Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Başarılar cnm . Hamile olup dön inşallah

kızlar benim yumurta 10 ya da 11 de çatladı en erken idrarda ne zmn çıkar sizce.. 10 gün geçti ilişki üzerinden.. dayanamıom çatlıycam

Günaydınnnn herkese...
İç giyim mağazamizı kapattığımiz için kaç gündür yoğun olarak çalışıyorum ve yazılanları okusam bile cevap yazacak halim kalmıyo kafam donuyor yorgunluktan
Şimdi fırsat bu fırsat yazayım dedim
gulit_me seni çok çok özlıcem en kisa zamanda güzel haberlerini bekliyorum... Biraz kafanı boşaltmak iyi gelecek sana inşallah hersey güzel olacak@myssteriouss ruziyye @dilayca @melekbaby Ve aklıma şu an ismi gelmeyen diğerarkadaşlarım hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadır inşallah
ardaemre bende çizgiyi gördüm bugün de yaptın mi test hadi güzel haberlerini alalım inşallah canımın içi

Kizlar gunaydin sizi cok ozledim ama ailemin yaninda oldugum icin giremiyorum cok pazar donuyorum insallah daha sik girerim adetim olali 11 gun oldu 16. Gun donuyorum calisma olmiycak die ovu testi getirmedim gider gitmez yapicam testi insallah kacirmamis olurum@myssteriouss cuma hayirli haberler alalim insallah senden

Canım yaaa ben de dün düşündüm nerelerde bu kız diye. Çok yorma kendini, biliyorsun sabıkalısın bu konuda :) ben gün geçtikçe heyecanlanıyorum. Cumartesi için son 3 gün sen nasılsın? bebiş nasıl?

Ayy nolur dayansın yumyum, 16.güne kadar :) her ihtimalde değerlendirin tatlım. Benim kontrolüm cumartesi canım, doktordan çıkınca ilk fırsatta yazarım zaten size

Aynen canım yormamaya çalışıyorum ama akşamları öyle yorgun düşüyorum ki yazdıklarınızı okuyorum ama kafayı toplayıp bi türlü yazacaklarimi toparlayamiyorum isyan edip çıkıyorum :) bedensel bi aktivite yok sayım yapılıyo ben bilgisayardan çalışıyorum ama sanki tırâ mal yüklemiş gibi yorgun oluyorum
Az kalmış canım bolca dua et bizde ediyoruz inşallah fındık gösterecek kendini pit pit edecek kalbi :)
Cuma günü doktora gittik kocaman genç kız olmuş benim gözümde yani eşim kız deyince kızıyo bu arada diyo erkekse ne olacak
Yarında görüncemı doktoruma götürcem kaçamak yapıp bende gorcem inşallah böceğimi :)
Şimdi Size Son ultrason resmimizi atayım bi maşallah alırız :)

Eklentiler

• DSC_0184.webp
    17 KB · Görüntüleme: 64

kocaman maşallah ona artık çok net belli. Aramızda 4 hafta var yaklaşık ve 4 haftada bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. Sen çok net hissediyorsun ya, bence de kız. Bu arada iki rüya gördüm, cumartesi hayırlı haberler alırsam anlatıcam size.

Evet senin meleğin de böyle olacak inşallah annesi :)
Hayrolsun inşallah canım benim hem güzel haberini hem rüyanı heycanla bekliyoruz :)

Gerçekten büyümüş silüeti cok rahat görünüyor maşallah

Anneye malum olmaya başladı mı rüyalar fln:) hamile kaldıktan sonrada görülüyorsa bişeyler iyi. Bn öncesinden bekliyorumda

Cok sukur iyim bu gun doktora gitdim yum yum 17 mm olmus doktor cumartesi gel birde bakalim bir an once catlasada bekleme moduna geçsem masallah seninde meleyin baya bir buyumus kocaman maasallah

Cok sukur iyim bu gun doktora gitdim yum yum 17 mm olmus doktor cumartesi gel birde bakalim bir an once catlasada bekleme moduna geçsem masallah seninde meleyin baya bir buyumus kocaman maasallah
Ayyy çatlaması yakındır :) hadi inşallah sıkıca tutunur annesine meleğin :)
Çok teşekkür ederiz teyzesi darısı sizlere olsun inşallah

baya buyumus masallah.kafasi belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…