınalım inş :)) Meryem suresini 41 gün okuyun diyolar ben de okucam. Allah dualarımızı kabul etsin:KK51:

bu ay eğer kırmızı yı görürsem (inşlah görmem ) duyduğum herşeyi deneyeceğim
soğan kürü ,maydanoz kürü,türk kahvesi ,sağ-sol yatma :cool::cool::cool:
Artı; incir kürü, pal-polen karışımı, keçiboynuzu pekmezi, çörek otu-bal-tarçın kürü, hepsini nasıl denicez :)))

az önce bi hamiş haberimizi daha aldık cok mutlu edici birşey. ilk sayfada liste var hamişlerimiz artıyo. bu topicteki herkes mayıs ayı anneleri topiğine tasınalım inş :)) Meryem suresini 41 gün okuyun diyolar ben de okucam. Allah dualarımızı kabul etsin:KK51:
Amin. Ben de başkalarını böyle gördükçe hamiş haberlerini buradan paylaştıkça çok hevesleniyorum ya. Allah'ım hayırlısı ise nasip eyle isteyen herkese, bana da.

Bende bu ay basladim cnm.insan hemen oluversin istiyo demi benm bat 15 esimin dogum gunu 11 o gun test yaptirsam mi ona karar veremedim

Bende bu ay basladim cnm.insan hemen oluversin istiyo demi benm bat 15 esimin dogum gunu 11 o gun test yaptirsam mi ona karar veremedim

İnş. dileklerin kabul olur cnm. Benim 3. denemem ve hiç test yapmadım. Hep adetimin bir gün geçmesini bekledim ama hiç geçmedi tam gününde adet oldum. Bu yüzden hiç test yapmak nasip olmadı. :63:
Bence adetinin bir gün geçmesini bekle(16 Eylül) bekle ki sonradan üzülme canım. İdrar testleri de hiç güvenilir değil

Kizlar fikre ihtiyacim var ona gore plan yapicam bat 15 benm esimin 11 i dogum gunu ben o sabah test yaptirsam erken mi

Back