- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.261
İnşallah cnm sagolhadi inşallahhhh...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm sagolhadi inşallahhhh...
Günaydın kızlar Reglime 4 gun var test yaptım sabah
dur bakalım daha umutlar devam ediyor. kırmızı yoksa umut hep varMrb kizlar bnm adetim daha gelmedi ovulasyon kanasi yasadiysam sayet bugun yarin gelmesi gerekiyordu. test yaptim bnde yine tertemiz negatif. hic icimden gelmiyordu yapmak gene kendime engel olamadim
. bu klomende amma geciktiriyormus o zaman adeti olsam da kurtulsam
slm canlar bi şey soracam ben üç ay önce iki adet dönemlerinde doktor tavsiyesi ile klomen kullandım, tabi sonuç negatif neyse normalde erken gelen gelip duran adetim 3 aydır gününden 1 gün sonra gelmeye başladı, dün adet tarihimdi yine bugünü bekledi test yaptım o iğrenç tek çizgiyi gördüm, benim merak ettiğim soru şu klomenden sonra adet gecikmeleri yaşanıyor mu 3 aydır kullanmıyorum hapı ama adetim gecikiyor
İns CNm ya o kadar cok ams cok istiyorum ki artık anlatamam surekli rüyalarımda dualarımda her anımda Bebek :)Canim sen benim testleri gormusdun dimi adetime 2 gun kala silik cikiyordu daha sonra koyulasirdi adetimnen bir gun gecdi kan verdim ayni gun adet oldum keski sende kan verseydin belkide kimyasal gebelikmis ben kan vermeseydim hamile olduqumu bilmiyecekdim sadece adet oldum diyecekdim insallah kimyasall gebelik olur subatda guzel haberler verirsin![]()
O zmn 5 gun ust üste mi oldu CNm :)oldu canım, en koyudan önce iki kez oldu. en koyuyu görünce de 3 gün üstüste![]()
Evet oyle olduğunu bilsem göklere uçarım ztn ama buharlaşma çizgisi diyor baska forumlardaolabilir canım, kimyasal da olabilir bu testlerin yanıltması da. Ama biz güzel düşünelim ve diyelim ki kimyasal gebelikten sonra hamiş olmak kısa sürüyormuuuş :)
Bende görüyorum cok acık gri bir çizgi hadi hayırlısı insaalah :)Günaydın kızlar Reglime 4 gun var test yaptım sabah
İns CNm ya o kadar cok ams cok istiyorum ki artık anlatamam surekli rüyalarımda dualarımda her anımda Bebek :)
O zmn 5 gun ust üste mi oldu CNm :)
Evet oyle olduğunu bilsem göklere uçarım ztn ama buharlaşma çizgisi diyor baska forumlarda
Bende görüyorum cok acık gri bir çizgi hadi hayırlısı insaalah :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagörüyoruuuuum. hadi inşallah yaaa.
canım hap kullanırken gecikme yaşamadım hapın bitimini takip eden 3 ay boyunca adetim beklenen günden bir gün sonra gelmeye başladı hatta bu ay haricinde hep sevindim hamişim diye ama ne zaman test yaptıysam akabinde adetim geldi bu ay da gelsin diye test yaptım ama hayret daha gelmedi eli kulağındadır adetimin muhteşem başağrısını yolladı bile her ay bu başağrısını öncü kuvvet olarak yollaması da ayrı bir dert ya neyseevet canım 2 gün kadar geciktirebiliyor bence.
kendine iyi bak Allah sınavında başarılı olmayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba:) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben bi süre oluruna bırakmaya karar verdim. Olmazsa zaten haziranda tedavim var. Burda olmak çok güzel ama kendimde belirti arıyor ve heyecan yapıyorum. Hamile kalmayı hırs yaptım gibi oldu. Ben danışanlarıma bunun yanlış olduğunu tavsiye ederken kendimi bu hengamede buldum. Mayısta sınavım var ve mayısa kadar sadece sınava odaklanmak istiyorum. Her şey olurunda. Hoşçakalın, hamile olanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını benim gibi bekleyenlerin de tez vakitte bebeklerine kavuşmasını diliyorum. Hazirana kadar yokum buralarda, öpüyorum kocaman hepiniziii
Ayrıca şu zamana kadar olduğunuz destek ler için de teşekkür ederiimm
@myssterios senin kalp atışın için, @jindam senin belisin için güzel haber almak istiyorum. Onlar için bazen pasif olarak girerim
ardaemre ben de gördüm çizgiyi
Hazirandan sonra döndüğümde her şey çok güzel olsun:) hepinizi seviyorummm
Korkuyorum ya bak bugünki ovulasyonuda ekliyim
Kızlar merhaba:) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben bi süre oluruna bırakmaya karar verdim. Olmazsa zaten haziranda tedavim var. Burda olmak çok güzel ama kendimde belirti arıyor ve heyecan yapıyorum. Hamile kalmayı hırs yaptım gibi oldu. Ben danışanlarıma bunun yanlış olduğunu tavsiye ederken kendimi bu hengamede buldum. Mayısta sınavım var ve mayısa kadar sadece sınava odaklanmak istiyorum. Her şey olurunda. Hoşçakalın, hamile olanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını benim gibi bekleyenlerin de tez vakitte bebeklerine kavuşmasını diliyorum. Hazirana kadar yokum buralarda, öpüyorum kocaman hepiniziii
Ayrıca şu zamana kadar olduğunuz destek ler için de teşekkür ederiimm
@myssterios senin kalp atışın için, @jindam senin belisin için güzel haber almak istiyorum. Onlar için bazen pasif olarak girerim
ardaemre ben de gördüm çizgiyi
Hazirandan sonra döndüğümde her şey çok güzel olsun:) hepinizi seviyorummm
canım hap kullanırken gecikme yaşamadım hapın bitimini takip eden 3 ay boyunca adetim beklenen günden bir gün sonra gelmeye başladı hatta bu ay haricinde hep sevindim hamişim diye ama ne zaman test yaptıysam akabinde adetim geldi bu ay da gelsin diye test yaptım ama hayret daha gelmedi eli kulağındadır adetimin muhteşem başağrısını yolladı bile her ay bu başağrısını öncü kuvvet olarak yollaması da ayrı bir dert ya neyse
ya kızlar sanki regli olcakmışım gibi belim ağrıyor.. daha regliye 9 gün var..bu psikolojiyle erkenden regli olcam..
![]()
çok silik görünüyor çizgi inşlh vardır @dilayca canım sende yapsana bi test belki çıkar.Günaydın kızlar Reglime 4 gun var test yaptım sabah
sanmıyorum canım bu ay biraz az ilişkim oldu bakalım kısmetumarım bu sefer sahte belirtidir. Çünkü bir çok hamile ilk günlerde baş ağrısı çekiyor![]()
sanmıyorum canım bu ay biraz az ilişkim oldu bakalım kısmet