- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
A anneysenmutlusun bize katıl cnm burdan devam edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt içiyorum cnm inş. Küçülmüştürsoğan kürünü denedin mi. kistlerden coğu arkadas o şekilde kurtulmus cnm
inş cnm şifa olsunevt içiyorum cnm inş. Küçülmüştür
Ben çörek otu, tarçın, bal kürü denedim bakalım inş. olur.bu ay eğer kırmızı yı görürsem (inşlah görmem ) duyduğum herşeyi deneyeceğim
soğan kürü ,maydanoz kürü,türk kahvesi ,sağ-sol yatma
hepsini tek tek yazdım buraya ben de denicem hepsini cok güldüm ama ya okuyunca tüm yazdıklarımı bi arada görünce. Allah iiliğini versin :)))bu ay eğer kırmızı yı görürsem (inşlah görmem ) duyduğum herşeyi deneyeceğim
Canım hoşgeldin aynı durumu ben de yaşıyorum. ya sen kimle konusuosun diolar :)) ilerde bunları cocuklarımızla okur güleriz inş :)Ben de geldim.
Ya inşallah bu ay tuttururuz da hepimiz hamişler kervanına katılırız. Ben şu anda işteyim. Arkadaşımda amma yazıştın ne yazıyosun diyo :) 6 aylık hamile o da. Gördükçe hevesleniyorum.
Hoşbuldum.Canım hoşgeldin aynı durumu ben de yaşıyorum. ya sen kimle konusuosun diolar :)) ilerde bunları cocuklarımızla okur güleriz inş :)
incir kürü de var onu da yapbu ay eğer kırmızı yı görürsem (inşlah görmem ) duyduğum herşeyi deneyeceğim
az önce bi hamiş haberimizi daha aldık cok mutlu edici birşey. ilk sayfada liste var hamişlerimiz artıyo. bu topicteki herkes mayıs ayı anneleri topiğine tasınalım inş :)) Meryem suresini 41 gün okuyun diyolar ben de okucam. Allah dualarımızı kabul etsinHoşbuldum.
İnşallah cnm. Bugün akıntım oldukça fazla ama ağrım hiç olmuyor. Bu akşam çalışmaya devam. Nisan mayıs aylarında hep soruyodu arkadaşlar ne zaman düşünüyosunuz diye. Ben de bir eylülü görelim bakarız diyodum. Eylül geldi inşallah ay sonu iyi haberler alırım kendi adıma ve sizler adına. Bu gece hepimiz için dua edeceğim.
Artı; incir kürü, pal-polen karışımı, keçiboynuzu pekmezi, çörek otu-bal-tarçın kürü, hepsini nasıl denicez :)))bu ay eğer kırmızı yı görürsem (inşlah görmem ) duyduğum herşeyi deneyeceğim
Amin. Ben de başkalarını böyle gördükçe hamiş haberlerini buradan paylaştıkça çok hevesleniyorum ya. Allah'ım hayırlısı ise nasip eyle isteyen herkese, bana da.az önce bi hamiş haberimizi daha aldık cok mutlu edici birşey. ilk sayfada liste var hamişlerimiz artıyo. bu topicteki herkes mayıs ayı anneleri topiğine tasınalım inş :)) Meryem suresini 41 gün okuyun diyolar ben de okucam. Allah dualarımızı kabul etsin
Darısı bize inş cnm. Homely_angel gelince bana kızıcak resmen topiği işgal ettim :))Amin. Ben de başkalarını böyle gördükçe hamiş haberlerini buradan paylaştıkça çok hevesleniyorum ya. Allah'ım hayırlısı ise nasip eyle isteyen herkese, bana da.
Beni de listeye yazarmısın Bat 19 Eylül Homely_angelDarısı bize inş cnm. Homely_angel gelince bana kızıcak resmen topiği işgal ettim :))
aynen bu gidişle bebek sahibi olalım diye mideden olcaz gibime geliyo:)bu ay eğer kırmızı yı görürsem (inşlah görmem ) duyduğum herşeyi deneyeceğim
Bende bu ay basladim cnm.insan hemen oluversin istiyo demi benm bat 15 esimin dogum gunu 11 o gun test yaptirsam mi ona karar veremedimHoşbuldum.
İnşallah cnm. Bugün akıntım oldukça fazla ama ağrım hiç olmuyor. Bu akşam çalışmaya devam. Nisan mayıs aylarında hep soruyodu arkadaşlar ne zaman düşünüyosunuz diye. Ben de bir eylülü görelim bakarız diyodum. Eylül geldi inşallah ay sonu iyi haberler alırım kendi adıma ve sizler adına. Bu gece hepimiz için dua edeceğim.
Bende bu ay basladim cnm.insan hemen oluversin istiyo demi benm bat 15 esimin dogum gunu 11 o gun test yaptirsam mi ona karar veremedim