Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben hemsireyim cnm hastanedeyim zaten 45 dk ya alirim kan testimi idrar zaten yapmam benm dusuncemde buydu ama eger varsa esime cok guzel hediye olacak

Ümidini kaybetme cnm. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birebir aynıdır. İnş seninki hamilelik tendir.
Kaç aydır deniyosunuz.
bu 4. ayımız canım benim aslında hem hamilelik belirtileri gibi hem adet gibi göz kararması mide bulantısı mide ezilmesi sol bel ağrısı kasık ağrısı oyyy karmakarışık kafammmmm

Âmin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bildiğim kadarıyla yumurta istenilen boyuta geldiğinde çatlama belirtisi yoksa duruma göre iğneye karar veriyorlar ondan sonradan ilişki için zaman veriyor ben bu ay çok umutluydum ama Ekim'e kaldı umutlar

Ben hemsireyim cnm hastanedeyim zaten 45 dk ya alirim kan testimi idrar zaten yapmam benm dusuncemde buydu ama eger varsa esime cok guzel hediye olacak
benim 6 günüm kaldı ama ben yarın gidip kan testi yaptırıcam yani sen de yapabilirsin mutlaka çıkacaktır. yoksa artık regl gününü beklersin canım ben öyle yapıcam

bu 4. ayımız canım benim aslında hem hamilelik belirtileri gibi hem adet gibi göz kararması mide bulantısı mide ezilmesi sol bel ağrısı kasık ağrısı oyyy karmakarışık kafammmmm
Daha sizin de bizim gibi çok yeni. Ben de çok istiyorum bebeğim olsun. Küçücük elleri ayakları olcak. Kafanı rahat tut cnm. Kendisi istemeden üzüyosun. Hepimiz aynı dilekler içindeyiz. Allah'ım sesimizi duyacaktır.

Kızlar bir sorum var ben sogan kürü yapyrum her ay yumurtlama zamanimi hssederdm agrm olurdu bu ay yok ve bu sogan temizledg icin akinti falan diyolardi bende akintida yok

Tesekkur ederim herkese :) halen adet olacakmisim gibi agrim var ama pazartesi goruncem doktora

inşallah canım benim aslında benim korkularım var 10 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden bunda sabırsızlanıyorummm

Arkadaşlar bakın ne buldum bu kesin bilgidir doktorlar bu şekilde karar veriyorlar. Sİzi de bilgilendirmek istedim. Aşagıdakiler alıntıdır.

gordugunuz gibi ust taraftaki simgedende anlasildigi gibi eger cikinti paralel ise kiz

yok 30°lik bir aciyla yukari dogru bakiyorsa %99 oglunuz olacak demektir simdi bi kac ornek resimler

bu bir erkek bebek genital nub cikintisi gayet yukarda
simdi burada cikintilara bakin eger bel popo cizgisine paralel ise kiz

yok 30 derecelik bir aciyla yukari bakiyorsa erkek

yabancilarin hepsi biliyor bunu biz neden eksik kalalim gayet bilimsel simdi ellerinde11 12 13 ultrason fotografi olanlar alsin hemen baksin yada koyalim buraya yorumlayalim

inşallah canım benim aslında benim korkularım var 10 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden bunda sabırsızlanıyorummm
Çok geçmiş olsun. En azından hamile kalabildiğini biliyosun cnm. Ben daha o yolda bile ilerleyemedim. Yani 3 aydır deniyoruz ve hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum. Bakalım bu ay olmazsa adet olmadan doktora gideceğim. Randevumu aldım.
Sperm hastalıklı olduğu için hamilelik ilerlemeden adet ile birlikte düşük oluyormuş. Bi yerde okumuştum ben de.

günleri değerlendirdiniz mi canım benim 3 ay boyunca

Merhaba arkadaşlar. Reglime 3, 4 gün var. 3 gündür idrar testi yapıyorum sabah akşam olarak. Hepsin de çok silik çizgi belirdi hatta hepsi de farklı farklı testler belki hatalıdır diye hep farklı denedim. Sabahta kan testi verdim yarın sabah sonucu alacağım. Bu da az önce ki testim. 3 gündür hep silik çıkıyor ama koyulugu çokk çok az artıyor genelde hep silik. Kimisi var diyor kimisi ümitlenme diyor. Sonuc yarın ve hem çok heyecanlı hemde çok kaygılıyım lütfen bir bakın. Göğüslerim çok hafif şiş elleyince ağrıyor ama ne uçlarının rengi değişti ne büyüdü. 2 gün önce sadece şiddetli gaz karın ve kasık sancısı cektim ve çok belim ağrıdı. Şu ara sakinleşti ara ara kasıklarıma batma oluyor. Çok duygusalım ağlamak geliyor içimden habire

Canım tebrik ederim inş hamilesindir. Adetinin bir gün geçmesini bekle o şekilde kan testi yap. Garantiye al işi yani. Çok sevindim. Silik çıkması ümit verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…