Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Mrb kizlar bnm adetim daha gelmedi ovulasyon kanasi yasadiysam sayet bugun yarin gelmesi gerekiyordu. test yaptim bnde yine tertemiz negatif:KK12:. hic icimden gelmiyordu yapmak gene kendime engel olamadim:KK14: . bu klomende amma geciktiriyormus o zaman adeti olsam da kurtulsam

slm canlar bi şey soracam ben üç ay önce iki adet dönemlerinde doktor tavsiyesi ile klomen kullandım, tabi sonuç negatif neyse normalde erken gelen gelip duran adetim 3 aydır gününden 1 gün sonra gelmeye başladı, dün adet tarihimdi yine bugünü bekledi test yaptım o iğrenç tek çizgiyi gördüm, benim merak ettiğim soru şu klomenden sonra adet gecikmeleri yaşanıyor mu 3 aydır kullanmıyorum hapı ama adetim gecikiyor

Mrb kizlar bnm adetim daha gelmedi ovulasyon kanasi yasadiysam sayet bugun yarin gelmesi gerekiyordu. test yaptim bnde yine tertemiz negatif:KK12:. hic icimden gelmiyordu yapmak gene kendime engel olamadim:KK14: . bu klomende amma geciktiriyormus o zaman adeti olsam da kurtulsam
dur bakalım daha umutlar devam ediyor. kırmızı yoksa umut hep var ;)

slm canlar bi şey soracam ben üç ay önce iki adet dönemlerinde doktor tavsiyesi ile klomen kullandım, tabi sonuç negatif neyse normalde erken gelen gelip duran adetim 3 aydır gününden 1 gün sonra gelmeye başladı, dün adet tarihimdi yine bugünü bekledi test yaptım o iğrenç tek çizgiyi gördüm, benim merak ettiğim soru şu klomenden sonra adet gecikmeleri yaşanıyor mu 3 aydır kullanmıyorum hapı ama adetim gecikiyor

evet canım 2 gün kadar geciktirebiliyor bence.

Canim sen benim testleri gormusdun dimi adetime 2 gun kala silik cikiyordu daha sonra koyulasirdi adetimnen bir gun gecdi kan verdim ayni gun adet oldum keski sende kan verseydin belkide kimyasal gebelikmis ben kan vermeseydim hamile olduqumu bilmiyecekdim sadece adet oldum diyecekdim insallah kimyasall gebelik olur subatda guzel haberler verirsin :anneadayı:
İns CNm ya o kadar cok ams cok istiyorum ki artık anlatamam surekli rüyalarımda dualarımda her anımda Bebek :)

oldu canım, en koyudan önce iki kez oldu. en koyuyu görünce de 3 gün üstüste :KK66:
O zmn 5 gun ust üste mi oldu CNm :)
olabilir canım, kimyasal da olabilir bu testlerin yanıltması da. Ama biz güzel düşünelim ve diyelim ki kimyasal gebelikten sonra hamiş olmak kısa sürüyormuuuş :)
Evet oyle olduğunu bilsem göklere uçarım ztn ama buharlaşma çizgisi diyor baska forumlarda :(

Günaydın kızlar Reglime 4 gun var test yaptım sabah
Bende görüyorum cok acık gri bir çizgi hadi hayırlısı insaalah :)

İns CNm ya o kadar cok ams cok istiyorum ki artık anlatamam surekli rüyalarımda dualarımda her anımda Bebek :)

O zmn 5 gun ust üste mi oldu CNm :)

Evet oyle olduğunu bilsem göklere uçarım ztn ama buharlaşma çizgisi diyor baska forumlarda :KK43:

Bende görüyorum cok acık gri bir çizgi hadi hayırlısı insaalah :)

5 gün üst üste değil canım, en koyu çizgiden iki gün ve dört gün önce oldu, sonra en koyu gününde ve sonrasındaki iki gün üst üste.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba:) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben bi süre oluruna bırakmaya karar verdim. Olmazsa zaten haziranda tedavim var. Burda olmak çok güzel ama kendimde belirti arıyor ve heyecan yapıyorum. Hamile kalmayı hırs yaptım gibi oldu. Ben danışanlarıma bunun yanlış olduğunu tavsiye ederken kendimi bu hengamede buldum. Mayısta sınavım var ve mayısa kadar sadece sınava odaklanmak istiyorum. Her şey olurunda. Hoşçakalın, hamile olanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını benim gibi bekleyenlerin de tez vakitte bebeklerine kavuşmasını diliyorum. Hazirana kadar yokum buralarda, öpüyorum kocaman hepiniziii:KK15:
Ayrıca şu zamana kadar olduğunuz destek ler için de teşekkür ederiimm:anneadayı:
@myssterios senin kalp atışın için, @jindam senin belisin için güzel haber almak istiyorum. Onlar için bazen pasif olarak girerim;)
ardaemre ardaemre ben de gördüm çizgiyi;)

Hazirandan sonra döndüğümde her şey çok güzel olsun:) hepinizi seviyorummm

evet canım 2 gün kadar geciktirebiliyor bence.
canım hap kullanırken gecikme yaşamadım hapın bitimini takip eden 3 ay boyunca adetim beklenen günden bir gün sonra gelmeye başladı hatta bu ay haricinde hep sevindim hamişim diye ama ne zaman test yaptıysam akabinde adetim geldi bu ay da gelsin diye test yaptım ama hayret daha gelmedi eli kulağındadır adetimin muhteşem başağrısını yolladı bile her ay bu başağrısını öncü kuvvet olarak yollaması da ayrı bir dert ya neyse

Kızlar merhaba:) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben bi süre oluruna bırakmaya karar verdim. Olmazsa zaten haziranda tedavim var. Burda olmak çok güzel ama kendimde belirti arıyor ve heyecan yapıyorum. Hamile kalmayı hırs yaptım gibi oldu. Ben danışanlarıma bunun yanlış olduğunu tavsiye ederken kendimi bu hengamede buldum. Mayısta sınavım var ve mayısa kadar sadece sınava odaklanmak istiyorum. Her şey olurunda. Hoşçakalın, hamile olanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını benim gibi bekleyenlerin de tez vakitte bebeklerine kavuşmasını diliyorum. Hazirana kadar yokum buralarda, öpüyorum kocaman hepiniziii:KK15:
Ayrıca şu zamana kadar olduğunuz destek ler için de teşekkür ederiimm:anneadayı:
@myssterios senin kalp atışın için, @jindam senin belisin için güzel haber almak istiyorum. Onlar için bazen pasif olarak girerim:KK66:
ardaemre ardaemre ben de gördüm çizgiyi:KK66:

kendine iyi bak Allah sınavında başarılı olmayı nasip etsin inşallah

ya kızlar sanki regli olcakmışım gibi belim ağrıyor.. daha regliye 9 gün var.. :KK12:bu psikolojiyle erkenden regli olcam..:KK14:

@myssterios senin kalp atışın için, @jindam senin belisin için güzel haber almak istiyorum. Onlar için bazen pasif olarak girerim:KK66:
ardaemre ardaemre ben de gördüm çizgiyi:KK66:

ben özlerim ki seni :KK61: ama tabi ki senin için en güzelini istediğim için böyle uygun görüyorsan, sınavın için de bebğin için de güzel haberlerini bekliyor olacağım. Belli mi belki de bir daha ki ay bebek haberini vermek için gelirsin. Seni kocaman öpüyorum.

canım hap kullanırken gecikme yaşamadım hapın bitimini takip eden 3 ay boyunca adetim beklenen günden bir gün sonra gelmeye başladı hatta bu ay haricinde hep sevindim hamişim diye ama ne zaman test yaptıysam akabinde adetim geldi bu ay da gelsin diye test yaptım ama hayret daha gelmedi eli kulağındadır adetimin muhteşem başağrısını yolladı bile her ay bu başağrısını öncü kuvvet olarak yollaması da ayrı bir dert ya neyse

umarım bu sefer sahte belirtidir. Çünkü bir çok hamile ilk günlerde baş ağrısı çekiyor ;)

Back
X